Dostum beni terk etti!! (Bunu bana niye yaptı?)

benimde dostum sandığım insan durup dururken bunları bana söylemiş ve sanki suçluymuşum gibi beni azarlamıştı
sokağın ortasında sen ne diyosun diye ağlamıştım gözlerim şişmişti
ay salak kafam bide bişeyler açıklamaya çalışıyordum olurmu öyle şey şöylede böylede diye
o gün bugündür görüşmüyoruz
çokta iyi oldu
dost most değilmiş zaten böyle dost mu olur

benim hayatta tek öğrendiğim şey kimseye güvenmeyeceksin.çünkü ben artık insanlara güvenemiyorum.benimde vardı 3 yıllık bir dostluğum ama bana ummadığım şeyler yaptı.evliliğimi bozacaktı resmen.bir arkadaşım daha vardı o da göründüğü gibi değilmiş.insanların içi ve dışı o kadar farklı ki.artık kimseylede arkadaş olmak istemiyorum:kahve:ailem bana yetiyor.birde iyi ki :enbuyukkk:burada çok yorum yapmasamda sitede gezinmekten çok mutlu oluyorum.nerdeyse tüm zamanım kk yla ve ailemle geçiriyorum

Canım insanın iyi günü oluyor kötü günü oluyor, mutlu günü oluyor, bunalımlı depresif günü oluyor.
ınsan yeri geliyor kardeşine bile katlanamıyor, yeri geliyor çocuğunu bile görmek istemiyor.

Bu kadar uzun süre yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmemiş, şimdi böyle bir olay olmuş. Bence beni çekemiyor, kıskanıyor türü düşüncelere girmek çok da doğru değil. Dostluk iyi günde de dostluktur kötü günde de.

Ben seni kıskandığını, çekemediğini sana hiç dost olmadığını vs. vs. kesinlikle düşünmüyorum.
Belli ki kötü bir dönem geçiriyor ve ruh hali iyi durumda değil ve size patlamış. Ben de en yakın dostumla ne kavgalar ettim, neler neler de demişizdir birbirimize. Ama biliriz ki ya onun berbat günüdür ya benim, art niyet yoktur.

Ben sizin yerinizde olsam bir tek kötü olayla yargılamaktansa, dostumun kötü gününde yanında olmayı tercih ederim. Dost olarak insan olarak elimden geleni yaparım onu bu kötü psikolojiden çıkarmak için. Bırakmam öyle. Eğer ileride de devam ederse bu tür davranışları o zaman tekrar düşünülür durum ama ilk defa olmuş bir şey için aklıma bile getirmem bana dost olmadığını.

Kimse 10 yıl boyunca rol yapamaz...

Arkadaşlar benim 10 senelik bir arkadaşım olan hatta arkadaşlığı aşıp tamamen kardeş olduğum bir dostum var.
Onu çok seviyorum canım pahasına herşeyi yaparım onun için.
Oda beni öyle sever.
Ama bugün msn'de konuşurken söyledikleri beni acayip şaşırttı!

Napıyosun iyiyim ,sen? bende iyiyim morelim bozuk vs vs.. muhabbet açıldı..
Bende gel bize biraz kafa dağıtalım dedim..
Oda yok gelemicem falan dedi..Bende üstelemedim..
Sordum hayrola niye bozuk morelin?
Yok bişey yaa :S :( falan yaptı..
Soruyorum söylemiyor.. üsteledim..
söylemek istemedi sonra bi patladıı ...
işte sen çok güzelsin çok yeteneklisin... herşeyin mükemmel falan diye.. dert dökmeye başladı bana..
ben arkadaşımdan daha önce böyle sözleri hiç duymamıştım,şaşırdım..pek bişey diyemedim..
sadece;
olurmu ya niye böyle konuşuyosun 2mizinde farklı farklı yetenekleri var.. vs vs.. diye konuştum..
oda ya bırak hadi..
diye msnden çıktı..

ne yapmaya çalışıyor? :S
biz onunla herşeyi paylaştık.. şimdi biri ona akılmı verdi ne yaptı?
bana sonuna kadar güvenir,canını verir benim için..
o benim kardeşim resmen..
ama bir anda bana öyle şeyler söyleyince benimde gücüme gitti..
niye böyle bişey yaptı ki anlamıyorum :S
gerçekten üzdü beni..
sonra aramadım da..
daha bugün oldu bunlar...
anlayamıyorum..
yardımcı olun ne yapmam lazım arakdaşıma karşı??
inan bana o dost değil sadece öyle görünmüş.bir an önce uzaklaş ondan.resmen kıskanıyo seni ve herşey yapabilir.u zak laş.

bence arkadsınızın kendini bugün kötü ve şansız hissetti..

sizin hayatınızın daha iyi olduğunu kendini iyi olmadığını ve yardıma ihtiyacı olduğunu imaa etti...

bence arayın ve yanında olun.

Arkadaşlar benim 10 senelik bir arkadaşım olan hatta arkadaşlığı aşıp tamamen kardeş olduğum bir dostum var.
Onu çok seviyorum canım pahasına herşeyi yaparım onun için.
Oda beni öyle sever.
Ama bugün msn'de konuşurken söyledikleri beni acayip şaşırttı!

Napıyosun iyiyim ,sen? bende iyiyim morelim bozuk vs vs.. muhabbet açıldı..
Bende gel bize biraz kafa dağıtalım dedim..
Oda yok gelemicem falan dedi..Bende üstelemedim..
Sordum hayrola niye bozuk morelin?
Yok bişey yaa :S :( falan yaptı..
Soruyorum söylemiyor.. üsteledim..
söylemek istemedi sonra bi patladıı ...
işte sen çok güzelsin çok yeteneklisin... herşeyin mükemmel falan diye.. dert dökmeye başladı bana..
ben arkadaşımdan daha önce böyle sözleri hiç duymamıştım,şaşırdım..pek bişey diyemedim..
sadece;
olurmu ya niye böyle konuşuyosun 2mizinde farklı farklı yetenekleri var.. vs vs.. diye konuştum..
oda ya bırak hadi..
diye msnden çıktı..

ne yapmaya çalışıyor? :S
biz onunla herşeyi paylaştık.. şimdi biri ona akılmı verdi ne yaptı?
bana sonuna kadar güvenir,canını verir benim için..
o benim kardeşim resmen..
ama bir anda bana öyle şeyler söyleyince benimde gücüme gitti..
niye böyle bişey yaptı ki anlamıyorum :S
gerçekten üzdü beni..
sonra aramadım da..
daha bugün oldu bunlar...
anlayamıyorum..
yardımcı olun ne yapmam lazım arakdaşıma karşı??

bence arkadaşının kendisiyle ilgili problemleri var, ve etrafındaki insanları kendinden daha üst seviyerlerde gibi gorup kıskanclık yapıyor. bence bunu arkadasınla konuş, eminim bir seye sinirlendi ve sana patladı...acaba güzellik mi problemi yoksa biri ona cirkinsin falan mı demiş.. ya da seni ona mı övmüşler de bundan sıkıLmış....10 senedir söylemeyen biri niye böyle birsey soylesin ki...belki de içten içe çekemiyordu seni....
:sm_confused:

bidaha görüşmeyelim yazmıştı bide onu eklemeyi unuttum ..

o yüzden terketti lafını kullandım...

ya bilemiyorum artık niye yaptı.. aramıcam sormucamm durumu açıklayana kdar susucam..
sahte bir dost olduguna inanamıyorum çünkü

canı bişeye falan sıkılmış olabilir herkesin böyle zamanları olur onu biraz kendiyle başbaşa bırak sonra ara sonuçta 10 yıl bu kolay deil bence kıymetini bil

Sınavları vardı..
Ondan stres yapmış olabilir.
Ama o ne sorunlar atlattı.O sorunlar sırasında hiç beni üzecek türde bir şey söylemedi..

benim 10 senelik dostum vardı
aynı sınıfta okuduk,yan komşuduk
sonra babalarımızın tayinleri çıktı
hep telefonlaştık mektuplaştık
sonra gene aynı şehirde yaşıdık
beraber yer içer ağlardık
arkadaşım Anadolu lisesinde okuyordu ( bişide olamadı okududa )
ben normal lisede okudum,ailesi beni küçümserdi buyüzdensengözlerimebaksanab
sonra ben üniversiteyi kazandım gurbete gittim,o gitti ninesinin yanına başka memlekete
bana ahiretliyim derdi...beni üniversitede okurken birkere nasılsın ailen yanında değil diye aramadı sonuçta ben gyrbetteydim.
2007 de dostluğumu bitirdim sonra bana msj atıyor birşey mi oldu seni merak ediyorum diye...yalan dostlukmuş onunkisi.

aynı durumda dgeılız sen benı anlayamazsın demıstır

yanı yeteneklerın benden cok bu yuzden benım sıkıntımı anlayamazsın demıstır. uzerıne varma kacırmak ıstemıyorsan arkadasını.

kardeşım kadar cok sevdıgım eskı dostum benı eşımden ayırmak için delı gıbı çırpınmış,nedenıne gelınce yalnız kalmak ıstememesiymiş. çok deger verme kımseye şekerım, ınsanlar bencıl olmuş. arama sorma bırak özur dılesın ama artık adımlarına dıkkat et senı kopleks yapmış. kıskançlık adama herşeyı yaptırır.

ay arakdaşım benim ya.. biraz ailesiyle problem yşamış bende üstüne gidince bana patlamış şimdi durumumuz iyi... kardeşim benim..

Mrb arkadaşınla inşAllah barışırsınız aynısı benimde başıma geldi genelde sınıfta ben başkanlık ya da başka konularda önde olurdum ya da derslerimde iiyi olduğundan hocalar da beni el üstünde tutardı tabi bu yüzden sınıfın parlayan yıldızı olmuştum ve arkadaşımı da parlatmıştım tabi bu parlamayı çekemeyen bi arkadaşım talha buse olmasa sen bi hiçsin dedi arkadaşıma bundan sonra o da baya hırslandı sürekli beni küçük düşürmeye ezmeye ve bana laf sokmaya çalıştı farkındaydım ama üstüne gitmedim sonra zaten mezun olduk görüşmedik daha ama şimdi olsa üstüne giderdim biri de senin arkadaşının canını sıkmış olabilir sen onu karşına alıp konuştuğunda sinir anında senin konuşmana izin vermeden lafları sıralayacaktır bence sen bir mektup yaz onun çok iyi biri olduğuna farklı yetenekleri olduğuna dair bir mektup onun iyi özelliklerinden falan bahset onun senden üstün olduğu özelliklerinden ve nolursa olsun onu sevdiğini söyle bu onu yumuşatacaktır dediğim gibi inşAllah barışırsınız

Mrb arkadaşınla inşAllah barışırsınız aynısı benimde başıma geldi genelde sınıfta ben başkanlık ya da başka konularda önde olurdum ya da derslerimde iiyi olduğundan hocalar da beni el üstünde tutardı tabi bu yüzden sınıfın parlayan yıldızı olmuştum ve arkadaşımı da parlatmıştım tabi bu parlamayı çekemeyen bi arkadaşım talha buse olmasa sen bi hiçsin dedi arkadaşıma bundan sonra o da baya hırslandı sürekli beni küçük düşürmeye ezmeye ve bana laf sokmaya çalıştı farkındaydım ama üstüne gitmedim sonra zaten mezun olduk görüşmedik daha ama şimdi olsa üstüne giderdim biri de senin arkadaşının canını sıkmış olabilir sen onu karşına alıp konuştuğunda sinir anında senin konuşmana izin vermeden lafları sıralayacaktır bence sen bir mektup yaz onun çok iyi biri olduğuna farklı yetenekleri olduğuna dair bir mektup onun iyi özelliklerinden falan bahset onun senden üstün olduğu özelliklerinden ve nolursa olsun onu sevdiğini söyle bu onu yumuşatacaktır dediğim gibi inşAllah barışırsınız

zaten barışmışsınız diğer mesajları görmeden cevap yazdım aceleci davrandım biraz :34:

Back
X