Dostum dediğim insan tarafından kandırıldım

smallsmile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
96
0
36
Siirt
meraba arkadaşlar;

içimden şu an yazmak gelen şey;

Çok uzun süreli olan dostum kardeşim dediğim biri tarafından kandırıldım (bu benim açımdan tabi) bu konuyu sesli düşünmek bile öyle yoruyoki beni burda paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum ama hala inanamadığım için olanlara, anlatmakda yazmakta gelmiyor içimden.

benim sıkıntım artık eskisi gibi olamamak..ben buraya yeni üye oldum.her konuyu okuyorum hani kaynatırdım normalde gelmiyo içimden kaybettim sanırım espiri yeteneğimi!normalde çok ama çok eğlenceli olduğumu söyler bilir çevremdekiler ama bu olayı arkadaşımla yaşadığım günden beri bi yumruk boğazımda kalbimde dilimde geçmiyo.yutkunamıyorum konuşamıyorum kalbim acıyo.inanın artık o arkadaşım yok diye değil.ben istedim görüşmemeyi zaten.beni üzen eski neşemi bırakmayan şey;15 sene sonunda.kendimle ilgili bi gerçeğin böyle yüzüme çarpması yani enayi olmamdan bahsediyorum.15sene enayilik yapmayı herkes başaramasa gerek.

sanırım paylaşmak istedim.evliyim ben, eşim ve ailem sağolsun çok destek oldular bana.onları seviyorum :)

eşşek gibi çalıştığım halde, dün akşam, bilmem kaçıncı kez, bana oğlum çalışıyo sen yiyosun diyen kaynana, oğlunun hatırına şükret ben seni yolmasınıda bilirim yoksa

Son düzenleme:
COOK agresifim. Artik kaynana evinden kurtulup kendi evime yerlesmek istiyorum....! Iki cocugum oldu ama daha evim olmadi.. Cok mutsuzum.

ben en zor gununde yardımcı oldugum ınsanın kazıgını yedım suan da mahkemelık olduk burda anlatınca sewgılı kk kadınları bana kendını buyuk goruyorsun demıslerdı sunu anladımkı kımseye ıyılık yapmayacaksın hıc kımseye

insana en büyük kazığı sevdikleri atar zaten ama bizi güçlendiren de sevdiklerimizden yediğimiz kazıklardır.

Dostuna hiç düşmanın olmayacakmış gibi yakın olma.Düşmanınada hiç dostun olmayacakmiş gibi kin duyma..
İşte bütün mesele bu.Ruhunla bedenin arasında kalsın hep en önemli sırrın..Ne üzersin ne üzülürsün..

Alıntı

kpss!!! öfff ders çalışmam lazım ama hiç ama hiç ama hiç içimden gelmiyo..gerçi sınavvı kazansak sonrasıda torpilsiz olmuyo

neden kendini büyük görüyosun dediler kii

bu zamanda kimseye sonsuz güvenmeyeceksin arkadaşın sana nasıl bir yanlış yaptı bilmiyorum ama kimse için çok fedekar olma herşeyine herkesle paylaşma
insanlar artık birbirlerini zayıf noktalarından vurmayı seviyorlar yada sırları deşifre etmeyi en yakınının bile arkasından konuşmayı marifet gibi görüyorlar maalesef
en yakın dostun Allah olsun bir tek ona sonsuz güven canım

işte bunu kabul etmek öyle zor ki..
insanlar nasıl böyle olabilir nasıl olur yani..empati kursan kuramıyosun haketmedim diyosun..ama doğru tek Dostun tek dayanağın Allah olmalı kimseye fazla değer vermeyeceksin.bu zor bişey ama en azından benim için zor değer vermek ve güvenmek duygusu çok yüksek bende elimde olamadan hayal kırıklığıda yüksek oluyo o yüzden

eşşek gibi çalıştığım halde, dün akşam, bilmem kaçıncı kez, bana oğlum çalışıyo sen yiyosun diyen kaynana, oğlunun hatırına şükret ben seni yolmasınıda bilirim yoksa

inanmıyorum!! kadına bak.. ben yiyemiyorum sen yiyosun la aynı anlam sanırım bu

Ne oldu ne yaptıda kandırıldın bende çok büyük kazık yedimde dostum dediğim insandann...

ya çok uzun da anlatsam şimdi..15 senelik kardeşliğin sonununda ki mükafatımda paraya tercih edilmek oldu:) diyim kısaca.ha bizim aramızda 15 sene boyunca bir kere bile sorun olmadı.öyle sırrımı anlattı eşime yan gözle baktı benden parasını esirgedi arkamdan konuştu bilmem ne hiç birisini yaşamadık.tek bir sorunumuz olmadı.tam 15 sene.ortak işe girdik parayı tercih etti..
Ne oldu ne yaptıda kandırıldın bende çok büyük kazık yedimde dostum dediğim insandann...

ben nasıl ki kendimden eminim dostluğu hiç bişey değişmem nasıl eminim ondanda en az o kadar emindim hala inanamıyorum 9 ay oldu hala yediremiyorum..15 sene körmüşüm enayiymişim demekki..15 sene boyunca onun bana yapacağı hiç bir fedakarlık çıkmadı karşısına.önceden olsa yine yapmayacakmış bana fedakarlık.ama ben ona öyle bi fedakarlık yaptımki ona bile değil hatta onun hatrı için ablasına yaptığım fedakarlığı yemin ediyorum kimse kimseye yapmaz.ben zannediyodumki arkadaşımda gözü kapalı olur benim için herşeyi yapar diyodum aldım cevabımı

Kesinlikle katılıyorum dostluk adına bir şey kalmamış,fedakarlık yapıyorsun karşılıgı nankörlük oluyor vs. vs. söylenecek çok şey var aslında bu konuda ama mihribanında dediği gibi en yakın dostun Allah olacak bu devirde..

Ocak 1 – 9 ~ Kopek
Ocak 10 – 24 ~ Fare
Ocak 25 – 31 ~ Aslan
Subat 1 – 5 ~ Kedi
Subat 6 – 14 ~ Kugu
Subat 5 – 21 ~ Kaplumbaga
Subat 22 – 28 ~ Panter
Mart 1 – 12 ~ Maymun
Mart 13 – 15 ~ Aslan
Mart 16 – 23 ~ Fare
Mart 24 – 31 ~ Kedi
Nisan 1 – 3 ~ Kopek
Nisan 4 – 14 ~Panter
Nisan 15 – 26 ~Fare
Nisan 27 – 30 ~Kaplumbaga
Mayis 1 – 13 ~ Maymun
Mayis 14 – 21 ~ Kugu
Mayis 22 – 31 ~Aslan
Haziran 1 – 3 ~ Fare
Haziran 4 – 14 ~ Kaplumbaga
Haziran 15 – 20 ~ Kopek
Haziran 21 -24 ~ Maymun
Haziran 25 – 30 ~ Kedi
Temmuz 1 – 9 ~ Fare
Temmuz 10 – 15 ~ Kopek
Temmuz 16 – 26 ~ Kugu
Temmuz 27 – 31 ~ Kedi
Agustos 1 – 15 ~ Maymun
Agustos 16 – 25 ~ Fare
Agustos 26 – 31 ~ Kaplumbaga
Eylul 1 – 14 ~ Kugu
Eylul 15 – 27~ Kedi
Eylul 28 – 30~ Kopek
Ekim 1 – 15 ~ Maymun
Ekim 16 – 27 ~ Kaplumbaga
Ekim 28 – 31 ~Panter
Kasim 1 – 16 ~ Aslan
Kasim 17 -30 ~ Kedi
Aralik 1 – 16 ~ Kopek
Aralik 17 – 25 ~ Maymun
Aralik 26 – 31 ~ Kugu
————————————————————

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…