Dostum dediğim insan tarafından kandırıldım

Kopek

Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadas
edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup
icinde liderlige yakisiyorsunuz.
————————————————————
Kedi

Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla
konusmayi sevmez ama arkadaslarinizla herseyi
paylasabilirsiniz. Arkadas seciminde oldukca
dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.
————————————————————
Maymun

Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadasiniz var ve
sosyal yasaminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz
seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadigini dusunuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.
————————————————————
Panter

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasil
davranacaginiz pek belli olmuyor. Cogu seyden ilk
sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi
goruyorsunuz.
————————————————————
Fare

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi,
sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk
bir arkadas grubu size yetiyor. Fazla populer
olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz
————————————————————

Aslan

Siz lider olmak icin dogmussunuz. Sozunu dinleten,
dedigini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz
cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadas olmak
isteyebilicegi birisiniz.
————————————————————
Kaplumbaga

Uyumlu, sicakkanli birisiniz. Size nasil
davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle
davraniyorsunuz. Sadik ve durustsunuz, yapmacik
insanlara ve dedikoduya karsisiniz.
————————————————————
Kugu

Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz.
Ne cok utangac ne cok giriskensiniz. Arkadas
grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz.

Kopek

————————————————————
Kedi

————————————————————
Maymun

————————————————————
Panter

goruyorsunuz.
————————————————————
Fare

————————————————————

Aslan

————————————————————
Kaplumbaga

————————————————————
Kugu

grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz.

Bu ne açıklaması oluyo burç gibi, adı nedir?

Ocak 1 – 9 ~ Kopek
Ocak 10 – 24 ~ Fare
Ocak 25 – 31 ~ Aslan
Subat 1 – 5 ~ Kedi
Subat 6 – 14 ~ Kugu
Subat 5 – 21 ~ Kaplumbaga
Subat 22 – 28 ~ Panter
Mart 1 – 12 ~ Maymun
Mart 13 – 15 ~ Aslan
Mart 16 – 23 ~ Fare
Mart 24 – 31 ~ Kedi
Nisan 1 – 3 ~ Kopek
Nisan 4 – 14 ~Panter
Nisan 15 – 26 ~Fare
Nisan 27 – 30 ~Kaplumbaga
Mayis 1 – 13 ~ Maymun
Mayis 14 – 21 ~ Kugu
Mayis 22 – 31 ~Aslan
Haziran 1 – 3 ~ Fare
Haziran 4 – 14 ~ Kaplumbaga
Haziran 15 – 20 ~ Kopek
Haziran 21 -24 ~ Maymun
Haziran 25 – 30 ~ Kedi
Temmuz 1 – 9 ~ Fare
Temmuz 10 – 15 ~ Kopek
Temmuz 16 – 26 ~ Kugu
Temmuz 27 – 31 ~ Kedi
Agustos 1 – 15 ~ Maymun
Agustos 16 – 25 ~ Fare
Agustos 26 – 31 ~ Kaplumbaga
Eylul 1 – 14 ~ Kugu
Eylul 15 – 27~ Kedi
Eylul 28 – 30~ Kopek
Ekim 1 – 15 ~ Maymun
Ekim 16 – 27 ~ Kaplumbaga
Ekim 28 – 31 ~Panter
Kasim 1 – 16 ~ Aslan
Kasim 17 -30 ~ Kedi
Aralik 1 – 16 ~ Kopek
Aralik 17 – 25 ~ Maymun
Aralik 26 – 31 ~ Kugu
————————————————————
Kopek

————————————————————
Kedi

————————————————————
Maymun

————————————————————
Panter

goruyorsunuz.
————————————————————
Fare

————————————————————

Aslan

————————————————————
Kaplumbaga

————————————————————
Kugu

grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz.[/QUOTE]

Seninle aynı duyguları paylaşan; aynı kazıkları yiyen çok var merak etme. Hatta bunlardan biri de ben :) 22 yıllık bi kazık benimkisi :)

aslında benim konu başlığım 'şu an içinizden ne geliyosa' ydı ama 'dostum dediğim insan tarafından kandırıldım' diye değiştirilmiş..bunu açıklığa getirmek istedim çünkü.bu sayfaya girip bana yorum yapmanız şart değil.içinizden ne geliyosa o an uçmak istiyorum gezmek istiyorum gibi gibi... bilginize :)

bununla övünmüyorum ama özellikle kendim gibi sandığım insanlardan çok büyük kazıklar yedim maalesef... deneyim denilen şey yenilen kazıkların toplamıdır demişler, her şerde bi hayır aramak lazım, üzülmeyin oluyo böle şeyler...

UYARIIII Uyarı ! Soruları okurken yanıtlamaya başlayın.

Yalnızca 3 soru *var * ve bitirmeden önce en sondaki yorumlara bakarsanız, soruları içtenlikle yanıtlayamaz ve doğru yanıtlara ulaşamazsınız

Aşağıya doğru sayfayı yavaşça kaydırın ve ileriye bakmadan her egzersizi yapın.. Bir kağıt ve kalem alıp yanıtlarınızı yazın.

Testin sonunda onlara gerek duyacaksınız. Bu size kendiniz hakkında bilgi verecek dürüst bir testtir.

Keyfini çıkarın!

· Bölüm I.
Aşağıdaki 5 hayvani kendi tercihlerinize göre sıraya sokun.

İnek Kaplan Kuzu At Maymun
· Bölüm II
Aşağıdakilerin her birini tek bir sözcükle tanımlayın

Köpek Kedi Fare Kahve Okyanus
· Bölüm III
Aşağıdaki her renk için, o renkle ilişkilendirebileceğiniz birini düşünün. O da sizi tanıyor olmalı. (Lütfen yanıtlarınızı yinelemeyin, yani her renk için bir isim verin.)

Sari Turuncu Kırmızı Beyaz Yeşil

Artık yorumlara geçebilirsiniz.
Bölüm I

Buradaki yanıtlarınız, yasamdaki önceliklerinizi ortaya çıkarmaktadır.
İnek kariyer anlamına gelir.
Kaplan onur demektir
Kuzu sevgiyi simgeler
At aileyi simgeler
Maymun para anlamına gelmektedir.
Bölüm II

Köpeğe ilişkin tanımınız, aslında kendi kişiliğinize ilişkin görüsünüzdür
Kediye ilişkin tanımınız, aslında beraber olduğunuz kişiye ilişkin görüsünüzdür.
Fareye ilişkin tanımınız, aslında düşmanınıza ilişkin görüsünüzdür.
Kahveye ilişkin tanımınız aslında sekse ilişkin görüsünüzdür.
Okyanusa ilişkin tanımınız aslında kendi yaşamınıza ilişkin görüsünüzdür.
Bölüm III

Sari- sizi hiç unutmayacak biri
Turuncu- gerçek arkadasınız sayabileceğiniz biri
Kırmızı- gerçekten sevdiğiniz biri
Beyaz- esiniz ya da can dostunuz
Yeşil- yaşamınız boyunca hatırlayacağınız biri

bende aynı seylerı yasadım yıllar once cok kısıden kazık yedım,ıyılıkten maraz doguyor ıste.
zaten bır ınsanı tanımak ıcın ya aynı ısyerınde calısıcan yada aynı evde yasıyacaksın derler...
bır arkadasımı ısyerıme aldırmıstım basta almak ıstemedıler vasıfsız oldugu ıcın ama benı sevdıklerınden kıramadılar.
ben bunu aldırdım ıse cok emek verdım ısı ogrettım aylarca hem ona ısı ogretmek hemde kendı ıslerımı yetıstırmek ıcın canım cıktı:31:
cok sevıyordum arkadasımı sonra bı baktım benımle hıc konusmamaya selam bıle vermemeye basladı:27:ustelık ısyerınde benı kıskanan muhattap olmadıgım
kızlarla kankı oldu benım yuzume bıle bakmadı sonrasıda var aman ben unuttum deymezmıs hıcbırseye:19:yaptkları cok zoruma gıtmıstı yıllarca gozyası doktum onun ıcın
ama gectı bıttı..
yıllar gectı aradan g:19:cen karsılastık yuzyuze geldık ole sogumusum kı ondan yuzune bıle bakmadım o ve onun gıbıler nefretımı bıle haketmezler :51:o karsılasmamızda bombostum ona karsı.benden uzak ALLAHA yakın olsun

Son düzenleme:
yanlız olmadığımı bilmek güzel ama böyle kötü insanların çok olduğunu bilmek de kötü...üzülmeye değmediğini biliyorum.bende soğuduğum için görüşmeme kararı aldım tabi.ama ne biliyim zor işte hiç konuşmadan otursak bile birbirimizi anlardık falan ne biliyim..sağlık olsun diyelim
bende aynı seylerı yasadım yıllar once cok kısıden kazık yedım,ıyılıkten maraz doguyor ıste.
zaten bır ınsanı tanımak ıcın ya aynı ısyerınde calısıcan yada aynı evde yasıyacaksın derler...
bır arkadasımı ısyerıme aldırmıstım basta almak ıstemedıler vasıfsız oldugu ıcın ama benı sevdıklerınden kıramadılar.
ben bunu aldırdım ıse cok emek verdım ısı ogrettım aylarca hem ona ısı ogretmek hemde kendı ıslerımı yetıstırmek ıcın canım cıktı:31:
cok sevıyordum arkadasımı sonra bı baktım benımle hıc konusmamaya selam bıle vermemeye basladı:27:ustelık ısyerınde benı kıskanan muhattap olmadıgım
kızlarla kankı oldu benım yuzume bıle bakmadı sonrasıda var aman ben unuttum deymezmıs hıcbırseye:19:yaptkları cok zoruma gıtmıstı yıllarca gozyası doktum onun ıcın
ama gectı bıttı..
yıllar gectı aradan g:19:cen karsılastık yuzyuze geldık ole sogumusum kı ondan yuzune bıle bakmadım o ve onun gıbıler nefretımı bıle haketmezler :51:o karsılasmamızda bombostum ona karsı.benden uzak ALLAHA yakın olsun

yanlız olmadığımı bilmek güzel ama böyle kötü insanların çok olduğunu bilmek de kötü...üzülmeye değmediğini biliyorum.bende soğuduğum için görüşmeme kararı aldım tabi.ama ne biliyim zor işte hiç konuşmadan otursak bile birbirimizi anlardık falan ne biliyim..sağlık olsun diyelim

canım sen nıye uzuluyorsunkı bırak o uzulsun yanlıs yapan o o kaybettı,aslında bırazda alıskanlıktan ınsan kotu oluyor bılıyomusun?cıkarcı ınsanlardan nefret edıyorum
15senelık arkadasını 3kurusa tercıh eden o bırak ya o dusunsun bunları:47:

ona sorsan kendisi haklıdır buda ayrı bişey tabi insan en azından hatasını kabul eder yoluna gider..doğru diyosun alışkanlık bide ben öyle çok arkadaşlık dostluk kurmuyorum az ve öz diyenlerdendim.1 tane kaldı dostum yani.3-4 de arkadaş..ben değiştim yani negatifim sanki.yaratıcı esprili falandım ama gelmiyo içimden..geçer heralde :)
canım sen nıye uzuluyorsunkı bırak o uzulsun yanlıs yapan o o kaybettı,aslında bırazda alıskanlıktan ınsan kotu oluyor bılıyomusun?cıkarcı ınsanlardan nefret edıyorum
15senelık arkadasını 3kurusa tercıh eden o bırak ya o dusunsun bunları:47:

hele bıtanesı vardı gecemız gunduzumuz beraber gecıyodu kardesım gıbı goruyodum onun parası olmadıgından alısverıse cıkınca kendıme ne alırsam onada alırdım erkek arkadasım vardı cok hoslandıgım 7 24 arkadasıma ondan bahsederdım tum duygularımı heyecanlarımı bılıyordu bıgun bana onunla tanısmak ıstedıgını soledı bende tanıstırdım,ve bunları tanıstırdıgım gun erkek arkadasım benden ayrılmak ıstedıgını benım cok ıyı bır ınsan oldugumu fakat onun benı haketmedıgını vs vs soluyerek noktaladı gorusmelerımızı.kız gozumun ıcıne baka baka aynı masada erkek arkadasımı ayartıtabı salak saf ben anlamadım konduramadım o sıralar,hergun gorustugum arkadasım tlfnlarıma cıkmaz kapıma gelmez oldu arıyorum sureklı bahaneler uretıyor baska sehırde oldugunu soluyor felan,ablam arama su o.....yu dedı neden dedım,ablam sınırden aglayarak yasemın gecen karsıyaka sahılden gecersen o o.....yu furkanla sarmas dolmas opusurken gordum dedı ama nasıl aglıyor ablam anlatamam,ben furkanı 4senedır tanıyordum bır kere bıle opusmedım onunla :27:ıyıkıde opusmemısım :52:neyse sehır dısındakı arkadasımın evıne gıttım sınırle tabı yalncı e:52:e bu yuzu yok karsıma cıkmaya yalan hıkaye uyduruyo hanı dedım sen sehır dısındaydın mırın kırın ettı annesını cok severdım dedım kadın uzulmesın kavga etmeyelım cıktım evden ben buna ms cektım o sınırle agzıma ne gelırse kardesım senın hakkını nasıl odıcem ben deyıp duruyordun odedın sonunda felan dedım kufur mufur ettım:ssz:nededı bana bılıyomusun furkan artık benım bana bıdaha msj atarsan senı mahkemeye verıcem sıkayetcı olucam senden :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:furkan benı kısa bır sure sonra aramaya basladı acmadım tlfnlarını ablama yalvardı benım ıcın bıttı dedım sakın aramasın dedım aramalarına c:53::53:p vermedım defolsun ınsan zıyanları:51:al bırını vur otekıne:19:tabı bu olaylar nerden baksan 10yıl once felan oldu:23:o derenın ustunden cok su aktı

Son düzenleme:
ona sorsan kendisi haklıdır buda ayrı bişey tabi insan en azından hatasını kabul eder yoluna gider..doğru diyosun alışkanlık bide ben öyle çok arkadaşlık dostluk kurmuyorum az ve öz diyenlerdendim.1 tane kaldı dostum yani.3-4 de arkadaş..ben değiştim yani negatifim sanki.yaratıcı esprili falandım ama gelmiyo içimden..geçer heralde :)

kız bıtane olsun gercek olsun bosver benım oda yok cok arkadasım var sevıyorum hepsını ama tam ıstedıgım gıbı bır arkadasım sırdasım yok:14:gecıcı gecıcı merak etme ben ozamanalr ergenlık donemındeydım o ıse aldırdıgım arkadasımın ardından yıllarca gozyası doktum,e kolay degıl tabı kac yıllık arkadası bırden hayatından cıkarmak sudan cıkmıs balık gıbı oluyosun

vay canınaaaaaa.....neler varmış ne insanlar varmış yaaa.çiğ süt emmiş hepsi demekki..Allah ıslah etsin böylelerini..karşımıza iyi insanlar çıkarsın Rabbim....çok güvenmemek lazım kimseye bunu öğrendim.geçde olsa :)
hele bıtanesı vardı gecemız gunduzumuz beraber gecıyodu kardesım gıbı goruyodum onun parası olmadıgından alısverıse cıkınca kendıme ne alırsam onada alırdım erkek arkadasım vardı cok hoslandıgım 7 24 arkadasıma ondan bahsederdım tum duygularımı heyecanlarımı bılıyordu bıgun bana onunla tanısmak ıstedıgını soledı bende tanıstırdım,ve bunları tanıstırdıgım gun erkek arkadasım benden ayrılmak ıstedıgını benım cok ıyı bır ınsan oldugumu fakat onun benı haketmedıgını vs vs soluyerek noktaladı gorusmelerımızı.kız gozumun ıcıne baka baka aynı masada erkek arkadasımı ayartıtabı salak saf ben anlamadım konduramadım o sıralar,hergun gorustugum arkadasım tlfnlarıma cıkmaz kapıma gelmez oldu arıyorum sureklı bahaneler uretıyor baska sehırde oldugunu soluyor felan,ablam arama su o.....yu dedı neden dedım,ablam sınırden aglayarak yasemın gecen karsıyaka sahılden gecersen o o.....yu furkanla sarmas dolmas opusurken gordum dedı ama nasıl aglıyor ablam anlatamam,ben furkanı 4senedır tanıyordum bır kere bıle opusmedım onunla :27:ıyıkıde opusmemısım :52:neyse sehır dısındakı arkadasımın evıne gıttım sınırle tabı yalncı e:52:e bu yuzu yok karsıma cıkmaya yalan hıkaye uyduruyo hanı dedım sen sehır dısındaydın mırın kırın ettı annesını cok severdım dedım kadın uzulmesın kavga etmeyelım cıktım evden ben buna ms cektım o sınırle agzıma ne gelırse kardesım senın hakkını nasıl odıcem ben deyıp duruyordun odedın sonunda felan dedım kufur mufur ettım:ssz:nededı bana bılıyomusun furkan artık benım bana bıdaha msj atarsan senı mahkemeye verıcem sıkayetcı olucam senden :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:furkan benı kısa bır sure sonra aramaya basladı acmadım tlfnlarını ablama yalvardı benım ıcın bıttı dedım sakın aramasın dedım aramalarına c:53::53:p vermedım defolsun ınsan zıyanları:51:al bırını vur otekıne:19:tabı bu olaylar nerden baksan 10yıl once felan oldu:23:o derenın ustunden cok su aktı

Péki noldu simdi baskahramanlara
??

Back
X