Dostum dediğim insan tarafından kandırıldım

inanmıyorum!! kadına bak.. ben yiyemiyorum sen yiyosun la aynı anlam sanırım bu:1:

yok o yeterince yiyor aslında eşimin babası yok kayınvalidemin maddi sorumluluğu tamamen bizim üzerimizde hatta eşimin evlenmeden önce aldığı bir ev var ben istedim orada oturmasını, diğer gelinleriyle anlaşamaz bırak bu yaştan sonra rahat etsin annen dedim ama o kendini oğlum çalışıyor modunda kandırıyor, çok sinirlenmiştim o an, iyilikten maraz doğuyor işte

eşşek gibi çalıştığım halde, dün akşam, bilmem kaçıncı kez, bana oğlum çalışıyo sen yiyosun diyen kaynana, oğlunun hatırına şükret ben seni yolmasınıda bilirim yoksa :47::47::47:

ah kardes enımkınden sende demı var benımkı ağzında tesbıh gıbı sureklı oğlumun parasını yıyon deyıp duruyo baskada bısey bılmez laf sokmaktan baska su anda mutluyum cunku bır tek ben duyuyom sanıyodum yanlız değilmısim

meraba arkadaşlar;

içimden şu an yazmak gelen şey;

çok uzun süreli olan dostum kardeşim dediğim biri tarafından kandırıldım (bu benim açımdan tabi) bu konuyu sesli düşünmek bile öyle yoruyoki beni burda paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum ama hala inanamadığım için olanlara, anlatmakda yazmakta gelmiyor içimden.

Benim sıkıntım artık eskisi gibi olamamak..ben buraya yeni üye oldum.her konuyu okuyorum hani kaynatırdım normalde gelmiyo içimden kaybettim sanırım espiri yeteneğimi!normalde çok ama çok eğlenceli olduğumu söyler bilir çevremdekiler ama bu olayı arkadaşımla yaşadığım günden beri bi yumruk boğazımda kalbimde dilimde geçmiyo.yutkunamıyorum konuşamıyorum kalbim acıyo.inanın artık o arkadaşım yok diye değil.ben istedim görüşmemeyi zaten.beni üzen eski neşemi bırakmayan şey;15 sene sonunda.kendimle ilgili bi gerçeğin böyle yüzüme çarpması yani enayi olmamdan bahsediyorum.15sene enayilik yapmayı herkes başaramasa gerek.

Sanırım paylaşmak istedim.evliyim ben, eşim ve ailem sağolsun çok destek oldular bana.onları seviyorum :)
canım sen yanlız değilsin bende bundan bır on sene kadar once esımın arkadsı yenı evlıydıler ve yemeğe alarak basladı arkadslığımız ve her gun bıze gelmeye ve evımın ıcını dısını yasam tarzımızı kocamın bana davranıslarını derken her seyın ıcındeydı ve gunlere gıttık derken bu benden elını ayağını bırden cektı ne oldu anlamadım ve benım arkadslarıma benı anlatıyomus ve ben o zamanlarda 2 cı cocuğumu yenı doğum yaptığım ıcın kılom vardı ve hıc guzel yakısmıyo ona gıydıklerı kot gıyıyo ne bıcım duruyo kocasının yanına yakısmıyo goğsu sarkmıs gobeği cıkıyo kocası her ıstedığini yapıyo ama demet onlara layık değil aslında kocası cok ıyı bırısı bulasıklarımızı bırakıp bır gun onla gune gıttık dıye onu bıle gıdıp anlatmıs ve daha bır suru sey ve bu kadın kaynansınla aynı evde oturuyodu ve kaynanası onu bırakıp yarım ınsat evının ustune cıktı ve kaynanası evınde bır bardak dahı bırakmadıkı ben ona kendı evımden carsıdan neyı eksıkse vermıstım almıstım ve uc oğun bendeydıler ve kahvaltı öğlen aksam yemeklerı ben yapar onune koyardım ve kucuktee bebeğim vardı bıseyde de yardım etmezdı ben uzuluyodum gurbetten gelmıs kımsesı yok dıye ama meğer cok yılan bırıymıs ve benım hayatımı alt ust ettı ve sonra fark ettım kı esım de gozu varmıs herhalde ve asla hakkımı hellal etmıyom ve ben yılllrca kendımı toparlayamadım kıskanc ve cekemeyen o kadar cok ınsanlar varkı etrafımızda mutlu olmanı bıle kıskanıp yuvanı bozmaya calısıyolar allah hepimizi oyle ınsanlardan korusun ben o gunden sonra kımseye dostum dıyemedım kımseye guvenmıyorum ve arkadslarımlada mesafelıyım artık kımseyı evımın ıcını ve yasantımı belllı etmıyorum ne olursa olsun gercek dost bulmak cook zor cunku ondanda fazla yok :7::7:

ah kardes enımkınden sende demı var benımkı ağzında tesbıh gıbı sureklı oğlumun parasını yıyon deyıp duruyo baskada bısey bılmez laf sokmaktan baska su anda mutluyum cunku bır tek ben duyuyom sanıyodum yanlız değilmısim

:1::1: hepsi böyle bunların, bir kere eşimin yanında denk geldi eşimde döndü sen de benim paramı yiyosun hem o çalışıyo bana ihtiyacı yok dedi, çakal kaynana şimdi oğlu yokken söylüyo :33::33:

hele bıtanesı vardı gecemız gunduzumuz beraber gecıyodu kardesım gıbı goruyodum onun parası olmadıgından alısverıse cıkınca kendıme ne alırsam onada alırdım erkek arkadasım vardı cok hoslandıgım 7 24 arkadasıma ondan bahsederdım tum duygularımı heyecanlarımı bılıyordu bıgun bana onunla tanısmak ıstedıgını soledı bende tanıstırdım,ve bunları tanıstırdıgım gun erkek arkadasım benden ayrılmak ıstedıgını benım cok ıyı bır ınsan oldugumu fakat onun benı haketmedıgını vs vs soluyerek noktaladı gorusmelerımızı.kız gozumun ıcıne baka baka aynı masada erkek arkadasımı ayartıtabı salak saf ben anlamadım konduramadım o sıralar,hergun gorustugum arkadasım tlfnlarıma cıkmaz kapıma gelmez oldu arıyorum sureklı bahaneler uretıyor baska sehırde oldugunu soluyor felan,ablam arama su o.....yu dedı neden dedım,ablam sınırden aglayarak yasemın gecen karsıyaka sahılden gecersen o o.....yu furkanla sarmas dolmas opusurken gordum dedı ama nasıl aglıyor ablam anlatamam,ben furkanı 4senedır tanıyordum bır kere bıle opusmedım onunla :27:ıyıkıde opusmemısım :52:neyse sehır dısındakı arkadasımın evıne gıttım sınırle tabı yalncı e:52:e bu yuzu yok karsıma cıkmaya yalan hıkaye uyduruyo hanı dedım sen sehır dısındaydın mırın kırın ettı annesını cok severdım dedım kadın uzulmesın kavga etmeyelım cıktım evden ben buna ms cektım o sınırle agzıma ne gelırse kardesım senın hakkını nasıl odıcem ben deyıp duruyordun odedın sonunda felan dedım kufur mufur ettım:ssz:nededı bana bılıyomusun furkan artık benım bana bıdaha msj atarsan senı mahkemeye verıcem sıkayetcı olucam senden :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:furkan benı kısa bır sure sonra aramaya basladı acmadım tlfnlarını ablama yalvardı benım ıcın bıttı dedım sakın aramasın dedım aramalarına c:53::53:p vermedım defolsun ınsan zıyanları:51:al bırını vur otekıne:19:tabı bu olaylar nerden baksan 10yıl once felan oldu:23:o derenın ustunden cok su aktı

Yuhhhh ne ahlaksızlar var su dünyada :53 Ben bu dost kazıklarını genellikle kıskançlığa, çekememezliğe bağlıyorum ki benim dost kazığımda öyle oldu :) kıskananlar çatlasın :)

iyi niyetli olmak,insanlara güvenmek,yardımlaşmak,insanları sevmek,onlara değer vermek,evinin kapılarını sonuna kadar açmak hiç birşey esirgememek....bunlar popüler değil artık sanırım:) çocuklarımızı kimseye güvenme sırrını anlatma paranı paylaşma değer verme diye büyüteceğimiz bi dünya oluşmuş.insanlar kötü malesef...eşinin haberi varmı peki olanlardan?
canım sen yanlız değilsin bende bundan bır on sene kadar once esımın arkadsı yenı evlıydıler ve yemeğe alarak basladı arkadslığımız ve her gun bıze gelmeye ve evımın ıcını dısını yasam tarzımızı kocamın bana davranıslarını derken her seyın ıcındeydı ve gunlere gıttık derken bu benden elını ayağını bırden cektı ne oldu anlamadım ve benım arkadslarıma benı anlatıyomus ve ben o zamanlarda 2 cı cocuğumu yenı doğum yaptığım ıcın kılom vardı ve hıc guzel yakısmıyo ona gıydıklerı kot gıyıyo ne bıcım duruyo kocasının yanına yakısmıyo goğsu sarkmıs gobeği cıkıyo kocası her ıstedığini yapıyo ama demet onlara layık değil aslında kocası cok ıyı bırısı bulasıklarımızı bırakıp bır gun onla gune gıttık dıye onu bıle gıdıp anlatmıs ve daha bır suru sey ve bu kadın kaynansınla aynı evde oturuyodu ve kaynanası onu bırakıp yarım ınsat evının ustune cıktı ve kaynanası evınde bır bardak dahı bırakmadıkı ben ona kendı evımden carsıdan neyı eksıkse vermıstım almıstım ve uc oğun bendeydıler ve kahvaltı öğlen aksam yemeklerı ben yapar onune koyardım ve kucuktee bebeğim vardı bıseyde de yardım etmezdı ben uzuluyodum gurbetten gelmıs kımsesı yok dıye ama meğer cok yılan bırıymıs ve benım hayatımı alt ust ettı ve sonra fark ettım kı esım de gozu varmıs herhalde ve asla hakkımı hellal etmıyom ve ben yılllrca kendımı toparlayamadım kıskanc ve cekemeyen o kadar cok ınsanlar varkı etrafımızda mutlu olmanı bıle kıskanıp yuvanı bozmaya calısıyolar allah hepimizi oyle ınsanlardan korusun ben o gunden sonra kımseye dostum dıyemedım kımseye guvenmıyorum ve arkadslarımlada mesafelıyım artık kımseyı evımın ıcını ve yasantımı belllı etmıyorum ne olursa olsun gercek dost bulmak cook zor cunku ondanda fazla yok :7::7:

elinde ne varsa hayata dair;ötesi hiçtir ya da vesair;hani demiş ya şair;mutlulugu sende bulan senindir,ötesi misafir..hayat herşeye rağmen değil,ALLAH'a kul olunca güzeldir.hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar....dua ile

elinde ne varsa hayata dair;ötesi hiçtir ya da vesair;hani demiş ya şair;mutlulugu sende bulan senindir,ötesi misafir..hayat herşeye rağmen değil,ALLAH'a kul olunca güzeldir.hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar....dua ile..

elinde ne varsa hayata dair;ötesi hiçtir ya da vesair;hani demiş ya şair;mutlulugu sende bulan senindir,ötesi misafir..hayat herşeye rağmen değil,ALLAH'a kul olunca güzeldir.hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar....dua ile..

Daha yolun başındasın sanıyorum.Ama yalnız değilsin.Hepimiz yediğimiz kazıkları burada hazmetmeye çalışıyoruz.inan uzun hikaye.çok takmamaya çalış.inan insan hasta oluyor.şekil a beeeeen.ve iyileşemiyorum.panik bozukluğu.

insanlara güvenmmek acı veriyor.bende en az 4 arkadaşımdan bu sarkmayı gördüm.sonra bu tip kadınları algılamaya başladım.onlardan uzak duruyorum.zaten eşli görüşmelere girmem.evli arkadaşlarım gelip kalıyo eşim ogece arkadaşına gidiyo.ben gidincede onlar yapar.yakında oturanlarla günü birlik.uzun süredir baya güven duyduğum arkadaşlar var.bu hata bizimlede ilgili.biraz kötü düşünmeyi iyilik adına öğrenmeliyiz.ağzı bal yapıyo diye bakmayıp kalitesine bakmak gerekiyor.yinede rabbim korusun bu hasta ruhlardan.birazda eşimiz sağlam durmalı.

insanlara güvenmmek acı veriyor.bende en az 4 arkadaşımdan bu sarkmayı gördüm.sonra bu tip kadınları algılamaya başladım.onlardan uzak duruyorum.zaten eşli görüşmelere girmem.evli arkadaşlarım gelip kalıyo eşim ogece arkadaşına gidiyo.ben gidincede onlar yapar.yakında oturanlarla günü birlik.uzun süredir baya güven duyduğum arkadaşlar var.bu hata bizimlede ilgili.biraz kötü düşünmeyi iyilik adına öğrenmeliyiz.ağzı bal yapıyo diye bakmayıp kalitesine bakmak gerekiyor.yinede rabbim korusun bu hasta ruhlardan.birazda eşimiz sağlam durmalı.

ben çok takıntılıyım neden neden diyo hep beynim korktum bende hastalanırım diye artık düşünmemeye çalışıyorum daha doğrusu neden diye sormamaya çalışıyorum..hiç bi yara ilk günki acısı gibi olmaz gittikçe hafifliyecek biliyorum ama işte ne biliyim.haketmedim kelimesi gitmiyo beynimden ve kalbimden...sende iyileşirsin umarım
Daha yolun başındasın sanıyorum.Ama yalnız değilsin.Hepimiz yediğimiz kazıkları burada hazmetmeye çalışıyoruz.inan uzun hikaye.çok takmamaya çalış.inan insan hasta oluyor.şekil a beeeeen.ve iyileşemiyorum.panik bozukluğu.

EŞİNİZLE KİŞİLİĞİNİZ NE KADAR UYUMLU
1. Ben konuşmayı çok severim. Eşim ise sessiz ve çoğu kez suskundur.
a) Kesinlikle evet
b) Her zaman olmasa da evet
c) Hayır

2. Eşimle giyim zevklerimiz çok benzerdir.
a) Evet
b) Çoğu kez hayır
c) Kesinlikle benzer değildir.

3.Sık sık kavga ederiz. Ben susmayı seçerken, eşim son sesiyle bağırır.
a) Kesinlikle evet
b) Çok sık olmasada da evet
c) Hayır

4. Ben genellikle evde oturmayı tercih ederken, eşimin seçimi gezmekten yanadır.
a) Evet
b) Ara sıra
c) Farklı tercihlerimiz yoktur.

5. Eşim hiçbir şeyden mutlu olmazken, ben en ufak olaylardan bile mutlu olurum.
a) Kesinlikle evet
b) Her zaman olmasa da evet
c) Mutluluk anlayışımız aynıdır.

6. Eşim sorunlar karşısında panik olur, sorun odaklı yaşar. Ben soğuk kanlıyımdır ve çözüm üretirim.
a) Kesinlikle evet
b) Ara sıra evet
c) Bu konuda ikimizde aynıyız.

7. Ben arkadaş canlısıyımdır. Eşim ise asosyal diyebilirim.
a) Evet.
b) Zaman zaman evet.

8. Konser, sinema ve tiyatro zevklerimiz hiç uymaz.
a) Evet uymaz.
b) Mecburen uyum sağlarız.
c) Bu konuda uyumluyuz.

9. Seks benim için çok gerekli değilken, eşim için olmazsa olmazdır.
a) Kesinlikle evet.
b) Ara sıra evet.
c) Seks ikimizde düşkünüz.

10. Çocuklarımızla ilgili her konuda sık sık tartışırız.
a) Kesinlikle evet
b) Ara sıra
c) Hayır, tartışmayız.

11. Ben ne kadar rahatsam, eşim o kadar kuralcıdır.
a) Kesinlikle evet.
b) Zaman zaman evet.

12. Ben birlikte televizyon izlemeyi tercih ederken, eşim kitap okumayı seçer.
a) Evet.
b) Ara sıra evet.
c) Seçimlerimi aynıdır.

13. Eşimle aynı yemekleri severiz.
a) Evet
b) Ara sıra
c) Asla

14. Sevdiklerime hediye almayı severim, eşim ise bunu gereksiz bulur.
a) Kesinlikle evet.
b) Bazen.
c) İkimizde önem veririz.

15. Evlilikte zaman zaman çılgınlık yapılması gerektiğine inanırım. Eşim ise bunu saçma bulur.
a) Kesinlikle evet.
b) Bana uyar ama keyif almaz.
c) Bu konuda aynıyız.

16. Ben hayatta olan biteni kabullenirken, eşim hayatla sürekli savaş halindedir.
a) Kesinlikle evet.
b) Ara sıra evet.
c) Bu konuda aynıyız.

1) a)10 b)5 c)2
2) a)2 b)5 c)10
3) a)10 b)4 c)2
4) a)9 b)3 c)2
5) a)10 b)5 c)2
6) a)10 b)4 c)2
7) a)10 b)5 c)2
8) a)10 b)4 c)1
9) a)10 b)4 c)1
10) a)10 b)5 c)1
11) a)10 b)4 c)2
12) a)10 b)4 c)2

test yaptım çıkan sonuç:

Seçici

Sizin için arkadaş ve dost kavramları çok kutsal kavramlar.
Önünüze gelen herkesle arkadaş olmazsınız, olamazsınız.
Hayatınıza girecek olan insan adeta düzinelerce sınavdan geçmelidir,
dost sıfatını alabilmesi için paylaştığınız şeyler artmalı ve hayli süre geçmelidir.
Tüm bu uzun süreçten sonra bir insana dost sıfatını yakıştırdığınız zaman
artık o insan için yapamayacağınız şey yok gibidir. Dostlarınız artık sizin için
kardeşten farksızdır ve en önemlisi çok büyük bir hadise olmazsa ömrünüzün
sonuna kadar dostunuz olarak kalırlar. Siz az sayıda ama öz nitelikte dostalarınızla
kendinize dışardan insaların kolay kolay giremeyeceği adeta kurtarılmış bir bölge yaratmışsınız.

Back
X