• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostumla aramiz

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Konuya nasil baslasam bilemiyorum simdi benim 5 yildir canim kanim dedigim bi dostum var biz bununla surekli gorusuruz gercek manada dost yani dostluk esittir biz diyebilirim.e haliyle benim ailem de onun aileside birbirimizi taniyoruz.benim ablam var benden 2 yas büyük onunla dpstum dedigim kisinin evine gittik .sık sık giderim ben.neyse bunlarin komsularinin bebegini aldi arkadsim sevelim diye bebeginde altin bilekligi varmis bu bileklik kayboldu.tabi bizim once haberimiz yok biz eve geldikten sonra ogrendik.komsulari bizi sorumlu tutuyomus once dostum dedigim kisi soylemedi bikacgun sonra soyledi.aramiza bi sogukluk girdi dosrumla .yani onlar beni degil ablami sorumlu tutuyolar.dpsgum dedigim kisi sanirim arada kalmis telefonda biraz tarsistik .ben senin arkadasligini kaybetmek istemiyorum dedi.bikacgundur konusmuyoruz.sizce arkadasligimi tamammen bitirmeliyim.gercekten degerli birisi benim icin.ama yaptiklari seyde zoruma gitti

Gerçek dost değilmişsiniz demek ki
Ben dostum olarak gördüğüm birine asla bunu konduramam ve imasını bile yapamam

Konuya nasil baslasam bilemiyorum simdi benim 5 yildir canim kanim dedigim bi dostum var biz bununla surekli gorusuruz gercek manada dost yani dostluk esittir biz diyebilirim.e haliyle benim ailem de onun aileside birbirimizi taniyoruz.benim ablam var benden 2 yas büyük onunla dpstum dedigim kisinin evine gittik .sık sık giderim ben.neyse bunlarin komsularinin bebegini aldi arkadsim sevelim diye bebeginde altin bilekligi varmis bu bileklik kayboldu.tabi bizim once haberimiz yok biz eve geldikten sonra ogrendik.komsulari bizi sorumlu tutuyomus once dostum dedigim kisi soylemedi bikacgun sonra soyledi.aramiza bi sogukluk girdi dosrumla .yani onlar beni degil ablami sorumlu tutuyolar.dpsgum dedigim kisi sanirim arada kalmis telefonda biraz tarsistik .ben senin arkadasligini kaybetmek istemiyorum dedi.bikacgundur konusmuyoruz.sizce arkadasligimi tamammen bitirmeliyim.gercekten degerli birisi benim icin.ama yaptiklari seyde zoruma gitti
Bence katil komşusu :KK57:

söyledi diyorsun yanlış anlamadıysam aldığını mı söyledi,

eğer öyleyse dostluğunu hemen kes

Kaybolan kunyenin sahipleri (dostumun komşusu) beni ve ablami suclamis sonra cevirdi yani ablami suclad.ama dostumda tam anlayamadim ama ablami sucladi yani direk olarak degilde sonucta soyledi boyle bisey.'BENCE O ALMISTIR BIRAZ ZORLASAN SOYLER " falan dedi cok kirildim ama kac yillik arkadssim herseyimiz bir gecerdi ayri gunumuz yoktu

Ablandan şüphelenmiş sanırım.
Ablanın var mı bu tür huyları? Ablan olarak değil, herhangi bir insan olarak bak. İnsan fazla bilmediği insan evine gelince, bir de kıymetli eşya kaybolunca acaba diyor yani. Ben o kızda da pek suç bulamadım. Direkt biri çaldı diye düşünmüyordur, kaybolacağına da ihtimal veriyordur ama şüphelenmeden de edemiyordur. Ben olsam benim de aklım karışırdı.

Direk keserdim biri ablan almıştır diyecek bir de parçalardım onu.
Dostun değilmiş valla tek sen gitsen kaybolsa senden bilirdi söyleyeyim.

Komşusu direk soyledi ablan almistir kesin diye arkadasimda okadar kesin konusmadi ama almistir dedi senden supelenmem seni taniyorum ama ablani tanimiyorum dedi

Komşusu direk soyledi ablan almistir kesin diye arkadasimda okadar kesin konusmadi ama almistir dedi senden supelenmem seni taniyorum ama ablani tanimiyorum dedi
EE daha neyi düşünüyorsunuz
Benim ablama biri hırsız dese onu silmekle kalmaz haddini bildirirdim

hee yani dostun ablanı suçladığını söyledi öyle mi bence durum şüpheli belki de aldı?

EE daha neyi düşünüyorsunuz
Benim ablama biri hırsız dese onu silmekle kalmaz haddini bildirirdim
Cok haklisiniz ama uzun suredir arkadasligimizada üzülüyorum tek doatum yani kaybetmeyi istemezdim gervekten bana bugune kadar hic kotukugu dokunmadi ama iste malesef

bebeğin altın bilekliğini farketmişmiydiniz bebeği severken sen arkadaşın veya ablan.
belki bebek bilekliksiz geldi eve. birinin günahı almak kolay değil:KK43:

Cok haklisiniz ama uzun suredir arkadasligimizada üzülüyorum tek doatum yani kaybetmeyi istemezdim gervekten bana bugune kadar hic kotukugu dokunmadi ama iste malesef
Kendinizi ablanızın yerine koyup bir de öyle düşünün
Benim kardeşim bana hırsız diyen biriyle arkadaşlığını devam ettirse ben kardeşimi affedemem

Ya olurmu ablaminda benimde hic oyle huylarimiz yoktur. Ne bi hastalik nede ihtiyacimiz var boyle seylere.durumumuzda iyidir .kendimden emin oldugum kadar ablamdanda eminim

Mevsim soguk oldugu için bebk uzun kolluydu gozukmuyodu bisey ben gormedim dikkatimide cekmedi

Back
X