• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostumla aramiz

E o zaman arkadaşına da öyle söyle.
Hala ısrarla ablan almıştır derse arkadaşlığınızı düşünürsün. Yoksa sadece ablandan şüphelendi diye arkadaşlık bitirilmez. Onların ikisi görüşmesin, ama seninle ilgisi yok. Sonuçta ablanı tanımıyormuş. Huyunu suyunu bilmediği insan böyle bir durumda şüphe çeker. Senin ablan olması farketmez, sonuçta o kendi huyları olan ayrı bir birey. Dostuz dostuz diyorsun da böyle bir durumda konuşmadan etmeden arkadaslığını bitirmekten bahsediyorsun. Ne biçim dostluk bı. Dostluğunuz hiç sınanmamış anlaşılan.

benim anlamadığım olaya neden biri çaldı olarak bakılıyor belki de bir yerde düşmüştür !

1) bebek benim olsa ; ilk başta düşmüştür diye düşünürüm.. yok çalındı diye düşünüyorsam da, yine kendimi suçlardım.. küçücük bebeğe altın mı takılır.. o kadar kıymetliyse altının takmasaydın.. altın bu, düşebilir de çalınabilir de..
ve yine annesi olarak en fazla komşuma "sizde düşmüş olabilir mi acaba" diye sorar ardından kimseyi suçlamazdım

2) senin dostun olan kişi olsam ; komşuma "benim arkadaşlarım asla öyle şeyler yapmaz.. onlara güvenim sonsuzdur.. muhtemelen bir yerde düşmüştür, evlerimize bakarız" der bu konudan da size asla bahsetmezdim

3) sizin yerinizde olsam böyle davranan dostuma 2. şıkta yazdıklarımı söyler sonra da dostluğumu şu cümleler ile bitirirdim ; "belki de sen aldın, bizi kullandın !!!"

olay bu kadar basit.. sevgiler

Dost kelimesini artık aranızdan kaldırın bence tek yapcağınız bu :)

Belki de aslında künyenin kaybolduğu falan yok, bebeğin sahibi komşu kadın paraya sıkıştı künyeyi sattı eşine de bir şey diyemedi böyle bir şey uydurup sizin üzerinize attı

veya

aslında künye yok, komşu kadın uyanık, böyle bir şey uydurdu ezilip büzülüp gurur yapıp parasını takdim edin diye

herhalukarda dostunun yaptığı yanlış...

Back
X