• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostumu çok özlüyorum

Karşılıklı Özür dileyin derim hic siyasi nedenlerden dolayi 5 yıllık arkadaşlık bitirilir mi tekrarliyorum... Gerçekten o kişinin dostunuz olduğunu düşünüyorsanız ve hissediyorsaniz birakmayin... benim görüşlerim bunlar, zaten daha 2 gündür kussunuz barisin

QUOTE="vallahoyle, post: 37145288, member: 628783"]evet eminim ama çok gururlu bir yapim var ve geri adim atamadim taviz veremedim kendimden ve durum bu

Yüzyüze bakamayacak kadar kötü şeyler yapmadıysanız yürür . Hırsızlık. Cinayet . Kocasını ayartma gibi:KK53:[/QUOTE]
Canim kiz siyaset diyor Allah seni napmasin :) :)

sanki tüm olaylar ard ards geliyor sabah da erkek arkadaşimla aram bozuldu.sen niye bu arkadaşini bu kadar takiyorsun diyor.erkek arkadaşim dostluğumun bitmesine resmen sevindi

Erkekler domuzdur !!! Anlamaz kizlari Not: feminist değilim :) takma yaaa düzelir.

Erkekler domuzdur !!! Anlamaz kizlari Not: feminist değilim :) takma yaaa düzelir.
ya erkek arkadaşim ilişkimizi arkadaşimin yönettiğini düsünuyordu .sevindi o yüzden .ama ben gururumun etkisinden kurtulamiyorum.hayatimda kimseye adim atmadim.korkum var

dostluklar kolay kurulmuyor evet eğer gerçekten değerliyse bu kadar uzatma, barış. aradan zaman geçerse bir daha eskisi gibi olmaz. olamıyor yani denedim ben, başaramıyorum

Klasik olacak ama adim atmak seni dusurmez canim yuceltir valla ben cok sevsem arkadasimi birakmam git ve konuş baktin umrunda değil. Yapacak sey yok iste o nokta da canim :) ayyy ne çok yazdim be senin topigine, ben kacar yarin okullll :(TE="vallahoyle, post: 37145878, member: 628783"]ben çok takinti yaptim sanirim onun umrunda bile değil gibi[/QUOTE]
Afim

kesınlıkle gurur yapma ara derım.bunu 12 yıllık arkadaslığını bır hıç uğruna kaybeden, gurur yapan ama yıllar gectıkçe onu cok ozleyen ve pişman olan bırı olarak yazıyorum
o dostluklar kola kurulmuyo malesef

Back
X