dostumu kaybettim ben :'(

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
bir arkadaşım vardı 6 yıllık küçük tartışmalarımız çok oldu ama birbirimize hep destek kardeşten yakın olduk
bu kız evli biriyle görüşmeye başladı yalvardım yapma diye..çocuk tanınmış bir iş adamının oğlu arkadaşıma zorla evlendirdi ailem sevmiyorum birlikte bile olmadık demiş.inanma ne olur inanma dedim..bu doğru bile olsa evde onu bekleyen bir kadın var onu düşün dedim..gene olmadı
neyse ben en son arkadaşımı hep ikna etmeye çalışırken bu salak, adamla 3 günlüğüne antalyaya gitti
tlfn etti bana yazıklar olsun napıyosun sen kendine gel ne olur dedim..yok ben anlamıyoşum çocuk karısını zaten istemiyomuş zaten boşanmaya çalışacakmış
ya bu kadar kolay mı evli adamın metresi olmayı nasıl hazmediyosun sanada yazık o kadınada yazık senden soğumaya başladım dedim
kıskanıyomusun sen beni snein sevgilin fakir diye dedi:'( ya yapma dedim canm benim yapma herkes zengin adam bulur ayıp ediyorsun dedim o da hayır gayette kıskanıyosun dedi
bende iyi o zaman evde bekleyen masum kadın varken gününüzü gün edin şimdi tadını çıkar o adam sana tekmeyi bastığında bana dert yanma dedim
face'e sahte dostluklarımdan kurtuldum yazmış
ben sadece ona doğruyu göstermek istemiştim
dostluk kolay kazanılmıyor ama kolay bitti ve eğer ki o adamla bitti desin gene arkaşı olmaya hazırım keşke bunu söyleyebilsem

Son düzenleme:
üzüldüğün şeye bak ! elinden geleni yapmışsın . buna engel olucak kişilikteki birinin böyle bir kızla arkadaşlığını devam ettirmesi zaten yanlış olurdu.şunuda ekliyim insanın en iyi dostu önce annesi sonrada kendisidir

Son düzenleme:
yuh bide kısknıyorsun senin sevgilin fakir demiş yaa.boşver ne hali varsa görsün onun gözünü hırs bürümüş evli olması umrunda değil baksana adamın parası aklını başından almış kızın .o adam bunu kullanır ataar sonra sana gelir ağlar kız ben sana söyleyeyim .

yuh bide kısknıyorsun senin sevgilin fakir demiş yaa.boşver ne hali varsa görsün onun gözünü hırs bürümüş evli olması umrunda değil baksana adamın parası aklını başından almış kızın .o adam bunu kullanır ataar sonra sana gelir ağlar kız ben sana söyleyeyim .

ya zaten en çok üzüldüğüm bu sonunda mutsuz olacak anlamıyor 2 gün paralı adamla gezmek için nelere razı oldu

sen ona acıda olsa gerçekleri söylemişsin doğru yolu göstermeye çalışmışsın ama o seni kıskançlıkla suçlamış sevgilini küçük görmüş..kendi yaptıklarına bakmadan..
6 yıllık arkadaşınmış ama artık üzülme böyle bir insan hayatından çıktığı için sevin bence.

ya zaten en çok üzüldüğüm bu sonunda mutsuz olacak anlamıyor 2 gün paralı adamla gezmek için nelere razı oldu

ya karekteri öyle kızın işte ne yapıcksın parayı görünce şaşırmış filmlerdeki gibi .adam kullanır atar boşverr sanane üzülme çünkü değimez .bu karekterdeki birinle arkadaş olma sana zarar gelir .

insanlık ve ahlak epey ucuzlamış,piyasa fiyatının altında seyrediyor ...

yaptigi yeterince adice... soyledigi sozler ondan daha beter... o nasi bi ozguven o? sahte dostlugundan kurtulmusmus.. var mi hala boyle kizlar ya parayi gosteren olunca kim oldugunu unutuyor? ay cok sinirlendim:9: canim hic takma kafana esas boyle bir terbiyesizligi yapan bir insanla arkadas kalman zor olurdu zaten. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim demisler bosver hic takma kafana. yarin bigun kurtcu dukkanina geri doner o affetsen bile gerektigi kadar deger verirsin.

fakir olsun senin olsun.takma onu
o da zengin diye başka biriyle paylaşsın sevdiği insanı.

o da sevilseydi zaten o adamın hayatında tek olurdu.

aramıza mesafe girmişti sevgilim o o... görüşürken beni çağırma demişti o da sevgilisiyle gelmek istiyodu bu sefer sevgilim o adamın yanında ne işin var diyodu
genelde tlfnda görüşür olmuştuk sevgilimede tavırlı
kendi eden kendi buluur ne diyim ki artık

Son düzenleme:
kendi pisliğinde boğulur zaten.
şimdi o adam başkasıyla evliyken seninle birlikte seninleyken de başkasıyla olacak.
karakter meselesi ne kadar yapmaz desende oluyor.

kendi pisliğinde boğulur zaten.
şimdi o adam başkasıyla evliyken seninle birlikte seninleyken de başkasıyla olacak.
karakter meselesi ne kadar yapmaz desende oluyor.

kızın pek evlilik olayına takıldığını snmıyorum bu şekilde yşrlar bence .eski patronum mesela evliydi bir kızı vardı adamın bide metresi vardı onlada yaşıyordu .metreside bizim şirkette sekreterdi sonra işten çıktı hala adamla yaşıyor .

çok değil 3-5 aya kapına dayanır
dinlemedim etmedim seni diye
anca kullanıldığıyla kalır arkadaşın yazık olmuş
ama sen hiç düşünme dostluğu geçtim
kardeşlikten öte davranmış elinden geleni yapmıssın
gerisi ona kalmış bebeğim

evet kendi düşen ağlamaz.. yarın adam alacağını alır sonrada tekmeyi basar ozaman görür zengin metresi olmak ne imiş. böyle bi arkadaş benle hala görüşse ne olur ki bence hiç muhatap olma yarın başına iş geldiği zaman sanada iftira edip kendini paklamayada çalışır. alakanı kes görüşme derim. sözümona dostuna kıskanıyosun diyen biri... zaten hiç dost olmamış sana....... olmaz olsun böyle dosluk.

haklısınız kızlar
ben çok aşık ondan böyle yapıyor demiştim ama sevgilime fakir demesi ciğerini göstermiş oldu

bence adamın parasıyla sana hava atıcaktı bu tiipler böyle olur .sen tepki verincede kıskanıyorsun durumuna sokmuş sen iyiliği için demişsin lafına bak ya .ne insanlar var .sen kötü biri olsan aferin devam et derdin onun kötülüğünü istesen bunu bile anlayamacak kadar kıt .boşverr yaşasın metres hayatı kendi ezilir .

Back
X