dostumu kaybettim ben :'(

bir arkadaşım vardı 6 yıllık küçük tartışmalarımız çok oldu ama birbirimize hep destek kardeşten yakın olduk
bu kız evli biriyle görüşmeye başladı yalvardım yapma diye..çocuk tanınmış bir iş adamının oğlu arkadaşıma zorla evlendirdi ailem sevmiyorum birlikte bile olmadık demiş.inanma ne olur inanma dedim..bu doğru bile olsa evde onu bekleyen bir kadın var onu düşün dedim..gene olmadı
neyse ben en son arkadaşımı hep ikna etmeye çalışırken bu salak, adamla 3 günlüğüne antalyaya gitti
tlfn etti bana yazıklar olsun napıyosun sen kendine gel ne olur dedim..yok ben anlamıyoşum çocuk karısını zaten istemiyomuş zaten boşanmaya çalışacakmış
ya bu kadar kolay mı evli adamın metresi olmayı nasıl hazmediyosun sanada yazık o kadınada yazık senden soğumaya başladım dedim
kıskanıyomusun sen beni snein sevgilin fakir diye dedi:'( ya yapma dedim canm benim yapma herkes zengin adam bulur ayıp ediyorsun dedim o da hayır gayette kıskanıyosun dedi
bende iyi o zaman evde bekleyen masum kadın varken gününüzü gün edin şimdi tadını çıkar o adam sana tekmeyi bastığında bana dert yanma dedim
face'e sahte dostluklarımdan kurtuldum yazmış
ben sadece ona doğruyu göstermek istemiştim
dostluk kolay kazanılmıyor ama kolay bitti ve eğer ki o adamla bitti desin gene arkaşı olmaya hazırım keşke bunu söyleyebilsem

Ne dostluklar biter.. kimler gelir, kimler geçer..
inan bazen "dostum, kardeşim" dediğin insan bile huyuna suyuna gitmeyince
ya da herhangi bi sebepten öle bi an gelio ki yedi kat yabancı oluo ..

Sen dostunu uyarmakla üstüne düşen görevi yapmışsın
vicdanın hep rahat olacak ama dostum dedğin kişi aynı olgunlugu gösterememiş yazık ki..
6 yıllık dostum diyorsun nasıl böle "beni kıskanıosun" ve "sahte dostlarımdan kurtuldum" gibi kelimeler sarfedebilio
işte insanoğlu bu herkesten herşeyi bekle..
emin ol bu hayal dünyasından cıktıgı an ilk aklına gelecegi kişi sen olacaksın..
o zamanda onu affedip, affetmemek sana kalmış..
senin aklın ve kalbin rahat olsun:34:

Sen dostun olarak gördün ve elinden geleni yaptın mı ? Bitti boşver o yarın öbürgün ondan ayrılır başka paralıya geçer sonunda kendi pisliğinde boğulur elbet. Böylesi hatta daha iyi onun dostu olduğun için sende arada laf yerdin. Üzülme elinden geleni yapmışsın geri gelirsede tınlama.

ya zaten en çok üzüldüğüm bu sonunda mutsuz olacak anlamıyor 2 gün paralı adamla gezmek için nelere razı oldu
aman ne üzüyorsun kendini gerçekten mutlulukta ona mutsuzlukta kendi seçimi kendi kararı. nasıl midesi alıyor insanların böyle ilişkileri anlamıyorum

Benim arkadaşımı hatırlattın...
Adamla bile bile devam etti. Sonunda evli olduğu geçtim kendisinden büyük çocukları olduğunu öğrendi.
Her şeyi geçtim adamla beraber oluyordu.
Sonra ayrıldılar. Kız özür dileyerek söylüyorum diktirmek için kendini paraladı.
Adam ne mi yaptı?
Son bir kez daha yaptı ve parayı öyle verdi...
Diyeceğim o ki, böyle erkekler sadece kullanır.
Hiç yüzü bile kızarmaz.
Arkadaşın tüm değerlerini böyle saçma sapan bir adama feda ettiği için kafasına çok taşlara vuracak.
Üstüne depresyona bile girecek. Adamın eşinden ah alacak...
Sanırım teselli eden yine sen olacaksın.

Adamla bile bile devam etti. Sonunda evli olduğu geçtim kendisinden büyük çocukları olduğunu öğrendi.
Sonra ayrıldılar. Kız özür dileyerek söylüyorum diktirmek için kendini paraladı.
Adam ne mi yaptı?
Hiç yüzü bile kızarmaz.
Arkadaşın tüm değerlerini böyle saçma sapan bir adama feda ettiği için kafasına çok taşlara vuracak.

Allah akıl fikir versin çocuğumuz olduğunda :'((((

Adam ne mi yaptı?
Hiç yüzü bile kızarmaz.

cok igrenc:53::53:

Adam ne mi yaptı?
Hiç yüzü bile kızarmaz.

İçim gitti ya :( hele o işi yapıp para almak af edersiniz hayat kadını gibi ama onun ile evlenen erkeğe daha çok acıdım...

İçim gitti ya :( hele o işi yapıp para almak af edersiniz hayat kadını gibi ama onun ile evlenen erkeğe daha çok acıdım...

Cahillik mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ki, kanıyorlar işte göremiyorlar gerçekleri...
Adam 2 güzel söz söylese yelkenleri suya indiriyorlar.
Verdiğim örnek de arkadaşın sonuna çok benzer maalesef.
O çok güvendiği parayı, zenginliği adam 3 verir 5 verir 6. da sen sağ ben selamet...

böyleleri var ...
gerçekleri söylersin kıskanıyorsun olur.

bu tarz kızlar gerçekleri kaldıramaz, direk çirkefleşirler.

kıskanıyorsun ben güzelim sen değilsin diye...
kıskanıyorsun herkesin gözü bende diye...
kıskanıyorsun benım gibi sevilmiyorsun diye vs vs vs say say bitmez.
bu tarz ucubeler kaldıramaz her gerçeği
insanı söylediğine de pişman eder.

ben mezkezcilerdir..

Son düzenleme:
vuuu kendimi gördüm birden :) zengin fakir olayı hariç
benimde arkadaşım evli adama vuruldu erkek arkadaşım kesinlikle görüşmiyeceksin dedi bende onu doğru yola çekmeliyim itersem daha çok batar dedim yaptığının yanlış olduğunu anlattım aynı hikaye kaarısını sevmiyomuşşmuş..kullanıldıklarının farkında değiller.
daha sonra çok sert eleştirdim 2. kadın olmayı çok hakediyosun evli barklı adamla yazıklar olsun dedim baya bişeyler söylemiştim
bana dediki beni eleştiricek kişi sen değilsin dar görüşlüsün şok oldum dar görüşlüde oldum bu yüzden herkes kızıyodu uğraşma artık diye bana..
sonra dedim ne halin varsa gör kestim attım bir daha ne mesaj atıyorum ne başka bişey erkek arkadaşıma dediğim tek kelime sen haklıydın görmüyolar yanlışlarını ya

vuuu kendimi gördüm birden :) zengin fakir olayı hariç
benimde arkadaşım evli adama vuruldu erkek arkadaşım kesinlikle görüşmiyeceksin dedi bende onu doğru yola çekmeliyim itersem daha çok batar dedim yaptığının yanlış olduğunu anlattım aynı hikaye kaarısını sevmiyomuşşmuş..kullanıldıklarının farkında değiller.
daha sonra çok sert eleştirdim 2. kadın olmayı çok hakediyosun evli barklı adamla yazıklar olsun dedim baya bişeyler söylemiştim
bana dediki beni eleştiricek kişi sen değilsin dar görüşlüsün şok oldum dar görüşlüde oldum bu yüzden herkes kızıyodu uğraşma artık diye bana..
sonra dedim ne halin varsa gör kestim attım bir daha ne mesaj atıyorum ne başka bişey erkek arkadaşıma dediğim tek kelime sen haklıydın görmüyolar yanlışlarını ya

Bence tekmeyi yiyip döndüğündede onu affedip arkadaşlık yapma.
Kusura bakma ama karakteri bu tip ilişkilere müsait demekki.
Böyle arkadaştan hayır gelmez insana..

canım benim sen safmısın yha allahın kafayı kırmışından dost mu olur ahlak desen yerlerde senn dostluk dedğin kavram bu değil afedersin ama arkadaşn yolun yolcusuymuş bence sen kurtulmuşsun allah seni sewio demekki seni ondan koparmş geri dönersede sakın yüz verme sölück çok laf varda burda sölenmio işte ben o kızı çok fena yolardım yernde olsam hele sewglme fakr dicek onun ben nese töbe töbe

canım benim sen safmısın yha allahın kafayı kırmışından dost mu olur ahlak desen yerlerde senn dostluk dedğin kavram bu değil afedersin ama arkadaşn yolun yolcusuymuş bence sen kurtulmuşsun allah seni sewio demekki seni ondan koparmş geri dönersede sakın yüz verme sölück çok laf varda burda sölenmio işte ben o kızı çok fena yolardım yernde olsam hele sewglme fakr dicek onun ben nese töbe töbe

üzülmeyin,üstünüze düşen görevi fazlasıyla yapmış,uyarılarınızda bulunmuşsunuz..bu saatten sonra yanlışını doğru göreni asıl doğruya çevirmek sizden çıkmış,yaptığı yanlışı kendisi acıyla görecek.ve o saatten sonra asla ben sana demiştim demeyin..dostluk yanlışı göstermek olduğu kadar yapılan yanlışların farkına varıldığında yanındada olmaktır..adamıın eşi için üzüldüm..Allah ıslah etsin ikisinide...

Böyle bir insanla dost değil düşman bile olmak istemem.
Boşver, sen zaten elinden geleni yapmışsın.

Back
X