- Konu Sahibi ahirimsensin
bir arkadaşım vardı 6 yıllık küçük tartışmalarımız çok oldu ama birbirimize hep destek kardeşten yakın olduk
bu kız evli biriyle görüşmeye başladı yalvardım yapma diye..çocuk tanınmış bir iş adamının oğlu arkadaşıma zorla evlendirdi ailem sevmiyorum birlikte bile olmadık demiş.inanma ne olur inanma dedim..bu doğru bile olsa evde onu bekleyen bir kadın var onu düşün dedim..gene olmadı
neyse ben en son arkadaşımı hep ikna etmeye çalışırken bu salak, adamla 3 günlüğüne antalyaya gitti
tlfn etti bana yazıklar olsun napıyosun sen kendine gel ne olur dedim..yok ben anlamıyoşum çocuk karısını zaten istemiyomuş zaten boşanmaya çalışacakmış
ya bu kadar kolay mı evli adamın metresi olmayı nasıl hazmediyosun sanada yazık o kadınada yazık senden soğumaya başladım dedim
kıskanıyomusun sen beni snein sevgilin fakir diye dedi:'( ya yapma dedim canm benim yapma herkes zengin adam bulur ayıp ediyorsun dedim o da hayır gayette kıskanıyosun dedi
bende iyi o zaman evde bekleyen masum kadın varken gününüzü gün edin şimdi tadını çıkar o adam sana tekmeyi bastığında bana dert yanma dedim
face'e sahte dostluklarımdan kurtuldum yazmış
ben sadece ona doğruyu göstermek istemiştim
dostluk kolay kazanılmıyor ama kolay bitti ve eğer ki o adamla bitti desin gene arkaşı olmaya hazırım keşke bunu söyleyebilsem
Ne dostluklar biter.. kimler gelir, kimler geçer..
inan bazen "dostum, kardeşim" dediğin insan bile huyuna suyuna gitmeyince
ya da herhangi bi sebepten öle bi an gelio ki yedi kat yabancı oluo ..
Sen dostunu uyarmakla üstüne düşen görevi yapmışsın
vicdanın hep rahat olacak ama dostum dedğin kişi aynı olgunlugu gösterememiş yazık ki..
6 yıllık dostum diyorsun nasıl böle "beni kıskanıosun" ve "sahte dostlarımdan kurtuldum" gibi kelimeler sarfedebilio
işte insanoğlu bu herkesten herşeyi bekle..
emin ol bu hayal dünyasından cıktıgı an ilk aklına gelecegi kişi sen olacaksın..
o zamanda onu affedip, affetmemek sana kalmış..
senin aklın ve kalbin rahat olsun