• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Douglasta sıvı dış gebelik mi

xnadia99

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
6
4 hafta 5 günlük hamileyim beta hcg değerlerim 2 mart 17,5 mart 101,6 mart 160 8 mart 485 şeklinde ilerliyor doktor 6 marttaki muayenesinde douglasta sıvı olduğunu dış gebelik ihtimali olabilecegini ancak rahim kalınlılığının 19mm olduğunu sağlıklı bir hamileninki gibi de olduğunu söyledi bu şekilde olup sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı acaba herhangi ağrı lekelenmem yok

4 hafta 5 günlük hamileyim beta hcg değerlerim 2 mart 17,5 mart 101,6 mart 160 8 mart 485 şeklinde ilerliyor doktor 6 marttaki muayenesinde douglasta sıvı olduğunu dış gebelik ihtimali olabilecegini ancak rahim kalınlılığının 19mm olduğunu sağlıklı bir hamileninki gibi de olduğunu söyledi bu şekilde olup sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı acaba herhangi ağrı lekelenmem yok
Benim de sıvı vardı çok hafif ama sıkıntı olmadı 7 haftalık hamileyim su an ama beni de korkuttular kese içerde görüldüğü halde dış gebelik ve iç gebelik bir arada olabilir vs diye cok şükür iyi gidiyor su anda

Ama siz yinede betaniz 1500 olunca kese için gidin keseyi görsünler

sizin beta hcg o degerlerdeyken vajinalden görülebilmiş miydi kese acaba hatırlıyor musunuz
Ben de beta takibi yaptım 48 saat arayla 89-255-620-1520 şeklinde ilerledi 255ken kasik ağrım olduğu için göründüm kese görünmedi rahim arkasında minimal sıvı var takip edecegim dedi sonra 1520 çıktıktan sonraki gun gittim o zaman kese göründü

Çok teşekkürler ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş 2 kere kaybettim bebeklerimi bu 3.çok zor durumdayım

Back
X