- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- Konu Sahibi akasyapapatya
Arkadaşlar dove nin bu yeni şampuan veya saç kıremini kullanan varmı gerçekten etkilimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yagli saclari daha bi yaglandirir bence cunku dove urunleri diger urunlere nazaran 4/1 daha fazla nemlendirici icerikli oluyor kuru sac tipi olanlar icin uygunYağlı saçlar için de kullanılabilir mi dove şampuan arkadaşlar ?
Hiç kullanmadım denemek istiyordum ama tahminde etmiştim yağlandırıcağını aslında şuan head and shoulders kullanıyorum bozmıyım ben hiç en iyisi ondan devam :)Yagli saclari daha bi yaglandirir bence cunku dove urunleri diger urunlere nazaran 4/1 daha fazla nemlendirici icerikli oluyor kuru sac tipi olanlar icin uygun
Canim fayda edicegine inansam hic dusunmem derim sana kullan diye daha fazla yaglandiricak mutlaka :) head and shoulders iyi fikir kuzum daha iyisini bulana kadar ona devamHiç kullanmadım denemek istiyordum ama tahminde etmiştim yağlandırıcağını aslında şuan head and shoulders kullanıyorum bozmıyım ben hiç en iyisi ondan devam :)
Canim fayda edicegine inansam hic dusunmem derim sana kullan diye daha fazla yaglandiricak mutlaka :) head and shoulders iyi fikir kuzum daha iyisini bulana kadar ona devam
Aynen oyle canim cok dogruSagol canim yardimin icin yinede sorup kullanmak daha iyi tabi :) saç tipine uygun sampuani bulmak zor oyle rastgelede denenmiyor ^_^
arkadasin da dedigi gibi sanki dove sampuan saclari birazcik yaglandiriyo gibi. benim de sac diplerim cok cabuk yaglanir, head and shouldersta daha gec yaglaniyodu. ama ben bu yeni serisini kullanmadim dove'un.Yağlı saçlar için de kullanılabilir mi dove şampuan arkadaşlar ?
Arkadaşlar bide artık herkezin saçları yağlanmaya başladı,eskiden benim saçım 1 haftada çok az yağlanırdı ,şimdi 3,4 günde hemen tüm saçım yağlanıyor.blendax,clear,benim saçımı yağlandıran şampuanlar oldu, mesela o yüzden sürekli konu açıyorum, yorum bekliyorumki herkez doğru şampuanı bulabilsin. inşallah ben bide tresan aldım,ısırgan özlü, saçımı kazık gibi yaptı,banyodan sonra kazık gibi, hiç taranmıyo, neden öyle acabaarkadasin da dedigi gibi sanki dove sampuan saclari birazcik yaglandiriyo gibi. benim de sac diplerim cok cabuk yaglanir, head and shouldersta daha gec yaglaniyodu. ama ben bu yeni serisini kullanmadim dove'un.
Tresan sertleştirir canım biraz kullandıktan sonra alışır belki saçların içeriği temiz olupta saçı yumuşatan bir ürün şuan yok sanırım =) ama Nude şampuan güzel yumuşatıyor onu tavsiye ederimArkadaşlar bide artık herkezin saçları yağlanmaya başladı,eskiden benim saçım 1 haftada çok az yağlanırdı ,şimdi 3,4 günde hemen tüm saçım yağlanıyor.blendax,clear,benim saçımı yağlandıran şampuanlar oldu, mesela o yüzden sürekli konu açıyorum, yorum bekliyorumki herkez doğru şampuanı bulabilsin. inşallah ben bide tresan aldım,ısırgan özlü, saçımı kazık gibi yaptı,banyodan sonra kazık gibi, hiç taranmıyo, neden öyle acaba