Benim için anlamlı olan ve vücudumda taşımak istediğim 3 şey var
Ama yer sıkıntısı çekiyorum hepsini yaptıramam sanırım
Benimkiler de yazı değil
Canim senin icin dövmenin sürekli görünmesi önemli mi? Ben biliyorsun bir ara o yüzden dövme yeri konusunda yanilgiya düsmüstüm.
Eger görünüp görünmemesi sorun degilse senin icin önerdigim yerler uygun olabilir.
Dövmeyi taşıyacak kişi için anlam taşımalı ,başkaları için değil.Hijyen vs konusunda tereddütüm olmasa ayak bileğime pati dövmesi yaptırırdım kedi sevdalısı olarak...
Anlatma tarzın çok hoş canım insanın gidip dövmeyi yaptırası geliyor. :) Kendin için en doğru kararı verip en güzel zamanda yaptırırsın umarım kiraz çiçeklerini :)TrakyaKizcesi; düsüncelerime katilmana sevindim.Bir de benim isim, simge, söz yazdirmak icin yasim daha cok erken. Düsüncelerim anca oturuyor. Su an tereddütsüz katildigim düsünce ilerde duymak istemeyecegim düsünce haline gelebilir. Mesela zamaninda yaptirmayi düsündügüm simgeler vardi aklimda, ama su an iyi ki ani karar verip de yaptirmamisim diyorum.
Ama bir doga asigi olan ben kiraz agaci ciceginden nasil vazgecebilirim ki?.. Senin de bu dövmeyi cok sevdigini biliyorum. Sevilmez mi hic...Hele bir kadinin sirtinda o kadar estetik duruyor ki. Tablo gibi...
Ama şöyle de bi şey var,kişi neyden sıkılıp neyden sıkılmayacağını en iyi kendisi bilir
Doğadan figürlerden asla sıkılınmaz ama kişi ismi ya da gruptan sıkılınır denemez çünkü o da onun için değerlidir
Ben müzik grubu yaptıracağım mesela,ben de doğal bir figürden sıkılabilirdim ama gruptan sıkılacağımı düşünmüyorum
Tamamen kişiden kişiye değişir yani
Konu başlığının da ifade ettiği gibi anlam meselesi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?