• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme.

657 kanunda var. 125. maddede.

evet müdür yada mülki idare amiri sıkıntı çıkartabilir.

bence hevesini alacak kadar geçici dövme düşün... şahsen benim canım sıkılır ya... çıkartmakta çok acı veriyormuş... canım kıymetli benim:1:

yanlış kişiye cvp yazmışsın sanırım dövme yaptıracak olan ben değilim :36:

haklısın canım, ama olaya bu şekilde dalmak çok yanlış.:20: onu yazmış görünce mecbur kaldım cevaplamaya. kadıncağız memuriyette sıkıntı yaşar mıyım diye sormuş ona da cevap verdim ama üzüldüm doğrusu.

sana degıl onaydı lafım zaten;)

bu forumda konu dine gelmeden tek bir sorun tartışılmıyor.
kız size İslam açısından uygun mu falan dememiş, ayrıca konu sahibesinin müslüman olduğuna nasıl da bu kadar eminsiniz bilmiyorum.

müslüman olmayabilir asla ayrım yapmam. ben konu sahibine bişey demiyorum sadece bişeye açıklık getirmek istedim :17:

fetva veren ben değilim alimler. konuşmalarınıza dikkat edin. daha çok araştırmalıyız toplum olarak hem dini konuları hem güncel konuları. internet başından tek bir siteyle yetinmekle olmuyor malesef açıp biraz kitap okumalıyız. kitap kurdu olmalıyız sizin deyişiniz biraz sert olmuş. direkt günah, haram diye olaya dalarsak insanlar islamiyetten soğur haliyle. biraz yapıcı olmalıyız, yıkıcı değil. ona bakılırsa günah olan birçok şey var. ilk önce dönüp kendimize bakalım diğer günahları işlemeyelim sonra günah demeye başlayalım. maksadım tartışmak falan değil bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum:17:
Önce lafı yerine sokuyorsun sonra tartışmak istemiyorsun öyle mi?
Başımıza ne geliyorsa zaten iki kitap okuyup kendini alim diğerlerini cahil sananlardan geliyor.
Dine ısındırayım diye her tarafından kırpalım.Nasıl olsa istediğimizi söyleyecek hoca buluruz zaten hocalara gerek kalmadan sizler varsınız ya.Sonuçta siz bize haddimizi bildirecek seviyede gördüğünüze göre kendinizi bizede heralde elinizi öpmek düşer değil mi sizin gibiler ile tartışmak bizim ne haddimize.Sizi engelliyorum.Bir daha bana yorum yazmayın.

yıl 2014, her semtte en az 3-4 cami var, hiç olmadı google amca var.. neden her konuya bir fetva karışıyor ki? altta ki konuda kadının eşi canını okuyor, konu giyime ve dine geldi.. arkadaşlar nedir bu kendini ispatlama çabası yahu.. bu forum da bir "Tr'de ve yurtdışında en iyi üniversitelerde okudum" diyenden bir de "canım yalnız o caiz değil" diyenden ifrit oluyorum, yeri gelmişken bildireyim dedim.. ben bugüne kadar "aaa öyle mi vazgeçtim o zaman" diyeni duymadım çünkü, gereksiz polemik..

Önce lafı yerine sokuyorsun sonra tartışmak istemiyorsun öyle mi?
Başımıza ne geliyorsa zaten iki kitap okuyup kendini alim diğerlerini cahil sananlardan geliyor.
Dine ısındırayım diye her tarafından kırpalım.Nasıl olsa istediğimizi söyleyecek hoca buluruz zaten hocalara gerek kalmadan sizler varsınız ya.Sonuçta siz bize haddimizi bildirecek seviyede gördüğünüze göre kendinizi bizede heralde elinizi öpmek düşer değil mi sizin gibiler ile tartışmak bizim ne haddimize.Sizi engelliyorum.Bir daha bana yorum yazmayın.

ben alim değiliiiiimmmmmmmm :43::43::43::43::43: sadece yaptığınız yanlışın düzelmesine yardım etmek istedim:50::50::50:

ne ilginç bir milletiz, bir yanda birileri "bu işin okulunu okuyorum, ilmini yapıyorum" diyor , diğer yanda internet üzerinden fetva veren bir site...keşke daha fazla araştırsak ya da araştıranı eleştirmesek, istediğimize sorgusuz sualsiz inanmadan "dur yahu birileri başka bişeyler söylüyor bi araştırayım" diyebilsek...

ama yok biz çok biliriz
O sitede fetva veren kişi internette biri ilahiyat okuyorum diyen ilim yapıyor size göre öyle mi?
Kendi sözünüzü kendiniz dinleyin ve bir araştırın bakalım o fetva veren hoca kimmiş?
Ne etiket meraklısı bir toplum olduk.

O sitede fetva veren kişi internette biri ilahiyat okuyorum diyen ilim yapıyor size göre öyle mi?
Kendi sözünüzü kendiniz dinleyin ve bir araştırın bakalım o fetva veren hoca kimmiş?
Ne etiket meraklısı bir toplum olduk.

lutfen benim hakkımda konuşmayın fetvanızı kendinize saklayın :45:

görünen yerlerine yaptırma, iş başvurularında sorun çıkarıyor, benim kızkardeşimin vardı dövmeleri pişman oldu ve çok iş kaybetti bu yüzden. şimdi sildirmeye uğraşıyor, yaptırmaktan daha uğraşlı ve masraflı, üstelik canı da yanıyor.
yaptırmadan önce çok düşün derim.

yahu günahda arkadas yanacak degilse keyfini o sürecek.ben devlet memuruyum ve bazı müdürler huzur kaçırır görünmeyen yerine yaptırman daha uygun canım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu forumda konu dine gelmeden tek bir sorun tartışılmıyor.
kız size İslam açısından uygun mu falan dememiş, ayrıca konu sahibesinin müslüman olduğuna nasıl da bu kadar eminsiniz bilmiyorum.
Sizin sorununuz ne?
Buraya konu açana herkes yanıt yazabiliyor?
Ayrıca okuduğunuzu anlamamışsınız.
Kurduğum cümle emin olmadığımı gösteriyor zaten.

Sizin sorununuz ne?

burada konu açana herkes forum kuralları dahilinde cevap yazabiliyor. din konuşmak forumda yasaktır.
gayetle anlamışım, uyarıyorum.
bir de hayırlı insanlar arıyordunuz, böyle düşmanca yaklaşırsanız bulamazsınız.

hey Allahım konu sahibi günahmı yaptırayımmı diye sormamış. hala dine getiriyorsunuz konuyu. devlet memurluğunda sorun çıkarmı diye sordum günahmmı diye sormadım diye belirttiği halde, hala yok günah yok olmaz dinimizde deyip duruyorsunuz.
yeter gerçekten.:47:

Son düzenleme:
Sizin sorununuz ne?

mesafeli hanım;ıyı ınsan olma uzerıne kafa yoruyorsunuz ya,işte bazen susup saygı duymayı bılmek gerek..

yıl 2014, her semtte en az 3-4 cami var, hiç olmadı google amca var.. neden her konuya bir fetva karışıyor ki? altta ki konuda kadının eşi canını okuyor, konu giyime ve dine geldi.. arkadaşlar nedir bu kendini ispatlama çabası yahu.. bu forum da bir "Tr'de ve yurtdışında en iyi üniversitelerde okudum" diyenden bir de "canım yalnız o caiz değil" diyenden ifrit oluyorum, yeri gelmişken bildireyim dedim.. ben bugüne kadar "aaa öyle mi vazgeçtim o zaman" diyeni duymadım çünkü, gereksiz polemik..
Gereksiz polemik tam olarak bu senin yaptığın şey senin mantığınla o zaman heryerde memur dolu onlara sorsun hatta memurların sitesi var google amcada ordan sorsun.Madem konudan rahatsız oldun sen niye geldin?Sen neyi ispatlıyorsun?Hepinizi engelliyorum boşuna yanıt yazmayın görmüyorum.

Ahaha yorumlar efsane.

Açıkcası yaşın gençse bence büyük dövmeler için biraz bekle.
İş hayatına atıl, kafanda iyice oturt öyle yaptır dövmeni.
Ama özellikle gözükecek bölgelerdeki büyük dövmeler ilerde pişmanlık yaratıyo. Çünkü çoğu "gençlik hevesi"...
Şahsen ben kolumun yarısını kaplayan bi'dövmeyle gelinlik giymek istemem kaba duruyo ya da yaşlandığımda buruş buruş olduğumda o dövmenin nasıl gözükeceğini hesap ederim.

Fikrim değişmez desen bile iş hayatını bekle derim çünkü cidden üniversite hayatından sonra fikirler değişiyo pişman olabilirsin.

Şahsen ben sıkılırım, bi'süre sonra istemem diye çok tedirginim dövme konusunda... İlerde çocuğumun adını bileğime yazdırcam ama bi'ondan sıkılmam herhalde ben:37:

hey Allahım konu sahibi günahmı yaptırayımmı diye sormamış. hala dine getiriyorsunuz konuyu. devlet memurluğunda sorun çıkarmı diye sordum günahmmı diye sormadım diye belirttiği halde, hala yok günah yok olmaz dinimizde deyip duruyorsunuz.
yeter gerçekten.:47:

Konuyla alakasız olacak ama Okypete şu kızı ağlatma gözünü seveyim ne zaman yorumuna denk gelsem kızın ağlamasına kitleniyorum "gel kardeş ağlama nolur ya olur böyle şeyler" deyip kucak açasım geliyo:53::27::9::9::9:

Back
X