• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme.

Gereksiz polemik tam olarak bu senin yaptığın şey senin mantığınla o zaman heryerde memur dolu onlara sorsun hatta memurların sitesi var google amcada ordan sorsun.Madem konudan rahatsız oldun sen niye geldin?Sen neyi ispatlıyorsun?Hepinizi engelliyorum boşuna yanıt yazmayın görmüyorum.

siz nasıl her istediğinize cevap verme hakkı buluyorsanız, konu sahibesi de istediği konuyu açar burda. isterse makarnayı nasıl haşlarım diye konu açar.
bayağı sorunlarınız var sizin, hayırlı insanlar sizden kaçıyor. herkes kendi enerjisindeki insanları kendine çekiyor.

hey Allahım konu sahibi günahmı yaptırayımmı diye sormamış. hala dine getiriyorsunuz konuyu. devlet memurluğunda sorun çıkarmı diye sordum günahmmı diye sormadım diye belirttiği halde, hala yok günah yok olmaz dinimizde deyip duruyorsunuz.
yeter gerçekten.:47:
Editör görevinizi hakkı ile yapamıyorsunuz?
Bir tek cümle yazdım üstüne metiyeler düzüyorlar o zaman onları uyaracaksınız.
Konu sahibi yazdığımı beğenmedimi geçsin hatta beni engellesin ama kendileri dini konu nasıl yazılır diye hücüm ediyorlar.
Ne yani aman kimse rahatsız olmasın diye düşüncemizi yazamayacak mıyız?
Ben bir cümle yazdım onlar saldırı şeklinde işi uzatıyorlar.
Lütfen gerekli kişileri uyarın.

Son düzenleme:
Editör görevinizi hakkı ile yapamıyorsunuz?
Bir tek cümle yazdım üstüne metiyeler düzüyorlar o zaman onları uyaracaksınız.
Konu sahibi yazdığımı beğenmedimi geçsin hatta beni engellesin ama kendileri dini konu nasıl yazılır diye hücüm ediyorlar.
Ne yani aman kimse rahatsız olmasın diye düşüncemizi yazamayacak mıyız?
Ben bir cümle yazdım onlar saldırı şeklinde işi uzatıyorlar.
Lütfen gerekli kişileri uyarın.
bu bölümün editörü değilim. sadece konuyu dine getirmek sitede yasak. onu beliıteyim.

siz nasıl her istediğinize cevap verme hakkı buluyorsanız, konu sahibesi de istediği konuyu açar burda. isterse makarnayı nasıl haşlarım diye konu açar.
bayağı sorunlarınız var sizin, hayırlı insanlar sizden kaçıyor. herkes kendi enerjisindeki insanları kendine çekiyor.
Sizin bu sığ yaklaşımlarınız karekterinizi ortaya koyuyor.
Okuma anlama basiretini Allah herkese nasip etmiyor.
Konu sahibesinin açtığı konuya laf eden mi oldu?
Bana laf çarptığınızı sanıyorsunuz değil mi?
Bence Allah beni sizin gibi ......... insanlardan koruyor.Çok şükür.

Konuyla alakasız olacak ama Okypete şu kızı ağlatma gözünü seveyim ne zaman yorumuna denk gelsem kızın ağlamasına kitleniyorum "gel kardeş ağlama nolur ya olur böyle şeyler" deyip kucak açasım geliyo:53::27::9::9::9:

arwen üzgün , ne yapayım:).
.güzel ağlıyor ama:27::27:

cnmbenim eşim gençken yaptırmış şu an silme cabasinda günah olduğunu söylemişti bence ilerde
düşun belki sotun olur memurlukta dövme yaptirmak günah Cnm ama yinede karar senin

Sizin bu sığ yaklaşımlarınız karekterinizi ortaya koyuyor.
Okuma anlama basiretini Allah herkese nasip etmiyor.
Konu sahibesinin açtığı konuya laf eden mi oldu?
Bana laf çarptığınızı sanıyorsunuz değil mi?
Bence Allah beni sizin gibi ......... insanlardan koruyor.Çok şükür.

kibledim canısı, acilen tedavi ol.

bu bölümün editörü değilim. sadece konuyu dine getirmek sitede yasak. onu beliıteyim.
Anladım.
Ancak ilgili editör kimse onu uyarmanızı rica edeceğim.
Bir tek din ile ilgili bir cümle yazılınca konu nasıl dini tartışma boyutuna getiriliyor ve bunu kimler yapıyor tespit etsinler ve gerekli kişileri uyarsınlar.
Biz çoğunluğunun Müslüman olduğu bir toplumuz ve elbette din hayat olduğuna göre burda sorulara yanıt verirken dini terimler kullanılacaktır.hangi form bunu engelleyebilir ki?
Beğenen alır beğenmeyen okur geçer.İnsanlardaki bu saldırının anlamı ne?

kibledim canısı, acilen tedavi ol.
Allh tedavisi olmayan dert vermesin.En beteri hastalığını kabullenememek ve kendi sorunlarını başkalarına yansıtmak ama yapacak birşey yok sizlerede yer var elbet ama olgun olmak bize düşüyor ne yapalım...

Anladım.
Ancak ilgili editör kimse onu uyarmanızı rica edeceğim.
Bir tek din ile ilgili bir cümle yazılınca konu nasıl dini tartışma boyutuna getiriliyor ve bunu kimler yapıyor tespit etsinler ve gerekli kişileri uyarsınlar.
Biz çoğunluğunun Müslüman olduğu bir toplumuz ve elbette din hayat olduğuna göre burda sorulara yanıt verirken dini terimler kullanılacaktır.hangi form bunu engelleyebilir ki?
Beğenen alır beğenmeyen okur geçer.İnsanlardaki bu saldırının anlamı ne?

bu bölümün editörü yok. ama mune (admini sitenin.) gelip bakacaktır yorumlara.

Son düzenleme:
Benimde sol kolumda büyük bi dövme var kaç senedir ve ben sıkılmadım şimdiye kadar yaşlanınca bence daha güzel olucak dövmeli nene :27: ayrıca arkadaş günahmı şu bu mu diye sormamiş işiniz gücünüz hocalık taslamak

bu bölümün editörü yok. ama mune (admini sitenin.) gelip bakacaktır yorumlara.
Tamamdır ama açıkcası basit bir konuyu bile konuşamayıp başkasının müdahalesine gerek duyulması benim ağrıma gidiyor.Yani hani kavga eden çocukları büyükleri ayırır ya eli klavye tutmuş insanlar olarak bu hallere düşmemeliyiz:)))

Benimde sol kolumda büyük bi dövme var kaç senedir ve ben sıkılmadım şimdiye kadar yaşlanınca bence daha güzel olucak dövmeli nene :27: ayrıca arkadaş günahmı şu bu mu diye sormamiş işiniz gücünüz hocalık taslamak
Kimin neresinde dövme var diye de sormamış.
Sizin işiniz gücünüzde sataşmak.

aman bibi öyle deme, bir arkadaş hemen kendi üstüne alınıp kriz geçiriyor. sanki din hakkında konuşmuş olan tek kişi oymuş gibi...

edit: pes yani, ben daha bu mesajı yazamadan savunmaya geçmiş hahahahaha

Son düzenleme:
her konu din..ne çok severmişiz din öğretmeyi..

ben dindar degilim ama asiri vicdanli viriyim ben sort falan giyerim. ama hix bir erkegin gozune bakmam yanima esim gelse yarim saat ses vermeden beklese hic anlamam esim geldi yanima diye.ama konumda din meselesi de istemiyorum.bunun dinle vagdastirilmasini istemiyorum.suan kalbim kiril insanin vucudu degil kalbi kotuluklere kapali olmali.o yuzdende o kisiyi suclayamam.yani kizi ..cunku kiz hic oyle yaklasomda bulunmadi veya bakis atmadi suana kadar.normal insan gibi oturur sohbet ederiz bulustugumzda.ama esimi affedemiyorum cunku koz arkadasim kizon srvgiliside esimin yakon arladasi.bem simdi nasil goruseyim kozla yeniden cift olarak.yoldan gecen biri olsa kobu coktan kapanmisti.bem kiskanc biriyim ama bakti diye ses etmem.hatta su unlu harika bi kadin.su kadinin kaslarina bak koskandim bile derim.konu kiskancliktan cok daha fazlasi arkadasim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimin neresinde dövme var diye de sormamış.
Sizin işiniz gücünüzde sataşmak.

bende büyük ve kolumda dövme olduğuna göre asıl benim yazmam gerekir sorun yaşadım mı diye :ssz: asıl size ne oluyor hem günah diyosunuz hem dòvmeye karşısınız :ssz:

aman bibi öyle deme, bir arkadaş hemen kendi üstüne alınıp kriz geçiriyor. sanki din hakkında konuşmuş olan tek kişi oymuş gibi...

edit: pes yani, ben daha bu mesajı yazamadan savunmaya geçmiş hahahahaha

Yetişemezsin hacı uğraşma :27:

Back
X