• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme.

Hanımlar merhaba. Ben koluma bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. Boyutu da biraz büyük olacak. Henüz üniversite öğrencisiyim ve çevremdeki herkes ileride iş güç durumumu belirledikten sonra buna karar vermemi söylüyor. Devlet memuru vs. olursam sıkıntı yaratacağı için. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı fikrinizi almak istedim. Sizce yaptırayım mı bekleyim mi, ileride bana sorun yaratır mı?
Merhaba oncelikle :) bende uni ogrencisiyim ilk dovmemi lisede yaptirdim ama kucuk boyutlu. Unide hosteslik okumak istedim dovmem var diye ve gorunen bi yerde diye giremedim eger kafanda yapcagin ise kesin gozuyle bakiyosan sorun olmicagini dusunuyosan yaptir yok belli olmaz diyosan bencede bekle. Suan hostes olsam okulum bitmis olcakti ve paraya para demicektim :( :D

Bizde insanlık yapıp,zahmet edip yanıt verdik ama tabi anlayana...Sizi engelliyorum ve dikkat edin sizde bana yorum yazmayın.Bir dahaki sfere bu kadar yumuşak olmam bilesiniz.
Triplere bak :D soyle insanlarada bitiyorum sorulmamis seyi soyleyip insanlik ettim diyor arkadas eminim sorun etse onu nkendi arastirip bulabilirdi dovme gunah mi degil mi ? Burda oyle biseyden bahsetmiyor jalkip cooookkk gunaaah demek yersiz bosuna zahmetlere girmissin yani

Neyse konu sahibi kol olmasada daha az gorunecek biyeri biraz daha ufak yaptirirsan problem olcagini sanmam soyup bakacak degiller gozune girmedikten sonra bence cok istiyordum daha yaptiramadim

İşiniçin sorun yaratacağını düşünmüyorum cok ortada ve abartı olmadıgı sürece, ancak ılerıde belkı pisman olabılırsın dıye ıyı duşun derim yasın daha genc.

ben kucuk dovmelerin gorunen yerlere ama buyuklerin gorunmeyen yerlere yapılmasından yanayım goren ufacık bi dovmem var sanıyo dısı sizi ici beni yakar diyorum :KK45:hem hevesimi alıyorum hemde işle ilgili bir durumda sıkıntı olmuyor

aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum, bu sene okulum bitiyor ve nasipse memur olucam. açıkçası dövmemin görünen bir yerde olmasını istiyorum ve bu yüzden bu isteğimi erteledim.

ayrıca biri dövmenin günah oldugu söylemiş. dövme yaptırmak mekruhtur ve deri altına geçtiğinden abdeste mani değildir.

Öncelikle günah diyenlere aldirma din cahili kalmislar. kaç din profesörü cikip günah olmadigini ve abdest tuttuğunu söyledi o kadar geri kalmislar dinden ve gündemden. Neyse. Bende dövme çok severim ve hep de yaptırmak istedim ama yaptirmadim. Neden dersen dövme yaptiranlarin ilerde hepsinin pişman olduğunu gördüm. Su an sana çok havali gelen söz yada nesneler yas biraz olgunlaşınca klise yada anlamsiz geliyor. Ve hep bir pismanlikla sonuclaniyor. Memuriyette görünmediği sürece sıkıntı yaratmaz ama görünürse yaratir. Tüm bu nedenlerden dolayı geçici dovmelerle idare etmen en hayirlisi olur.

gunahi sevabi bilemem ama dovme yaptiran arkadaslarimin cogu cok gecmeden sIkildilar dovmelerinden,sildirsen bi dert sildirmesen bi dert..sildirsen de hafiften iz kaliyor diye biliyorum ve gereksiz bi aci..acele etme bencede,bi bul bakalim isini.

Neden dersen dövme yaptiranlarin ilerde hepsinin pişman olduğunu gördüm. Su an sana çok havali gelen söz yada nesneler yas biraz olgunlaşınca klise yada anlamsiz geliyor. Ve hep bir pismanlikla sonuclaniyor. Memuriyette görünmediği sürece sıkıntı yaratmaz ama görünürse yaratir. Tüm bu nedenlerden dolayı geçici dovmelerle idare etmen en hayirlisi olur.
O biraz da ne yaptırdığınıza, neden yaptırdığınıza bağlı bence.
Benim de dövmeli çok arkadaşım var, hiçbiri pişman değil. Bir hevesle değil de düşünüp, hayatı boyunca anlam ifade edecek bir şey yapınca insan pişman olmuyor. Benim bile ilk dövmemin üzerinden 8.5 sene geçti, artık fark etmiyorum bile :KK53:

Ikinci secenegim bacak dovmesi

Bak ona hiçbir lafım yok :)

Cidden kol dövmesini bir kadına hi yakştıramıyorum, tabi ki bu benim görüşüm, ama vücut sizin şekerim, siz nasıl beğeniyorsanız öyle yapın. Kol dövmesi seviyorsanız öyle olsun , ben sevmiyorum ama.

Büyük dövme, kasıktan başlayarak üst bacaktan inerse bomba olabilir :) Nasıl bir şekil?

Bacak dövmesini iç bacakta kalırsa daha güzel buluyorum, böyle garip zevklerim var işte :) Şöyle bir şey mesela:

http://www.thablacktattoo.com/free-tattoo-designs-for-women.html

Son düzenleme:
Kola yaptırma derim bende, benim var 2 tane dövmem. Birisi sağ kol bileğime yakın bir kelebek, ikincisi sağ ayak bileğimin arka kısmında ufak bir fiyonk. Ayak bileğimdekini çok seviyorum çok hoş çok kibar duruyor elbiselerle falan. Ama kolumdakinden resmen nefret ediyorum, böcek gibi geliyor sürekli, %100 silindiğini bilsem hiç dursam.

Bak ona hiçbir lafım yok :)

Cidden kol dövmesini bir kadına hi yakştıramıyorum, tabi ki bu benim görüşüm, ama vücut sizin şekerim, siz nasıl beğeniyorsanız öyle yapın. Kol dövmesi seviyorsanız öyle olsun , ben sevmiyorum ama.

Büyük dövme, kasıktan başlayarak üst bacaktan inerse bomba olabilir :) Nasıl bir şekil?

Bacak dövmesini iç bacakta kalırsa daha güzel buluyorum, böyle garip zevklerim var işte :)
Tesekur ederim ilginiz vefikirkeriniz icin :)
bunlari cevremden de duyuyorum hep aldigim yorumlar bu tarz aslinda. Seneye mezun olayim is durumuma gore karar vericem artik. Belki o zamana kadar fikirlerim de degisebilir :)

bende devlet memuruyum , bizim kurumda bir kaç arkadaşın dövmesi var üstelik görünen yerlerde , bir arkadaşın parmağında yüzük gibi , birinin de tam el bileğinde oda görünüyor , sorun yok yani

Back
X