Dövme

heybeli ada

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
38
5
Kızlar ben ileri derece obsesifim tedavi görüyorum. Bugün sevgilimle bileğimize sonsuzluk işareti dövmesi yaptırdık. Dövmeciye durumumu anlattim gözümün önünde açtı iğneyi vs ama hala içim rahat değil ya aids bulaşmışsa napıcam diyorum :KK43: aidse çok takığım :KK43: Dövmeyi çok istiyorum çokta Hoşuma gitti ama bu Düşünceler yiyo beynimi :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar ben ileri derece obsesifim tedavi görüyorum. Bugün sevgilimle bileğimize sonsuzluk işareti dövmesi yaptırdık. Dövmeciye durumumu anlattim gözümün önünde açtı iğneyi vs ama hala içim rahat değil ya aids bulaşmışsa napıcam diyorum :KK43: aidse çok takığım :KK43:

Yaptırmasaydın?

Burdan insanlar sana evet aidssin ya da değilsin mi diyecek? Çok dert ettiysen git bi doktora checkup yaptır. Bide madem tedavi görüyosun yaptırma böyle şeyler

Gözümün önünde açtı iğneyi vs hatta sevgilimle bile aynı iğneyi kullanmadı

Kızlar ben ileri derece obsesifim tedavi görüyorum. Bugün sevgilimle bileğimize sonsuzluk işareti dövmesi yaptırdık. Dövmeciye durumumu anlattim gözümün önünde açtı iğneyi vs ama hala içim rahat değil ya aids bulaşmışsa napıcam diyorum :KK43: aidse çok takığım :KK43: Dövmeyi çok istiyorum çokta Hoşuma gitti ama bu Düşünceler yiyo beynimi :KK43:

arkadaşım sana defalarca tedavi ol sevgiline ve kendine iyilik yapmak istiyorsan ilişkine ara ver/sonlandır TEDAVİ OL dendi. Sürekli iş değiştiriyorsun, rahatsızlığını anlamaya çalışıyorum ama sağlıklı bir halde değilsin şuan ne iş ne de sevgili öncelikle sağlığın! Tedavine asılmadan neden dövme yaptırıyorsun, aldığın kararlar ne kadar sağlıklı acaba?..

Soruna gelicek olursak: aids olman mümkün değil. Cevabı sen de biliyorsun iğne gözünün önünde açıldı mümkün mü arkadaşım? Sevgiline de AİDS testi yaptırmıştın, için rahat edecekse test yaptır ama sonuç belli .

Doktora gitmeme gerek yok dimi? Zaten iki ay önce durup dururken yaptirmiştim aids testi negatif çıkmıştı

Bence dövmeden önce tedavinizi tamamlamalıydınız. Benim de gözümün önünde açtı dövmeci iğneyi bak ben de AIDS değilim sen de değilsin merak etme :) sakin ol ve tedavine öncelik ver simdilik :)

Insan bukadar korkuya rağmen nasıl yaptırır anlamış değilim. Ama yeni açılan iğneden kapmazsın

Kafamdan nasıl atarim bunu
Tedavi görüyorum dediğine göre gittiğin bir psikiyatrist var ve böyle durumlarda nasıl davranman gerektiğini çoktan konuştunuz?
Ve madem görüştüğün bir doktor var yarın arayacaksın telefonda soracaksın ya da yanına gidip böyle bi duruma takıntı yaptım kafamdan atamıyorum şu an diyeceksin.

telefon tuvalete düşmüş müdür siz onu söyleyin :):) hatırlayan arkadaşlara selam olsun...
neyse arkadaşım,sevgilinle " bile" aynı iğneyi kullanmamış doğrusu bu zaten,sana iyilik diye yapmamışş..anan bacın oğlun da gelse herkese ayrı iğne açılır..ayrıca bir dövmeci senin hastalığın için en uygun yer olmalı..her seferinde tüm aletler streç filmle kaplanıyor,kolunu koyduğun yer bile,iğneler aletler yeni açılıyor vss...
herkesin dediği gibi aids olmadın,ama bu gidişle senin durumun parlak değil,sevgilin de başını yiyeceksin..önce ciddi şekilde tedavi olup sonra sevgili,iş güç ,dövme olaylarına girmen lazım..

kafandan atamazsın, ben de bir keresinde kendi setimi götürmeyip kuaförün manikür setiyle yaptırmıştım manikürü.. sonra 1 ay aids olur muyum diye ara ara aklıma gelmişti :KK53: endişelenmeyin aids değilsiniz, aids mikrobunu açıkta saatlerce yaşamaz bildiğim kadarıyla. sizden önceki aids olacak da, hemen akabinde onu size kullanacak da falan falan.. yeni açılan şırıngada mikrop ne gezer zaten :)

X