Dövmeli anneye bebek emzirmek yasaklandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Avustralya’da bir yargıç göğsüne dövme yaptıran anneye, HIV ve Hepatit B olmadığına dair doktor raporuna rağmen 11 aylık bebeğini emzirmeyi yasakladı. Annenin temyize götüreceği karar kınandı
1092724_620x410.jpg

• 3
  • 4
HT GAZETE

Avustralya 11 aylık bir bebek sahibi çiftin dövme kavgası mahkemeye taşınınca kaybeden anne oldu. Sydney Asliye Mahkemesi’nde görülen davada baba, göğsüne dövme yaptıran annenin bebeği emzirmesini yasaklamasını istedi. Anne mahkemeye HIV veya Hepaptit B virüsü taşımadığına dair doktor raporlarını sundu. Ancak yargıç Matthew Myers, Avustralya Emzirme Federasyonu’nun (ABA) hazırladığı sağlık kılavuzunda yer alan dövme yaptırmanın tehlikelerini temel alarak “bebeğin hiçbir şekilde riske atılamayacağı” görüşüne vardı ve annenin bebeğini emziremeyeceğine hükmetti. Yargıç Myers’in kararı çok sayıda kuruluş tarafından kınandı.
http://www.haberturk.com/saglik/haber/1092724-dovmeli-anneye-bebek-emzirmek-yasaklandi

Anne dogumdan sonrami yaptırmış dövmeyi , öncemi. Once ise babanin akli nerdeydi ? Bu virüs anne karnindayken bulaşabilir.
O değilde iyiki enseden emzirmiyorum. Yoksa benim kocada dava acardi :KK53:

O degilde, nasil kontrol edecekler emzirip, emzirmedigini? :KK53:

Ayrica eger bebeg agzi ile, dövmeye temas ediyorsa, evet banada sagliksiz bir durum gibi geliyor

Memeye bir şey yaparken aklına yarım bir gün çocuk sahibi olabileceğini düşünmeliydi. Silikon, dövme yaptırırken insan düşünmeli nerede olursa olsun.

Kadin dovmeyi gogsune yaptirmamis ki, ayrica kocasi da dovmeyi bahane olarak kullanmis, kadin lohusa depresyonundan cikamamis emziricem diye ilac da kullanmiyormus, ilac kullansin da depresyondan ciksin diye sikayet etmis kocasi :KK53:

Kadin dovmeyi gogsune yaptirmamis ki, ayrica kocasi da dovmeyi bahane olarak kullanmis, kadin lohusa depresyonundan cikamamis emziricem diye ilac da kullanmiyormus, ilac kullansin da depresyondan ciksin diye sikayet etmis kocasi :KK53:
Aslinda bebeği adam dogurmus. Ama kadinin burnuna yaptırdığı dovme çok zoruna gdiyormus. Adam lohusa sendromuna grip kadini kiskanmaya baslamis çünkü memelerine sut gelmiyormus. Kadinda birak ben emzoreyim demis adamda grur yapmış dava acmis :KK45:

X