Dövmeli erkekleri çekici bulur musunuz?

Dövmeli erkekleri çekici bulur musunuz?

• Abarttıkları zaman iğrenç bir görüntü oluyor

OY: 14 8,9%
  • Pek sevmem, o kadar acıya değmez

OY: 5 3,2%
  • Dövmenin olduğu bölgeye ve dövmenin şekline göre değişir

OY: 45 28,7%
  • Iyyy nefret ederim

OY: 45 28,7%
  • Bazı erkeklere çok yakışıyooonaniknanik

OY: 48 30,6%

• Ankete Katılan
    157
japon yakuza dövmeleri harika bence onun dışında heryerine gelişi güzel dövme yaptıranları çok itici buluyorum anlamlı ve vucuda yakışan dövmeleri seviyorum arkadaşım alyans kullanmadığı için yüzük parmağına eşinin adını yazdırmıştı bende düşünmüştüm bi ara ama korkudan yaptıramamıştım (ölüm var ayrılık var vs..vs..)

:enbuyukkk:

dövme bi erkeği ne çekici ne de itici yapar bence. çekiciyse çekicidir zaten naniknanik sengözlerimebaksanab ama abartılısı itici duruyo kesinlikle

Eski Sevgilimin Kolunda Vardı Tam Kas Kısmına Denk Geliyodu Ve Ben Bayılıyordum tatlicadiarzucoksekeriremsu

erkeklerde çekici buluyorum ne yalan söliiim böle sol kolunaa bilekten baslayıppp dirsegınee kadarrr off sırnaşık şey süper olur

ya da koluna kaslarınaa, ama bı kaç yıl sonra silinebılır olması lazım ya da cıkması, vsvsvsvs
hep kalmasın hele benım erkekim kişi yaptırmasın kıskanırım ya da yaptırsın yaa görsel şölen

www.resimcity.com_akrep_resimleri.jpg

imager.php

imager.php

photos2ft.jpg

Sonucta bunuda yapmak 1 sanat ama sahsen yaptirmamnaniknanik

elalemin gözüne soqarcasına yaptırmayanlarda hoş duruo döwme bi özqüven meselesidr taşıyabilmq ve anlamını bilmeq önemli..süs için vücudun tamamına yabdırannar çoq itici oluo..

ben erkeklerde dovmeyi begenmiyorum.....iiiiiyyyyy nefret bile bazen ediyorum (cok abartili olunca)....

(:

küçük ve anlamlı bi dövme hoş durabiliyor bazı erkeklerde ama abarttıkları zaman gerçekten iğrenc oluyorlar

bütün vücudu dövme kaplı olanları hiç beyenmem
ama normalde severim hoş duruyor
erk. var çok hoşuma gidiyo
ben bile yaptırmayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Dövmenin olduğu bölgeye ve dövmenin şekline göre değişir amma böyle bütün vücudu dövme ile kaplı olanlarda tiksindirici geliyor bana.

cok abartmayinca kucukse yeri ve sklide guzelse bazen hosuma gidiyor ama asla yapmam esime yaptrmamda

ben severim ama tabii abartılı olmadık ça,han kimi kocaman kocaman ütün vücuduna yaptırıyorya o çok itici geliyor bana,eşimin 3 tane dövmesi var,biri hariç diğerlerinden memnunuz(biraz büyük ve anlamsız)bende çok istiyorum ama acıya dayanamam diye cesaret edemedim birtürlü,aslında diyorum emla krem sürüp dövme yaptırsam olmazmi ki

Severim ben dovme ama siska celimsiz bi vucuda yakismaz bence sole hafif kasli vucut ve yanik tende harika duruyor :jeyyar: esimin yaptirmasini isterdim ama hic niyeti yok :1no2:

Back
X