Down sendrom riski yardimci olurmusunuz

Maviesra

Canım oğlum 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.310
6.405
148
merhaba arkadaşlar kızkardeşimin ikili taraması riskli çıktı kan alıp amerikaya gonderdiler yüzde 99 doğru sonuç çıkıyor dedi doktor sizede böyle diyip güzel sonuç alanınız oldumu amerikadaki test hala çıkmadı ikili tarama riskli çıktı sadece

Eklentiler

• IMG_20210810_120753_518.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20210810_120725_712.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 100
Kuzenimin eşinde ikilj test riskli cıktı. 39 yaşındaydı. Sonra onlar da bu testi (fetal dna) yaptirdi ve guzel sonuç aldılar.....Yuksek oranda dogru bir test. Ben ve eşim de Yaniltiyor diye ikili istemedik. Fetal dna yaptırdık direk. Ben de biruni laboratuvarına yaptirmistim. Dusuk risk cıktı. Güzel bir hamilelik gecirdim. Eger yuksek risk deseydi o zaman da doktorum aminiyosentez gibi daha ikeri tekniklerle tanı isteyecekti.

Tesekkur ederim bizede dusuk riskli down denildi test sonucu hala çıkmadı inşallah tüm stres ucar gider güzel haberle

Kan değerleri çok normal bence. Sadece yaştan dolayı risk yükselmiş ben bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Merhaba zaten riskli değilmiş ki Allah’ın izniyle hiçbir şey çıkmaz. Sağlıklı doğumlar ablanıza şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…