Down sendromlu bebeğimin sonlandırılmasından sonra tekrar hamilerim..

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
Geçen yıl Şubat ayında gebeliğim sonlandırılmıştı ve ben şu an kan tahlilimle hamile olduğumu öğrendim..içim buruk..eşimde bende aynı şeyleri yaşarmıyım diye sevinmedik bile..sakin sakin moralsiz oturuyoruz.daha o üzüntüyü atamamışım..hala çok üzülüyorum. Umutla bakmak istiyorum herşeye..geçen Şubat'ta bebeğim alınmıştı ve bu Şubat ayına hayırlısıyla işallah hamile gireceğim.daha bir kaç gün öncesine kadar 14 Şubat benim için ne kadar acı geçecek diye düşünüyordum.doktorum eşimi 14 Şubat günü aramış ve sonuçlarımın kötü olduğunu söylemişti..sözde bana eşim söylemeyip doktora götürecekti ve ben herşeyi anlamıştım tabi..o gün benim için anlatamayacağım kadar sıkıntılı ve acı geçmişti..YÜce ALlahım işallah bana yardım eder..BU sefer aynı acıları yaşatmaz..ALlahım bana yardım et...ÇOk korkuyor.korkumdan aileme ve çevredekilere bile bu haberi vermeyeceğim..

içini ferah tut dua et.inşallah sağlıkla alırsın bu defa kucağına.Allah yardımcın olsun.

Cok zor... ben bu testlerin skntilarini goze alamadigim icin yaptirmadim ikiliyi de ucluyu de... bilmiyorum ama cevremde bu testlerin guvenilir olmadigiyla ilgili cok hikaye var canim. Bu hamileliginde allah sna ve bebegine saglik versin. Umarim her sey diledigin gibi olur

canım kaç yaşındasın bu kaçıncı hamileliğin inş herşey yolunda gider üzme kendini Allahım hayırlı etsin herşeyi merak ettim seni okuyunca cevap yazarsan sevinirim

Benim 9yaşında sağlıklı bir oğlum var. Benim ikili ve entegre testlerim çok çok kötü çıkmıştı. Daha sonra amniyosentez yapıldı. Oda çok kötü çıkmıştı.. Bugün tekrar hamileyim.İlk kontrolüme gittim.. Çok huzursuzluk. Doktorum iyi değilsin dedi.. Doğal olarak toparlayamıyorum ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.. Allah'ın izniyle işallah 9 ayım güzel geçer,testlerim iyi çıkar. Sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.. Ve işte o zaman huzurlu ve mutlu olurum diyorum..

Back
X