- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.749
- 598
- Konu Sahibi minelgaraib
Down sendromlu bebeklerde kürtaj süresi 10 hafta değil tam bilmiyorum ama daha uzun. Zor bir karar, biz ne dersek boş. Bu kararı siz vereceksiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ama doğruluk ihtimali çok yüksek, biyopside özellikle
Merhaba, daha önce de beklenmeyen hamileliğim, kariyerimde ve bebeği mmutsuzn etmekten korktuğumdan bahsetmiştim. İkili test yapıldı, pozitif çıktı ve koryon vilus biyopsisi yapıldı. Sonuç olarak bebek down sendromlu. İnanılmaz şaşkın ve endişeliyim. Bebeğe yeni alışmışkem şimdi
Ah biliyorum ikili testi pozitif çıkan 23 gebelikten birinde down sendromu gözlenir. Ama bizimkinin durumu koryon vilus biyopsisiyle kesinleşti.
Tabi down sendromlu olduğu için aldırma şansımız var. Bilmiyorum ya özel eğitimi, özel dersleri, fizyoterapisi vs maddi manevi yorucu bir süreç. Toplumun bakışı sonra o çocukların dışlanması vs. Yetebilir miyiz acaba? Öte yandan mesela CVS ile cinsiyetini de öğrendik, erkek. Çekik gözlü minik bir adamBöyle düşünmeyin,herkesin başına gelebilir.
Aldırma şansınız var mı peki yasal olarak,bir bilginiz var mı ?
Down sendromlu çocuklar var çevremde emin olun Allah hayırlısını versin inşallah ama o çocukla beraber hayatınıza yeniden güzellikle tutunacaksınızMerhaba, daha önce de beklenmeyen hamileliğim, kariyerimde ve bebeği mmutsuzn etmekten korktuğumdan bahsetmiştim. İkili test yapıldı, pozitif çıktı ve koryon vilus biyopsisi yapıldı. Sonuç olarak bebek down sendromlu. İnanılmaz şaşkın ve endişeliyim. Bebeğe yeni alışmışkem şimdi bir de down sendromu çıktı. Çok bunaldım.
Ya bilmiyorum, zaten daha önce de anlattığım gibi anne olmaktan çok korkuyorum. Bebek sürpriz oldu, yavaş yavaş alışmaya başladık falan derken down sendromu çıktı. Cidden kaldırabilir miyim bu kadarını bilmiyorum. Canım oğlum falan diye satılabilir miyim, ailecek mutlu ve keyifli zaman geçirebilir miyiz yoksa kendini oradan oraya sürükleyen, işten eve dönmek istemeyen depresif bir anne mi olurumDown sendromlu çocuklar var çevremde emin olun Allah hayırlısını versin inşallah ama o çocukla beraber hayatınıza yeniden güzellikle tutunacaksınız
Down sendromlu çocuklarla bir arada bulunduğum bir süreç oldu. Gerçekten çok sevgi dolu ve saflar. Ama zor iş down sendromlu bir çocuğu iyi yetiştirip topluma kazandırmakBelki öyle değildir testler yüzde yüz sonuç vermiyor biliyorsunuz
Eğer öyleyse bile tabii ki zorlukları olur özellikle insanların saçma tutumlarından dolayı ama siz annesi olarak eminim ona çok güzel bakacaksınız instagramda bir down hikayesi süreyya var belki biliyorsunuzdur inci var kızı down sendromlu onlara bakın bence hem süreyya hanım yaşadıklarını anlatıyor hem de kızının o saf sevgisini hissedebiliyorsunuz
Bazen sanki cezalandırılıyormuşum gibi hissediyorumEski konunuzu hatirladim simdi bole olmasina cok uzuldum... rabbim yardimciniz olsun
O ne demek? Kusura bakmayin bilmedigim için soruyorum.Ah biliyorum ikili testi pozitif çıkan 23 gebelikten birinde down sendromu gözlenir. Ama bizimkinin durumu koryon vilus biyopsisiyle kesinleşti.
Kesinlikle bu sorgulamaya girmeyin . Allah insana kaldırılabileceği kadar yük verirmiş birazda bu pencereden bakmak lazım.Bazen sanki cezalandırılıyormuşum gibi hissediyorum
Plasentadan doku örneği alınarak kromozomların incelenmesiO ne demek? Kusura bakmayin bilmedigim için soruyorum.