Down sendromu çıkan abebeğin alınması nasıl?

benm bebeğim down send. değildi fakat turner sendr. vardı kistik higromalıydı boyun kısmında salkım salkım kistler vardı..sana yardımcı olamayacağım sorunla ilgili ama yasadığın üzüntünün aynısını yasadığım için bişeyler yazmak istedim..sadece acele etmek 3-4 dr.a git herkes aynısını söylerse bitirmeye karar ver..

kaç haftalıksın bu araada ense kalınlığın ikili testin ne durumda çıkmıştı onlarda belirleyici oluyor..

kakulel arkadaşım benim de bebeğimde 3 tane koroid pleksus kisti vardı üstelik trizomi 18 değerim de yüksekti. Bu kistleri doktorum 17. haftada fark etti. Bebeğin gelişimi de 1 hafta geri kalınca biz amniyosentez yaptırdık. Çok şükür herşey normal çıktı. Kistlere gelince 23. haftada kendiliğinden kayboldular. Bu kistler hemen hemen her gebede oluyormuş zaten ve 21. haftadan sonra küçülerek kayboluyormuş. Umarım herşey gönlünce olur.

Merhaba benim de koroid pleksus kisti vardı bir tane. Geçti sonra bende de trizomi 21, 10 da 1 çıktı başka yerde yaptırdım 63 te 1 çıktı. Ultrasonda başka bulgu yok 2 hafta önden gidiyor amniyo yaptırmadık. İnşallah sorun yoktur bizde de...

Üstünden yollar geçmiş ama aynı şeyi yaşayınca yazmadan edemedim. Ne kadar kolay başkasının dünyası ahireti üstüne yorum yapmak. Zaten kadın psikolojik olarak çökmüş geçmiş günaha giriyorsun diye fetva veriyor. Şu günün şartlarında sağlam kendine yetebilen çocuğu büyütmek, sapığından manyağından korumak bu kadar zorken down sendromlu aklı iyiye kötüye yetmeyen çocuğu nasıl koruyacak? Kendi inancınızı da fikrinizi de kendinize saklayın. Tıbbi bilgin varsa paylaş yoksa ne insanların zaten zor okan durumunu zorlaştıracak yorum yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…