Çocuk Hastalıkları Down sendromu dismorfik yüz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alihan ve ben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
713
916
103
36
Merhaba . Ben 50 gün önde doğum yaptım . Bebeğimin dosyasına dismorfik yüz yazmışlar . Böyle birşey yaşayan oldu mu ? Nedir bunu daha önce duyan var mi ? Down değil dediler . Genetiğe test verdik ama henüz çıkmadı .

Merhabalar,güle güle büyütün bebeginizi.Genetik hastalıkların bazılarında belirgin yüz yapisi oluyor.Ornegin down sendromunda basık burun çekik göz gibi.Ama öyle görünüp olmayabilir.Genetik testi bekleyin.Umarim sagliklidir

Sağlıkla büyütün evladınızı bilgim yok fakat ben birşey danışmak istiyorum size taramalar, nipt testi, detaylı ultrason riskli gelmişmiydi?

Sağlıkla büyütün evladınızı bilgim yok fakat ben birşey danışmak istiyorum size taramalar, nipt testi, detaylı ultrason riskli gelmişmiydi?
Detaylıda herşey normal denildi . 2 li taramada yaştan dolayı down riski çıktı ama ölçümler normaldi . Nipt amniyosentez vs ben yaptırmadım

Detaylıda herşey normal denildi . 2 li taramada yaştan dolayı down riski çıktı ama ölçümler normaldi . Nipt amniyosentez vs ben yaptırmadım
Anladım yanıt vermek için zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Umarım sürecinizde bebişlikte olupta büyüyünce geçecek bir teşhistir ve sağlıcakla atlatırsınız annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…