Down sendromu riski burun kemiği gelismemesi

Morkadin01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
7
4
1
Hayirli aksamlar sizlere birşey sormak istiyorum ben gebeliğimin 20. Haftasindayim. Ikili testim temiz cıktı ama detaylı ultrasonda herşeyi normal ama burun kemiği 4.7 cıktı. Down sendromu riski taşıyor dedi. Doktor da iki tane testten bahsetti. Ben de yaptırmak konusunda kararsizim. Aldırmak zaten istemiyorum öyle olsa bile. Bu durumu yaşayan var mı?

Hayirli aksamlar sizlere birşey sormak istiyorum ben gebeliğimin 20. Haftasindayim. Ikili testim temiz cıktı ama detaylı ultrasonda herşeyi normal ama burun kemiği 4.7 cıktı. Down sendromu riski taşıyor dedi. Doktor da iki tane testten bahsetti. Ben de yaptırmak konusunda kararsizim. Aldırmak zaten istemiyorum öyle olsa bile. Bu durumu yaşayan var mı?

Merhaba, ben de birebir aynı durumu yaşıyorum. 20. haftamdayım, bugün detaylı ultrasonda burun kemiği 4.5 çıktı ve daha önceki ikili ve entegre testlerde hiçbir problem yoktu. Şu an nifty test yaptırıp sonucu öğreneceğiz. Sizin durumunuzu merak ettim.

Merhaba, ben de birebir aynı durumu yaşıyorum. 20. haftamdayım, bugün detaylı ultrasonda burun kemiği 4.5 çıktı ve daha önceki ikili ve entegre testlerde hiçbir problem yoktu. Şu an nifty test yaptırıp sonucu öğreneceğiz. Sizin durumunuzu merak ettim.
Çocugunuz nasıl sağlıklımııı benım de burnunu ufak buldu doktorlar korkuyorum

Çocugunuz nasıl sağlıklımııı benım de burnunu ufak buldu doktorlar korkuyorum

Merhaba, şimdi 37. haftamdayım çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Eğer eşlik eden başka bulgular (ense kalınlığının fazla olması, kalpte parlama dedikleri şeyden olması, gelişim eksikliği vs.) yoksa hiç canınızı sıkmayın. Zor bir dönem haklısınız. İsterseniz nifty test yaptırıp içinizi rahatlatın, yanılmıyorsam %99 civarı doğruluk oranı var. Umarım siz de iyi bir sonuç alırsınız.

Back
X