down sendromu

semaanisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
133
178
33
arkadaşlar anlamın 2li tarama testi bozuk çıktı doktor amniyosentez yaptırmasını söyleyip aynı gün içinde amniyosentez yaptırırdı ve ön sonuca göre bebek down sendromu ablamın yasi 39 morali berbat test yapıldığına da amniyosentez yaptırdığına da bin pişman şimdi Allah'a dua ediyor bebişi sağlıkla kucana alsın diye herşey bi umut araştırıyoruz bizim.gibi olan anneler var mı neler yaptınız durumunuz ne

Ikili tarama riski ne kadar çıkmıştı? genelde downlu denilen bebekler sapasağlam doğuyor ama bilinmez tabii...

1.50 çıkmıştı amniyosentez yapıldı onda da down çıktı
belki haberiniz vardır harmony test diye bir test varmış. Ha su anda onu yaptırmalı mi bilmem. Aldirmak gibi bir niyetiniz yoksa hic kafa da bulandirmayin. bunlar neticede sadece bir ihtimal uzerine kurulmus testler... Allah kolaylik versin

belki haberiniz vardır harmony test diye bir test varmış. Ha su anda onu yaptırmalı mi bilmem. Aldirmak gibi bir niyetiniz yoksa hic kafa da bulandirmayin. bunlar neticede sadece bir ihtimal uzerine kurulmus testler... Allah kolaylik versin
Harmony den ziyade ben Serenity yaptırdım ve benimde bebeğim de Down Sendromu çıktı. Doktorum Amniyosentezden daha güvenilir olduğunu söyledi.

Rabbim yardımcınız olsun bence moralinizi bozmayın benim çok yakın bir komşum 42 yaşında doğurdu onunda çok yüksek bir ihtimal down sendromu dediler amniyosentez önerdiler ama yaptırmadı ben her sekilde yavrumu kabulum dedi doğdu çok şükür gayet sağlıklı bir bebek.belki ablanizda çok büyük bir imtihandan geciyor dur Allah a sığınsin rabbim büyüktür ınş.sağlıkla kucağına alır bebegini

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle inş. hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıklı birşekilde alırız tek dileğim tek duam budur. benim ikili tarama sonucum normal çıktı detaylı ultrasyonda da bebeğin dış görünüşü normal bebeğin genel durumu iyi fakat kalbinin çok önemsiz bir yerinde delik çıktı muhtemelen doğuma kadar kapanacak diyor gittiğim her dr. fakat bu duruma ve yaşıma dayalı ( yaşım buarada 34 ) down sendromu riski varmış fakat downu gösteren hiç bir bulgu yok. yinede harmony testini yaptırdık bugün ikinci gün beklemek o kadar zorki aranızda böyle şeyler yaşayan varmı acaba

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle inş. hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıklı birşekilde alırız tek dileğim tek duam budur. benim ikili tarama sonucum normal çıktı detaylı ultrasyonda da bebeğin dış görünüşü normal bebeğin genel durumu iyi fakat kalbinin çok önemsiz bir yerinde delik çıktı muhtemelen doğuma kadar kapanacak diyor gittiğim her dr. fakat bu duruma ve yaşıma dayalı ( yaşım buarada 34 ) down sendromu riski varmış fakat downu gösteren hiç bir bulgu yok. yinede harmony testini yaptırdık bugün ikinci gün beklemek o kadar zorki aranızda böyle şeyler yaşayan varmı acaba
geçmiş olsun ablamın bebeği de aynı ultrason bulgusu hiç Yok organların hepsi sağlıklı ama amniyosentez de down çıktı bekliyoz doğumu

Aldirmayi dusunmuyorsa hic ustelemesin daha fazla test diye. Ben de yaptirdigima o kadar pismanim ki. Bugun 3 lu testi istemiyorum doye kagit imzaladim. İnsallah saglikla kucagina alir. Ama uzulmeyin. Down sendromlular icin egitim cok gelisti. Artik normal insanlar gibi hayat surebiliyorlar. Caninizi sikmayin.

Amnıyosenntez sonucu kötü cıkan ama saglıklı doğan bebeklerde var ama varsayalım ki hasta cocuk ablan bakabılecek durumda mı ve bunun ruhsal boyutu da var en önemlisi rabbimin hediyesi .inşallah hersey istediği gibi olur ablanın.yastan dolayı mı boyle cıkıyor acaba sonuclar.habı ultrasonda bısey gorunmuyor ya o yuzden soyluyorum

Amnıyosenntez sonucu kötü cıkan ama saglıklı doğan bebeklerde var ama varsayalım ki hasta cocuk ablan bakabılecek durumda mı ve bunun ruhsal boyutu da var en önemlisi rabbimin hediyesi .inşallah hersey istediği gibi olur ablanın.yastan dolayı mı boyle cıkıyor acaba sonuclar.habı ultrasonda bısey gorunmuyor ya o yuzden soyluyorum
bi bilgim yok ama down sendromunun yaşla baya alakası varmış

Ablamın görümcesine ensesi kalın dediler maşa sağlıklı doğdu

KEşke harmony değil de serenity yaptırsaydınız çok daha güvenilir bir test

geçmiş olsun ablamın bebeği de aynı ultrason bulgusu hiç Yok organların hepsi sağlıklı ama amniyosentez de down çıktı bekliyoz doğumu

Allah yardımcınız olsun.içinde bulunduğunuz durum çok zor biliyorum
Benim de 1/50 riskli çıkmıştı 2li taramam
Doktorum muayene ettiğinde her ölçümü çok güzel çıkmıştı.Ve büyük ihtimal sağlıklı bir bebek dedi doktorum
Ultrason ölçümleri çok önemli
Ablan içini ferah tutsun
Stres en çok bebeğin suyunu etkilermiş
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inş
Benin amniyom temiz çıktı ama ablan ultrason ölçümlerine inansın inş sağlıklı doğacak bebeği
Detaylı ultrasonda daha iyi anlaşılır bebeğin durumu
20.hftalarda ultrason yapıldığında inş içi rahatlayacak.

Kızlar detaylı ultrasonda ve bebegin ölçümlerinde anlaşılmıyor down sendromu oldugu yanlış bilgi vermeyin. En garanti sonuclar hormany nifty testleri ense ölçümü, daha benim yeni dogdu bebegim 27 günlük ense kalınlıgı 3.5 çıkmıştı ve başka hiç test yaptırmadım rabbim ne verirse dedim melek verdi şuan küvözde zaten birçok sorunları var 33 haftalık dogdugu için, rabbim herkese yardım etsin

Kızlar detaylı ultrasonda ve bebegin ölçümlerinde anlaşılmıyor down sendromu oldugu yanlış bilgi vermeyin. En garanti sonuclar hormany nifty testleri ense ölçümü, daha benim yeni dogdu bebegim 27 günlük ense kalınlıgı 3.5 çıkmıştı ve başka hiç test yaptırmadım rabbim ne verirse dedim melek verdi şuan küvözde zaten birçok sorunları var 33 haftalık dogdugu için, rabbim herkese yardım etsin
Allah yardimciniz olsun, şifasini versin insallah.

Back
X