down sendromu

KEşke harmony değil de serenity yaptırsaydınız çok daha güvenilir bir test

dr. olumsuz birşey beklemiyorum fakat işte kalpteki o minik delik acaba mı dedirtiyor o yüzden harmony öneririm dediği için yaptırdık doğrusu bu testler konusunda hiçbir bilgimde yok insan başına gelince öğreniyormuş

Kızlar detaylı ultrasonda ve bebegin ölçümlerinde anlaşılmıyor down sendromu oldugu yanlış bilgi vermeyin. En garanti sonuclar hormany nifty testleri ense ölçümü, daha benim yeni dogdu bebegim 27 günlük ense kalınlıgı 3.5 çıkmıştı ve başka hiç test yaptırmadım rabbim ne verirse dedim melek verdi şuan küvözde zaten birçok sorunları var 33 haftalık dogdugu için, rabbim herkese yardım etsin

rabbim bebeğini biran önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Amniyosentez sonucu kesindir. Harmony, nifty, serenity gibi testlerden bile daha net bilgi verir çünkü o testlerin bile %1-%0.1 yanılma payı var. Amniyosentezde yok.

kızlar test sonuçlarım çıktı veeeeeeee küçük tosbiğim annesine şimdiden yaramazlık yapmaya başlamış sadece çok şükür bin şükür ki temiz çıktı bu güzel günde aldım bu haberi hayatımın en mutlu günü diyebilirim kaç haftadır hayat burnumuzdan gelmişti hamileliğimin kalan bu 2 ayıda artık tadına vara vara gececek :anneadayı::halay::KK55::KK71::21:

Arkadaşlar cvs testi yaptırdım, yetersizmiş malesef dokular, amniyosentez yaptırcam mecburen acaba bi zararı olur mu , başına böyle bi şey gelen var mı lütfen tecrübelerinizi paylaşın.çok korkuyorum ne olcak ne bitcek diye, iki defa işlem yaptırmış olucam

Arkadaşlar cvs testi yaptırdım, yetersizmiş malesef dokular, amniyosentez yaptırcam mecburen acaba bi zararı olur mu , başına böyle bi şey gelen var mı lütfen tecrübelerinizi paylaşın.çok korkuyorum ne olcak ne bitcek diye, iki defa işlem yaptırmış olucam
Ne yaptınız, neye karar verdiniz?

Amniyosentez sonucu kesindir. Harmony, nifty, serenity gibi testlerden bile daha net bilgi verir çünkü o testlerin bile %1-%0.1 yanılma payı var. Amniyosentezde yok.
benim kuzenime bütün testler yapıldı, amniyosentez de yapıldı, bebek down sendromlu doğacak aldırın dedi doktorlar, ama kuzenim bebeği aldırmadı, dünya güzeli bir kızı oldu, hiç bir rahatsızlığıda yoktu,, amniyosentezde güvenilir değil anlayacağınız, benimde 3 lü test çok riskli çıktı down sendromu olarak , yaşım 40, doktorum istedi ama amniyosentez yaptırmıcam dedim, o da riskli 200 de 1 düşük riski var, her ne şekilde dünyaya gelirse kabulüm dedim

benim kuzenime bütün testler yapıldı, amniyosentez de yapıldı, bebek down sendromlu doğacak aldırın dedi doktorlar, ama kuzenim bebeği aldırmadı, dünya güzeli bir kızı oldu, hiç bir rahatsızlığıda yoktu,, amniyosentezde güvenilir değil anlayacağınız, benimde 3 lü test çok riskli çıktı down sendromu olarak , yaşım 40, doktorum istedi ama amniyosentez yaptırmıcam dedim, o da riskli 200 de 1 düşük riski var, her ne şekilde dünyaya gelirse kabulüm dedim
Aman canım birsey yoktur 40 yaş nedir ki, amniyosentez bende istemezdim.

arkadaşlar anlamın 2li tarama testi bozuk çıktı doktor amniyosentez yaptırmasını söyleyip aynı gün içinde amniyosentez yaptırırdı ve ön sonuca göre bebek down sendromu ablamın yasi 39 morali berbat test yapıldığına da amniyosentez yaptırdığına da bin pişman şimdi Allah'a dua ediyor bebişi sağlıkla kucana alsın diye herşey bi umut araştırıyoruz bizim.gibi olan anneler var mı neler yaptınız durumunuz ne
Merhaba, ablanızın dogumum oldu mu? Sonuc ne oldu merak ettim. Allah saglikli bir bebek nasip etsin insallah ona.

Bebeğim için amniyosentez dediler. ben de kolumdan 2 tüp kan aldırdım Serenity NIPT için. bir tanıdığımı amniyosentez nedeniyle hayatını kaybettikten sonra o riski almamak için hem bebeğim hem kendim için bu Serenity fetal DNA testini yaptırdım. Burada okudum güveni %99.98 miş. Benim sonucum 10 günde geldi. koldan 2 tüp kan alıp yaptırmak varken o kocaman iğneyi ne karnıma ne bebeğime değdirmek sonra bebeğime ve kendime zarar vermek istemem Allah korusun ALlah o acıyı kimseye yaşatmasın. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu canım diyerek Çİn de yapılan testi de yaptırmadım. LÜtfen amniyosentezle ölen anneleri bebekleri haberlerde okuyun ve görün, üstelik kaç günler haftalar sonuç bekleniyor

Back
X