Down sendromu

İnşallah canım herşey Allahtan .sizde testi yaptırdığınız halde bilememişler.bugünde bana kesin sonuç olur diyor dr umYani bu işlere akıl sır erdirilemiyor.

İnşallah canım herşey Allahtan .sizde testi yaptırdığınız halde bilememişler.bugünde bana kesin sonuç olur diyor dr umYani bu işlere akıl sır erdirilemiyor.
Yok ilkinde yaptirmadim gebeligimde suhpe gormediler ilkinde. Simdiki gelebeligimde yaptirdim. Nifty guvenli test canim

Yigenimede aynisjni dediler herşeyi saglikliydi
Burnu minicikmis kuzumun doğdu zaten zapzayif minyondu kendisi zaten.

Canım bence önlemini al ne gerekiyorsa yaptır testini yoksa hamileliğin hep buruk ve stresli geçecek

Ense kalınlığı normal demişsiniz sendromlu olmuş olsa o da sıkıntılı çıkardı kaldı ki tüm testler sendromlu olduğunu gösterdiği halde doğan çocukta sıkıntı olmayabiliyor %100 değil.

Evet var canım 3 arkadaşımın testi o şekildeydi hatta ense kalınlığı da sıkıntılı demişlerdi ama sağlıklı bi şekilde geldi dünyaya bebekleri .
Hatta biri bu benim çocuğum mu demiş inanamamış kendisini o kadar alıştırmıştı ki özel bi bebeğe sahip olacağına .. öyle yani bence stres yapma

Down sendromlu her cocukta ense sorunu cikmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…