İnşallah canım herşey Allahtan .sizde testi yaptırdığınız halde bilememişler.bugünde bana kesin sonuç olur diyor dr umBenim yavrum downlu ve hamilelikte bilemediler. Ve o basit yaptirdigin kan testi, kesinlikle dogruluk payi yok. Guvenilir degil yani..
Insaallah sagliklidir yavrun. Icinin rahat etmesi icin baska doktora goruk. Ben olsam durumun varsa nifty yaptirirdim
Sizin nasıl çıkmıştı fetal Dna sonucunuz? Dr umuzda bize öyle söylediCanım şöyle yap. Ben yolun başında ikili üçlü yerine fetal DNA yaptırdım onu araştır yaptır bence amniyo yerine
Turkiyede fiyatini bilmiyorumm. Basit bit kan testiyle yuzde 99 down olup olmadigini soluyorlarNifty testi derken fetal dna testimi acaba? Acaba fiyatlari nedir merak ettim
Yok ilkinde yaptirmadim gebeligimde suhpe gormediler ilkinde. Simdiki gelebeligimde yaptirdim. Nifty guvenli test canimİnşallah canım herşey Allahtan .sizde testi yaptırdığınız halde bilememişler.bugünde bana kesin sonuç olur diyor dr umYani bu işlere akıl sır erdirilemiyor.
Anladım canım Bende nipt yaptırdım da çok daha güvenilir olduğu için ondan sordumTurkiyede yasamiyorum. O ikilimidir üçlumudur işte onlar guvenli degil.. statistik hepsi.
Nifty guvenilir
Benim negatif çıktı canım. 10 gün civarında da geldi. Çok araştırdık ona karar verdikSizin nasıl çıkmıştı fetal Dna sonucunuz? Dr umuzda bize öyle söyledi
Evet cnm. Iki test tamamen sacmalik. Bildigin statistik. Iyi yapmissinAnladım canım Bende nipt yaptırdım da çok daha güvenilir olduğu için ondan sordum
Ne kadar mis o test canim kacinxi haftada yapılıyor? Güvenilir mi.Evet cnm. Iki test tamamen sacmalik. Bildigin statistik. Iyi yapmissin
Vallah trde fiyatini bilmiyorum burda yazanlar biraz maaliyetli diyorlar. 12nci haftada basit bir kan testiyle yapiliyor. Hatta cinsiyeti bile kanda goruluyorNe kadar mis o test canim kacinxi haftada yapılıyor? Güvenilir mi.
Çok çok haklısın aynen öyle düşünüyorum canımEvet cnm. Iki test tamamen sacmalik. Bildigin statistik. Iyi yapmissin
Anladım canımVallah trde fiyatini bilmiyorum burda yazanlar biraz maaliyetli diyorlar. 12nci haftada basit bir kan testiyle yapiliyor. Hatta cinsiyeti bile kanda goruluyor
Not ettim insallah birgun hamile kalirsam bu testi yaptirayim tsk ederimTurkiyede fiyatini bilmiyorumm. Basit bit kan testiyle yuzde 99 down olup olmadigini soluyorlar
Tsk ederim aklimda bulunsunEvet oymuş ...bize doktorumuz bugün 2500 tl olduğunu söyledi.
Teşekkür ederim inşallah bakalım3 bin tl civarı güvenilir. 11.haftadan başlıyor kaçta bitiyor bilmiyorum
Canım bence önlemini al ne gerekiyorsa yaptır testini yoksa hamileliğin hep buruk ve stresli geçecekMerhabalar..ayrıntılı ultrasonda bebeğimin burun kemiğinin biraz küçük olduğunu söyledi dr. 23 haftalığım.5,4 geldi....6,4 sınırmış .
Sizde böyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan var mı?
Kan ve ense kalınlığı testlerim normaldi..
lütfen yardımcı olun
Evet var canım 3 arkadaşımın testi o şekildeydi hatta ense kalınlığı da sıkıntılı demişlerdi ama sağlıklı bi şekilde geldi dünyaya bebekleri .Evet öyleymiş öğrendim...ama bu sonucu değiştirmeyecekben sadece öğrenmekmistiyorum çevremde böyle bişeyle karşılaşan var mı?
kemiği küçük denilip normal doğan yani... bu bilgi testten içimi dahada rahatlatacak belki ☺
sonuçta ne olursa olsun benim çocuğum...
Down sendromlu her cocukta ense sorunu cikmiyor..Ense kalınlığı normal demişsiniz sendromlu olmuş olsa o da sıkıntılı çıkardı kaldı ki tüm testler sendromlu olduğunu gösterdiği halde doğan çocukta sıkıntı olmayabiliyor %100 değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?