merhabalar öncelikle sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz sonuçlarımız belli oldu bizim de bebeğimiz down sendromluymuş sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim bir sakıncası yoksa benim bebeğim 41 günlük bir erkek çocuğu sonuçlarımız yeni geldi henüz raporunu alamadık. siz bu dönemlerini
merhabalar öncelikle sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz sonuçlarımız belli oldu bizim de bebeğimiz down sendromluymuş sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim bir sakıncası yoksa benim bebeğim 41 günlük bir erkek çocuğu sonuçlarımız yeni geldi henüz raporunu alamadık. siz bu dönemlerinizi nasıl geçirdiniz merak ettim. şu anda bebeğinizin durumu nasıl acaba ben bebeğime yeterince faydalı olabilecekmiyim kafam çok karışık bu aralar bilmiyorum..şuan tam tetkiklerini yaptırmadık umarım sağlık sorunları çıkmaz..
Tabi elimden geldiğince yardım olmak isterim, inşallah sağlık sorunu cikmaz,zaten sağlığı yerindeyse mutlu olmak için cok büyük sebeplerin var demektir hıc kafana takma biz raporu geç aldık yeni başladı eğitime daha yürümüyor ama 1.5 yaş ile 2.5 yaş arasında yürüyorlar genelde. Onun dışında iyiyiz çok sukur,varsa merak ettik lerin sorabilirsin