- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi PambukPrensess
Resmen çocuğunun sağlığıya oynuyorsun canım... 4 luppoyu ömrümde toplam olarak yedim mi diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de emziriyorumHanımlar merhaba,
Dert değil belki diyeceksiniz ama işin ucu çok sağlıksız. 7 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Kilolu değilim. Lakin ben doymak nedir bilmiyorum. Sağlıklı şeylere de değil bu açlık. Nerede saçma sapan şeyler var onlara saldırıyorum. Bugün kaç tane kola cips çikolata yedim bilmiyorum. Emzirme döneminde olmasam ağır yaşamlara konu olurdum herhalde. Üstelik son kontrolümde kolesterolüm ilaç sınırında çıktı. Aç gözlülük den, dirayetsizlik, pis nefis deyin ne derseniz hepsine kabulüm. Ama öyle birşey deyin ki kurtulayım bu illetten.
Doyurucu, saglıklı şeyler yediğiniz zaman bunları daha az arıyorsunuz. Öğünlerde de öyle. Zamanında ve saglıklı yerseniz bunlar tamamen hayatınızdan cıkmasa da azalır.Hanımlar merhaba,
Dert değil belki diyeceksiniz ama işin ucu çok sağlıksız. 7 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Kilolu değilim. Lakin ben doymak nedir bilmiyorum. Sağlıklı şeylere de değil bu açlık. Nerede saçma sapan şeyler var onlara saldırıyorum. Bugün kaç tane kola cips çikolata yedim bilmiyorum. Emzirme döneminde olmasam ağır yaşamlara konu olurdum herhalde. Üstelik son kontrolümde kolesterolüm ilaç sınırında çıktı. Aç gözlülük den, dirayetsizlik, pis nefis deyin ne derseniz hepsine kabulüm. Ama öyle birşey deyin ki kurtulayım bu illetten.
Maşallah bebeğinize, siz yemeyeceksiniz de kim yiyecek valla o kadar süt yapmak için yemek lazım da sağlıklı altermatiflere yönelin lütfen.Oğlum çok emen bir bebek. 7/24 emişiyoruz yani. 7 aylık yavru 12 kgKızımda da emzirme dönemim bitince iştahım kesilmişti ama o dönem çalışıyordum ve erken sütüm bitmişti. Haklısın çok haklısın bu şekilde düşünmem lazım ama pis boğazım galiba ben
Maşallah bebeğinize, siz yemeyeceksiniz de kim yiyecek valla o kadar süt yapmak için yemek lazım da sağlıklı altermatiflere yönelin lütfen.Oğlum çok emen bir bebek. 7/24 emişiyoruz yani. 7 aylık yavru 12 kgKızımda da emzirme dönemim bitince iştahım kesilmişti ama o dönem çalışıyordum ve erken sütüm bitmişti. Haklısın çok haklısın bu şekilde düşünmem lazım ama pis boğazım galiba ben
Yakın zamanda hepsine baktırdım. Kolesterolüm ilaç seviyesine yakın çıktı sadece onun içinde diyet verdi ama hakgetireDoktora gidip şekerinize baktırın tiroid değerlerinize de baktırın derim.
Tatlıya ben de feci düşkünüm. Yani salsam kahvaltıyı çikolatalı kekle, öğle yemeğini supangleyle, akşamı da baklavayla yaparım. =)) Bu tarz tatlılar yerine, kuru meyveyle, tahin helvasıyla, hurmayla yatıştırıyorum kendimi. Arada çikolata da yiyorum tabi, nefsimizin de azıcık şımartılmaya ihtiyacı var. Yerinizde olsam spora da başlarım. Ben sürekli yapıyorum. O kadar emekle oluşan çok sağlıklıyım hissini, kendinizi abur cubura gömüp bozmak istemiyorsunuz. Ya da otomatikman daha sağlıklı yiyeceklere yöneliyorsunuz. Deneyin bence.Kızlar cipse fazla yüklenmişsiniz dün yedim diye örnek verdim cips kola çok yok hayatımda. Esas zaafım tatlılar. Çikolata ve evet o da çok zararlı.
Bebeğimin kilosuna gelince. 4 kg doğdu boyuda 73 cm. Düzenli Dr kontrolüne gidiyorum zaten anne sütü aldığı için problem görmüyor doktorlar. İlk 2 ayında diyetim vardı zaten dondurma dahi yasaktı ve gelişimini duraklatmadı bu diyet.
Kilomu soranlar olmuş. Kilolu değilim demiştim. 168 boy 61 kg. Normal de 55-58 aralığında olurdum hep. Zaten konu benim zaafiyetim. Hepinize de hak veriyorum. Çok güzel örnekler vermişsiniz bugün başlıyorum
Çok ama çok istiyorum spora başlamayı ama bebeği kime bırakıcam sorusu var ne yazık kiTatlıya ben de feci düşkünüm. Yani salsam kahvaltıyı çikolatalı kekle, öğle yemeğini supangleyle, akşamı da baklavayla yaparım. =)) Bu tarz tatlılar yerine, kuru meyveyle, tahin helvasıyla, hurmayla yatıştırıyorum kendimi. Arada çikolata da yiyorum tabi, nefsimizin de azıcık şımartılmaya ihtiyacı var. Yerinizde olsam spora da başlarım. Ben sürekli yapıyorum. O kadar emekle oluşan çok sağlıklıyım hissini, kendinizi abur cubura gömüp bozmak istemiyorsunuz. Ya da otomatikman daha sağlıklı yiyeceklere yöneliyorsunuz. Deneyin bence.
Kimseye bırakmanıza gerek yok ki. Evde spor yapın. 4 yaşında ve 11 aylık iki kızım var ve çevremde 5 dakika bırakabileceğim kimse yok. Büyük kreşe gidiyor ama haftada 3 gün evde. İkisi aynı anda yanımdayken de spor yapabiliyorum. Halının üstünde yuvarlanıyorlar, bazen küçüğü mama sandalyesine koyuyorum, bir şeyler kemiriyor filan. O sırada 30-45 dk spor yapıyorum. Gayet de yeterli geliyor. Öyle koşu bandım, pilates bilmem neyim filan da yok. Aletsiz yapabileceğiniz şeyler de var. Google'da "no equipment workout" tazrında şeyler aratın, ilacınız orada. =))Çok ama çok istiyorum spora başlamayı ama bebeği kime bırakıcam sorusu var ne yazık ki
şifa olsunhastanede çalışıyorum. bugün bir arkadaşın yerine nöbetçiyim. bir hasta geldi birkaç saat evvel. erkek, 30 lu yaşlarındaydı sanırım. surat kıpkırmızı
bu kırmızıdan
türkçe de bilmiyor. rusçaya benzer bir dili vardı. ingilizce biliyor musunuz diye soruyor bir de terbiyesiz
neyse sen misin dilim olmadığı için müstehzi gülen. çat pat türkçesi var. dedim hayırdır pancar gibi olmuşsun. çikolata yedim dedi kıyamam. aa çikolataya alerjin mi var dedim. evet ama dayanamayıp böyle olacağımı bildiğim halde birkaç ayda bir yiyorum dedi. millet nelere katlanıyor bir kare çikolata için.
Hasılı, şifa olsun bacım, ye![]()
Hay aklınla bin yaşa. Bakma böyle yazdığıma eskiden böyle değildim ben. Her sabah sağlıklı kahvaltı öğlen yemeğim akşam yemeğim. Sporum.. Sorun ayak uydurmaya çalıştığım ev hayatında galiba. Evde spora başlayayım bir an önceKimseye bırakmanıza gerek yok ki. Evde spor yapın. 4 yaşında ve 11 aylık iki kızım var ve çevremde 5 dakika bırakabileceğim kimse yok. Büyük kreşe gidiyor ama haftada 3 gün evde. İkisi aynı anda yanımdayken de spor yapabiliyorum. Halının üstünde yuvarlanıyorlar, bazen küçüğü mama sandalyesine koyuyorum, bir şeyler kemiriyor filan. O sırada 30-45 dk spor yapıyorum. Gayet de yeterli geliyor. Öyle koşu bandım, pilates bilmem neyim filan da yok. Aletsiz yapabileceğiniz şeyler de var. Google'da "no equipment workout" tazrında şeyler aratın, ilacınız orada. =))
Psikoloji gerçekten önemli bana da burdan bid arkadas duygusal açlık dedi bilmiyorim boylemiyimben böyle emzirme döneminde saçmalamaya basladim emzirme bitti halaa sacmaliyorum en son sütlac cerez ve meyveyi ayni anda yiyince esim ertesi gün randevu almis diyetisyene gittik ve psikologla birlikte zayifalamliymisim
senin de alt yapida psikolojiyle alakali olabilir mi