• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 3-4 te başlayan göğüs hassasiyeti

panikprenses34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
288
38
13
27
Kızlar yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs ağrım ve dolgunluk başladı. Bat 17-18 Ekim göğüs ağrım artarak devam etti 9 gündür o şekilde ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyük ve dolgun şu an. Reglime 4 gün kaldı Başına böyle bir şey gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Normalde hep reglimden 6 gün önce başlar 6.gün mutlaka regl olurum. Bu kez çok önce başladı ve daha ağrılı daha şiş o kafamı karıştırdı.

Kızlar yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs ağrım ve dolgunluk başladı. Bat 17-18 Ekim göğüs ağrım artarak devam etti 9 gündür o şekilde ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyük ve dolgun şu an. Reglime 4 gün kaldı Başına böyle bir şey gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Benimde 5.gün göğüslerimin yanları acıyor ama dünden beride kasıklarım ağrıyor nedense 😏

Nasıl yani yumurtlamadan 3-4 gün sonra mı başlamıştı göğüs ağrın ve dolgunluk canım o kadar kısa zamanda hissedilmez deniyor moralim bozuldu o yüzden :(
Valla o ay yumurtlama günümden itibaren meme hassasiyetim başlamıştı birde mide ağrısı yanması olmuştu her kadının bünyesi farklı sonuçta canım

İlk gebeliğimde yaşadım bunu. Yaklaşık 2 dpo da göğüs ağrısı başladı ve uçlarında hassasiyet vardı. Benimki sağlıksız sonuçlandı ama olabilir kimisinin bünyesi betaya daha hassas oluyo demek ki. Ama yinede adetime 1 gün kala silik pozitif görmüştüm.

Çok erken canım adetimi 2 gün geçtiğinde yapmıştım çok net çıkmıştı testim
Ama erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesine kadar tespit ediyor deniyor ya çok üzüldüm negatifi görünce ama erken de yapmış olabilirim göğüslerim ilk kez bu şekilde oldu umutlanmıştım :(

İlk gebeliğimde yaşadım bunu. Yaklaşık 2 dpo da göğüs ağrısı başladı ve uçlarında hassasiyet vardı. Benimki sağlıksız sonuçlandı ama olabilir kimisinin bünyesi betaya daha hassas oluyo demek ki. Ama yinede adetime 1 gün kala silik pozitif görmüştüm.
Daha öncesinde test yapmış mıydın canım ben 5 gün önce yaptım dün negatif çıktı çok moralim bozuldu

Vay be 🫠🫠 zaten daha ghostlamak filan da anlayamıyom tam. Hep yeni şiyler çıkıyo 💔
Bende de hiç yok onlar kafamda almıyo zaten discordda oyun konuşan çocuğunun terör örgütüne katıldığını sanan anne gibiyim 😀

Back
X