• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 3-4 te başlayan göğüs hassasiyeti

Ama erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesine kadar tespit ediyor deniyor ya çok üzüldüm negatifi görünce ama erken de yapmış olabilirim göğüslerim ilk kez bu şekilde oldu umutlanmıştım :(
Erken yapıyosun yani yumurtlamandan eminsen ( ovulasyon kitiyle) min.12 gün geçmiş olmalı. 2 sağlıklı gebeliğim var her birinin belirtisi farklıydı o yüzden belirti üstüne konuşmak biraz yersiz kalıyor. Birde testle öğrenmek istiyorsan gebeliğini gecikmenin 7 8 gün olması daha doğru sonuç verir.
Bahsettiğim gebelikte 5.5 gibi bi değerle adet günümde kanda netleşti. Önceki gün predictor earyl de ışıkla görülecek kadar silik bir çizgi vardı.

Yumurtlama şurda önemli oğlumda erken yumurtlama görmüşüm tahmini adete 5 gün kala çıktı testte gayet netti ama adetim bittiği gibi yumurtlama görmüşüm. Ben 5 günüm var sanıyodum ama çoktan 6 gün gecikmem varmış erken yumurtlama olduğu için.
Kızımda ise geç yumurtlama oldu 1 ay gecikmeyle çok silik ve beta düşük rakamlarla öğrendim gibi gibi...

Yumurtlama şurda önemli oğlumda erken yumurtlama görmüşüm tahmini adete 5 gün kala çıktı testte gayet netti ama adetim bittiği gibi yumurtlama görmüşüm. Ben 5 günüm var sanıyodum ama çoktan 6 gün gecikmem varmış erken yumurtlama olduğu için.
Kızımda ise geç yumurtlama oldu 1 ay gecikmeyle çok silik ve beta düşük rakamlarla öğrendim gibi gibi...
Anladım göğüs ağrım gün içinde azalmıştı şimdi tekrar arttı çok enteresan ilk kez böyle şeyle yaşıyorum bakalım adetim geçerse yapacağım bir daha test

Anladım göğüs ağrım gün içinde azalmıştı şimdi tekrar arttı çok enteresan ilk kez böyle şeyle yaşıyorum bakalım adetim geçerse yapacağım bir daha test
Aynı durumları yaşıyoruz şuan benimde öyle senin gibi erken test aldım 6 gün önce öğrenme garantili dün yaptım negatif çıktı reglim 20 Ekim haberleşelim lütfen çünkü ilk defa göğüslerim erkenden böyle oldu ve bir azalıp bir artıyorlar

Aynı durumları yaşıyoruz şuan benimde öyle senin gibi erken test aldım 6 gün önce öğrenme garantili dün yaptım negatif çıktı reglim 20 Ekim haberleşelim lütfen çünkü ilk defa göğüslerim erkenden böyle oldu ve bir azalıp bir artıyorlar
Tamam canım ben hala adet olmadım günüm de gelmedi zaten 2 veya 3 gün var göğüs ağrım ve şişlik devam ediyor bakalım çok umudum kalmadı testten sonra ama ilk kez böyle bir şey yaşayınca insan bi acaba diyor. Senin de mi yumurtlamadan beridir ağrıyor

Tamam canım ben hala adet olmadım günüm de gelmedi zaten 2 veya 3 gün var göğüs ağrım ve şişlik devam ediyor bakalım çok umudum kalmadı testten sonra ama ilk kez böyle bir şey yaşayınca insan bi acaba diyor. Senin de mi yumurtlamadan beridir ağrıyor
Evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz ilk defa yumurtlamadan belli çok ağırıyor test benimde çok moralimi bozdu ama önceden yapıp negatif olan çok var diye kendimi kandırılıyorum

Back
X