Dpo 6 da kasık ağrısı

hemsirex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
883
874
53
Kızlar bıgün yumurtlamadan sonra 6. Günüm ve adet olacakmış gibi ağrım oluyor ara ara. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Acaba yerleşme ile ilgili olabilir mi bu kramplar

her şey olabilir daha cok erken , gebelik belirtisi de olabilir, erken regli belirtisi de olabilir strestende olabilir.

umarım ilkindendir

benimde yumurtlama nin 4 günü kramp giriyor sol kasigima yumurtlamadan beri var geçen ayda böyleydi hamile olduğumu öğrendim kimyasal olmustu bakalım bu ay olacak mı su gibi akıntım var birde geçen ay ki belirtilerimle aynı

Benim su gibi değil süt rengi ve yapışkan kıvamli iki gündür yoğun akıntım, inşallah ikimiz de hamileyizdir

Benim su gibi değil süt rengi ve yapışkan kıvamli iki gündür yoğun akıntım, inşallah ikimiz de hamileyizdir
insallah burdan haberleselim kasik ağrısı enfeksyon yoksa gebelik belirtisi çünkü geçen ay adet günüme kadar kasik batması yaşadım koku hassasiyeti vardı ilk mi olucak sizin

insallah burdan haberleselim kasik ağrısı enfeksyon yoksa gebelik belirtisi çünkü geçen ay adet günüme kadar kasik batması yaşadım koku hassasiyeti vardı ilk mi olucak sizin
İlk kısmetse, normalde böyle sancılanmam, yani adet olacak gibi bir sancı var ama şiddetli değil, belirti için daha cok erken onu da biliyorum, acaba dedim yerleşme mi böyle hafiften sancı yapan

İlk kısmetse, normalde böyle sancılanmam, yani adet olacak gibi bir sancı var ama şiddetli değil, belirti için daha cok erken onu da biliyorum, acaba dedim yerleşme mi böyle hafiften sancı yapan

benim bir oğlum var olursa ikinci olcak nasipse oğlumda hic bisey anlamadım adetime 3 gün varken cigkofte yiyordum rüyamda sabah kalktım canım nasil çekti ağzımın suyu vardı yastıkta dedim ben hamileyim test yaptım cikti başkada belirtim yok geçen ay kimyasalda hep kasik oldu birde iki kere yemeklerden parfüm kokusundan tiksinir test yaptım cikti bu ay bilmiyorum ilk te cok heyecanlı olunuyor insallah bu ay güzel haber alırsınız

Amin çok teşekkür ederim, hepimizin gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…