Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok erken yapmışsın negatif çıkabilir biraz daha beklemelisin bat gününde tekrar deneKızlar bugün dpo8deyim tutamadım kendimi ilk idrarla test yaptım ve kocaman bir negatif bat 25 Eylül sizce testi erken mi yaptım yoksa olsa çıkar mıydı ? Bu arada test awox erken gebelik
Bende öyle düşünüyorum da belirti yaşadığımı zannediyordum 3-4 gündür yerleşme olmasa belirti nasıl olsun beynim bana oyun oynuyo demekkiCikardi gubu geliyor 4 gun kalmis çünkü
Tekrar deneyeceğim ama buna inandırılmaya ihtiyacım var galibaEvet canım çok erken yapmışsın negatif çıkabilir biraz daha beklemelisin bat gününde tekrar dene
Bekle biraz daha bazilarinin tam gununde çıkıyor benim akintim beyaz bu aralarTekrar deneyeceğim ama buna inandırılmaya ihtiyacım var galibatam pik gününde birliktelik olmuştu çünkü bi kaç gündür de kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerim hassas sarı akıntım var falan
Ayyyy inşallah benimde öyledir yaBenimde aynıydı hamilemiyim dedim bat tarihime 3 gün vardı negatif çıktı regl günümde tekrar yaptım ve silik çizgi çıktı gecikmemin 2 gününde koyulaşmaya başladı tahlil verdim hemen 172 çıktı inşallah sendede çıkar canım çok sabırsız oluyoruz günler geçmiyor resmen![]()
Benimde düne kadar şeffaftı bugün biraz daha sarımtırak bi renk gördümBekle biraz daha bazilarinin tam gununde çıkıyor benim akintim beyaz bu aralar
Bence senin içinde erken ya regl günümüzü bekleyelim nasıl bekleyeceksekBende yaptim sabah seni diger konudan hatırlıyorum benim de yerlewme benzerinl janama oldugu icin kendimi hamilelige yoruyorum ama hic belirtim yok o kanama dışında sabah ilk idrarla yaptim benimde 6 gün kaldı boyle cikti
Ayyy ins yaa o zman biz erken yaptik 6 gun var daha yaptim cikmadi cok cok silik bir sey görünüyor sadeceBenimde aynıydı hamilemiyim dedim bat tarihime 3 gün vardı negatif çıktı regl günümde tekrar yaptım ve silik çizgi çıktı gecikmemin 2 gününde koyulaşmaya başladı tahlil verdim hemen 172 çıktı inşallah sendede çıkar canım çok sabırsız oluyoruz günler geçmiyor resmen![]()
Kız bende o da yok yaAyyy ins yaa o zman biz erken yaptik 6 gun var daha yaptim cikmadi cok cok silik bir sey görünüyor sadece
Bekleyelim benim belime ince ince sizi vuruyor sag karnima ara ara kramp giriyor bakalim sabredersem 1 hfta daha bekleyecehiz bakalim görünüyor mu attigim seyde az olan cizgiKız bende o da yok yaneyse dur bakalım erkendir belki bizim içinde
![]()
Olamaz bence ya somucta bazen aniden geliyor dusunmedigin zaman bile ama bu belirti olacagi anlamina gelmiyor normal agri sizi da olabilir biz bekledigimiz icin oyle sanıyoruzİnşallah ya simge ben de bu aydan çok umutluyum biz bu kadar kafamızda kuruyor olabilir miyiz ki ya kramplar ağrılar hassasiyetler
Ben dayanamyip aksam ustu yaptim zar zor yine bir sey cikti ya da bana oyke geliyorİnşallah ya simge ben de bu aydan çok umutluyum biz bu kadar kafamızda kuruyor olabilir miyiz ki ya kramplar ağrılar hassasiyetler