Dpo 8 test sonucu

evraa4

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
251
63
298
29
Kızlar bugün dpo8deyim tutamadım kendimi ilk idrarla test yaptım ve kocaman bir negatif bat 25 Eylül sizce testi erken mi yaptım yoksa olsa çıkar mıydı ? Bu arada test awox erken gebelik

Kızlar bugün dpo8deyim tutamadım kendimi ilk idrarla test yaptım ve kocaman bir negatif bat 25 Eylül sizce testi erken mi yaptım yoksa olsa çıkar mıydı ? Bu arada test awox erken gebelik
Evet canım çok erken yapmışsın negatif çıkabilir biraz daha beklemelisin bat gününde tekrar dene

Evet canım çok erken yapmışsın negatif çıkabilir biraz daha beklemelisin bat gününde tekrar dene
Tekrar deneyeceğim ama buna inandırılmaya ihtiyacım var galiba 🥲 tam pik gününde birliktelik olmuştu çünkü bi kaç gündür de kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerim hassas sarı akıntım var falan

Bende yaptim sabah seni diger konudan hatırlıyorum benim de yerlewme benzerinl janama oldugu icin kendimi hamilelige yoruyorum ama hic belirtim yok o kanama dışında sabah ilk idrarla yaptim benimde 6 gün kaldı boyle cikti

Eklentiler

• 1000201604.webp
    1000201604.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000201603.webp
    1000201603.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000201602.webp
    1000201602.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000201601.webp
    1000201601.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 36
Tekrar deneyeceğim ama buna inandırılmaya ihtiyacım var galiba 🥲 tam pik gününde birliktelik olmuştu çünkü bi kaç gündür de kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerim hassas sarı akıntım var falan
Bekle biraz daha bazilarinin tam gununde çıkıyor benim akintim beyaz bu aralar

Benimde aynıydı hamilemiyim dedim bat tarihime 3 gün vardı negatif çıktı regl günümde tekrar yaptım ve silik çizgi çıktı gecikmemin 2 gününde koyulaşmaya başladı tahlil verdim hemen 172 çıktı inşallah sendede çıkar canım çok sabırsız oluyoruz günler geçmiyor resmen😂🤭

Benimde aynıydı hamilemiyim dedim bat tarihime 3 gün vardı negatif çıktı regl günümde tekrar yaptım ve silik çizgi çıktı gecikmemin 2 gününde koyulaşmaya başladı tahlil verdim hemen 172 çıktı inşallah sendede çıkar canım çok sabırsız oluyoruz günler geçmiyor resmen😂🤭
Ayyyy inşallah benimde öyledir ya 🥲🥲🥰🥰

Bende yaptim sabah seni diger konudan hatırlıyorum benim de yerlewme benzerinl janama oldugu icin kendimi hamilelige yoruyorum ama hic belirtim yok o kanama dışında sabah ilk idrarla yaptim benimde 6 gün kaldı boyle cikti
Bence senin içinde erken ya regl günümüzü bekleyelim nasıl bekleyeceksek 🫠🫠🫠

Ayyy ins yaa o zman biz erken yaptik 6 gun var daha yaptim cikmadi cok cok silik bir sey görünüyor sadece

Kız bende o da yok ya 🥹🥹 neyse dur bakalım erkendir belki bizim içinde 🥲🥲
Bekleyelim benim belime ince ince sizi vuruyor sag karnima ara ara kramp giriyor bakalim sabredersem 1 hfta daha bekleyecehiz bakalim görünüyor mu attigim seyde az olan cizgi

Ins temizlim yaptim az once belim cok.agridi ins bunler belirtidir

İnşallah ya simge ben de bu aydan çok umutluyum biz bu kadar kafamızda kuruyor olabilir miyiz ki ya kramplar ağrılar hassasiyetler

İnşallah ya simge ben de bu aydan çok umutluyum biz bu kadar kafamızda kuruyor olabilir miyiz ki ya kramplar ağrılar hassasiyetler
Olamaz bence ya somucta bazen aniden geliyor dusunmedigin zaman bile ama bu belirti olacagi anlamina gelmiyor normal agri sizi da olabilir biz bekledigimiz icin oyle sanıyoruz

Ben dayanamyip aksam ustu yaptim zar zor yine bir sey cikti ya da bana oyke geliyor

ay ben dayanamıyorum dpo9 bugün sabah bel ağrım falan vardı bir de gece kasıklarım çok hassastı ama bugün burnumun yanında sivilce çıktı 🫠 bat 25 Eylül göğüs hassasiyetim de var dayanamıyorrummm

Back
X