İnşallah bişi olmaz bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bişi olmaz bakalım
Ayın 3 yada 4 adet olmam lazım sadece ara sancım var bide sarı akıntım var uc dört gündür göğüs hassasiyeti vs bilmiyorum anlam veremiyorum bende kasetlerde gölge goruyorum ama koyulaşma yok erken gebelik testinde de hiç bi çizgi yokSanki bir gölge görüyorum ben ama koyulaşma olması lazımdı ya dpo kaç oldu canım
Ala ala neden acaba ya çözemedimAyın 3 yada 4 adet olmam lazım sadece ara sancım var bide sarı akıntım var uc dört gündür göğüs hassasiyeti vs bilmiyorum anlam veremiyorum bende kasetlerde gölge goruyorum ama koyulaşma yok erken gebelik testinde de hiç bi çizgi yok
Sanki koyulasşma var az önceki test buda 10 dk falan anca olmuştur yapalıııAla ala neden acaba ya çözemedim
Az önce görmüştüm ama bunda göremedim canım dur benimkini atayım sana bulabilirsemSanki koyulasşma var az önceki test buda 10 dk falan anca olmuştur yapalııı
Ben görüyorum ama resimde cıkmıyor bekleyeceğim artık yapcak bişi yokAz önce görmüştüm ama bunda göremedim canım dur benimkini atayım sana bulabilirsem
Bak canım dpo 10 da böyleydi çok silik
İlk hali de böyleydi üstteki kurumuş hali çok belli değilSanki koyulasşma var az önceki test buda 10 dk falan anca olmuştur yapalııı
Evet bendeki bundan belirsizİlk hali de böyleydi üstteki kurumuş hali çok belli değil
Sen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz olduBen görüyorum ama resimde cıkmıyor bekleyeceğim artık yapcak bişi yok
Adet olucakmısım gibi ara sancım var ha bide dün değil önceki gece sabaha karsı kötü bi agrı ile uyandım batma desen degil gaz sancısı desen degil değişik ve şiddetli sonra uyumusum geriSen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz oldu
Sen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz olsuBen görüyorum ama resimde cıkmıyor bekleyeceğim artık yapcak bişi yok
Olabilir canım çünkü yerleşme de baya kötü oluyor insan ateşim çıkmıştı yüzümde hep yanık çıkmıştı benimde belirtilerin güzelAdet olucakmısım gibi ara sancım var ha bide dün değil önceki gece sabaha karsı kötü bi agrı ile uyandım batma desen degil gaz sancısı desen degil değişik ve şiddetli sonra uyumusum geri
Kuruduktan sonra böyle oluyor dünkü test buSen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz olsu
Olabilir canım çünkü yerleşme de baya kötü oluyor insan ateşim çıkmıştı yüzümde hep yanık çıkmıştı benimde belirtilerin güzel
Bak bunda belli canımKuruduktan sonra böyle oluyor dünkü test bu
Evet kuruyunca böyle belirginleşiyor psikolojim bozulduBak bunda belli canım
Ama genelde ben ya adeti iki gün kala ya da adet geçtikten sonra öğreniyorum bünyemden mi bilmiyorum ama ikisini öyle öğrendimBak bunda belli canım
Olabilir canım ben mesela 2 gün de bir takip ettim test yaptım beta vermedim sende öyle yapabilirsinAma genelde ben ya adeti iki gün kala ya da adet geçtikten sonra öğreniyorum bünyemden mi bilmiyorum ama ikisini öyle öğrendim
Bakalım hayırlısıOlabilir canım ben mesela 2 gün de bir takip ettim test yaptım beta vermedim sende öyle yapabilirsin
Güzel haberlerini bekliyorumBakalım hayırlısı![]()