• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick

Eklentiler

• IMG_0257.webp
    IMG_0257.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0256.webp
    IMG_0256.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0255.webp
    IMG_0255.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 17
Sanki bir gölge görüyorum ben ama koyulaşma olması lazımdı ya dpo kaç oldu canım
Ayın 3 yada 4 adet olmam lazım sadece ara sancım var bide sarı akıntım var uc dört gündür göğüs hassasiyeti vs bilmiyorum anlam veremiyorum bende kasetlerde gölge goruyorum ama koyulaşma yok erken gebelik testinde de hiç bi çizgi yok

Ayın 3 yada 4 adet olmam lazım sadece ara sancım var bide sarı akıntım var uc dört gündür göğüs hassasiyeti vs bilmiyorum anlam veremiyorum bende kasetlerde gölge goruyorum ama koyulaşma yok erken gebelik testinde de hiç bi çizgi yok
Ala ala neden acaba ya çözemedim

Sanki koyulasşma var az önceki test buda 10 dk falan anca olmuştur yapalııı
Az önce görmüştüm ama bunda göremedim canım dur benimkini atayım sana bulabilirsem
Bak canım dpo 10 da böyleydi çok silik

Eklentiler

• 1000000274.webp
    1000000274.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000000288.webp
    1000000288.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000000287.webp
    1000000287.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 14
Sen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz oldu
Adet olucakmısım gibi ara sancım var ha bide dün değil önceki gece sabaha karsı kötü bi agrı ile uyandım batma desen degil gaz sancısı desen degil değişik ve şiddetli sonra uyumusum geri

Ben görüyorum ama resimde cıkmıyor bekleyeceğim artık yapcak bişi yok
Sen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz olsu
Adet olucakmısım gibi ara sancım var ha bide dün değil önceki gece sabaha karsı kötü bi agrı ile uyandım batma desen degil gaz sancısı desen degil değişik ve şiddetli sonra uyumusum geri
Olabilir canım çünkü yerleşme de baya kötü oluyor insan ateşim çıkmıştı yüzümde hep yanık çıkmıştı benimde belirtilerin güzel

Sen görüyorsan kesin vardır canım bende yükleyince kalite düştü belli belirsiz olsu

Olabilir canım çünkü yerleşme de baya kötü oluyor insan ateşim çıkmıştı yüzümde hep yanık çıkmıştı benimde belirtilerin güzel
Kuruduktan sonra böyle oluyor dünkü test bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 12
Back
X