Dpo 8 test sonucu

Tekrar deneyeceğim ama buna inandırılmaya ihtiyacım var galiba 🥲 tam pik gününde birliktelik olmuştu çünkü bi kaç gündür de kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerim hassas sarı akıntım var falan
Bende bugün dayanamadım yaptım 1 saat önce dpo 8 bat 29 eylül negatif silik çizgi bile yok

ay ben dayanamıyorum dpo9 bugün sabah bel ağrım falan vardı bir de gece kasıklarım çok hassastı ama bugün burnumun yanında sivilce çıktı 🫠 bat 25 Eylül göğüs hassasiyetim de var dayanamıyorrummm
Benim arkadaşımda adetine 2 gün vardı silik çizgi dahi çıkmadı adetinden 5 gün geçti hamile olduğunu öğrendi Allahım inşallah hepimiz hamileyizdir hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle hayırlı sağlıklı bi evlat ver hepimize Aminnnn 🌸🌸🌸

Benim arkadaşımda adetine 2 gün vardı silik çizgi dahi çıkmadı adetinden 5 gün geçti hamile olduğunu öğrendi Allahım inşallah hepimiz hamileyizdir hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle hayırlı sağlıklı bi evlat ver hepimize Aminnnn 🌸🌸🌸
Ay inşallah bizim de öyle olur yine test yaptım ilk idrar değil ama kendimi de kandırmayacağım artık yine negatif dpo9

Back
X