Dpo 9 testim

Niiisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
444
Puanlar
73
IMG_3782.webp

Merhaba kızlar çok belirtim olduğu için bu kadar erken test yaptım çok silik bir çizgi var gibi ama markası nimo 🥲

Konudan alakasız bir sorum olcak ama dpo ve bat me demek acaba forumda cok sık görüyorum ama ikiside ne demek bilmiyorum 🙈
Dpo yumurtlama da sonraki günler demek ovulasyon testi yapıyorsanız yumurtlama gününüzü bilirsiniz ondan sonraki günler de dpo demek yumurtlama gününden 11-12 gün sonra gebelik testleri pozitif gözükmeye başlar. Bat ise beklenen adet tarihi demek hangi gün adet olacaksınız o gün bat oluyor

Dpo 10 da erken negatif çıkarsa da kesin olmaz dpo 12 bekleyin kesin bence
İnşallah dayanırım belirtilerim diğer gebeliğimle aynı o yüzden test yaptım normalde yapmazdım

Tabiki benim hamile olduğum ay dpo 10 da betam 3 çıkmıştı var yani 💕
24-25 piki gördüm beklenen adet tarihimde en erken 5 en geç 7 nisan olarak gösteriyor dpo üzerinden sayarsam 10. Güne yarın giricem sizcr çıkar mı testte varsa? 😔 çook umutsuzum

24-25 piki gördüm beklenen adet tarihimde en erken 5 en geç 7 nisan olarak gösteriyor dpo üzerinden sayarsam 10. Güne yarın giricem sizcr çıkar mı testte varsa? 😔 çook umutsuzum
Ben 10'da o kadar silik bir çizgi gördüm ki yok gibiydi. 12-13'te bayağı koyulaştı çizgi. Yami negatif çıkarsa dpo 10'da umudunuzu kaybetmeyin

Back
X