Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nimo güvenilir değil canım başka markayla 2-3 gün sonra yap istersen 9 çok erkenEki Görüntüle 3715305
Merhaba kızlar çok belirtim olduğu için bu kadar erken test yaptım çok silik bir çizgi var gibi ama markası nimo![]()
Evet biliyorum elimde bu marka vardı prodictor alacağım yarın yaparım dayanamıyorumNimo güvenilir değil canım başka markayla 2-3 gün sonra yap istersen 9 çok erken
Dpo 10 da erken negatif çıkarsa da kesin olmaz dpo 12 bekleyin kesin benceEvet biliyorum elimde bu marka vardı prodictor alacağım yarın yaparım dayanamıyorum![]()
Konudan alakasız bir sorum olcak ama dpo ve bat me demek acaba forumda cok sık görüyorum ama ikiside ne demek bilmiyorumDpo 10 da erken negatif çıkarsa da kesin olmaz dpo 12 bekleyin kesin bence
Dpo yumurtlama da sonraki günler demek ovulasyon testi yapıyorsanız yumurtlama gününüzü bilirsiniz ondan sonraki günler de dpo demek yumurtlama gününden 11-12 gün sonra gebelik testleri pozitif gözükmeye başlar. Bat ise beklenen adet tarihi demek hangi gün adet olacaksınız o gün bat oluyorKonudan alakasız bir sorum olcak ama dpo ve bat me demek acaba forumda cok sık görüyorum ama ikiside ne demek bilmiyorum![]()
Dpo çatlamadan adet gününe kadar olan günlerKonudan alakasız bir sorum olcak ama dpo ve bat me demek acaba forumda cok sık görüyorum ama ikiside ne demek bilmiyorum![]()
İnşallah dayanırım belirtilerim diğer gebeliğimle aynı o yüzden test yaptım normalde yapmazdımDpo 10 da erken negatif çıkarsa da kesin olmaz dpo 12 bekleyin kesin bence
Çaylamayı sayıyor muyuzDpo çatlamadan adet gününe kadar olan günler
Bat beklenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Çatlama günü 0 oluyorÇaylamayı sayıyor muyuz
22 23 pikti gece mi çatladı acaba 24 mi sıfır diyeceğim bilemedimÇatlama günü 0 oluyor
Evet öyle çatladığı gün 0 25 i dpo1 olarak sayılıyor22 23 pikti gece mi çatladı acaba 24 mi sıfır diyeceğim bilemedim
10 dpo’dayım öyleyse umut var mıdır halaEvet öyle çatladığı gün 0 25 i dpo1 olarak sayılıyor
Tabiki benim hamile olduğum ay dpo 10 da betam 3 çıkmıştı var yani10 dpo’dayım öyleyse umut var mıdır hala
24-25 piki gördüm beklenen adet tarihimde en erken 5 en geç 7 nisan olarak gösteriyor dpo üzerinden sayarsam 10. Güne yarın giricem sizcr çıkar mı testte varsa?Tabiki benim hamile olduğum ay dpo 10 da betam 3 çıkmıştı var yani![]()
Tabiki benim hamile olduğum ay dpo 10 da betam 3 çıkmıştı var yani![]()
Varsa çıkabilir ama çıkmazsa da umudunuzu kaybetmeyin erken daha24-25 piki gördüm beklenen adet tarihimde en erken 5 en geç 7 nisan olarak gösteriyor dpo üzerinden sayarsam 10. Güne yarın giricem sizcr çıkar mı testte varsa?çook umutsuzum
Ben 10'da o kadar silik bir çizgi gördüm ki yok gibiydi. 12-13'te bayağı koyulaştı çizgi. Yami negatif çıkarsa dpo 10'da umudunuzu kaybetmeyin24-25 piki gördüm beklenen adet tarihimde en erken 5 en geç 7 nisan olarak gösteriyor dpo üzerinden sayarsam 10. Güne yarın giricem sizcr çıkar mı testte varsa?çook umutsuzum