• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo10. Gün belirtiler

Dpo 10 bugün ve ben aldığım 5 li testı dün bıtırdım 😂
Bu sabırsızlık bizi bitirecek zaten ben tekrar test yapmaya korkuyorum 3 gün bekleyecegim gelirse regl gelir zaten gelmezse hamileyimdir ablam iki çocuğunda da hiç bir belirti hissetmemisti günü geçince tesadüf öğrenmişti umarım bizde oyleyizdir Allah'tan umit kesilmez

Bu sabırsızlık bizi bitirecek zaten ben tekrar test yapmaya korkuyorum 3 gün bekleyecegim gelirse regl gelir zaten gelmezse hamileyimdir ablam iki çocuğunda da hiç bir belirti hissetmemisti günü geçince tesadüf öğrenmişti umarım bizde oyleyizdir Allah'tan umit kesilmez
Valla benım Regll sıvılcem bugün aynada bana selam verdı 😂 ama ıste bır umut

Benimde 3 günüm var herhangi bir belirtiniz varmı acaba ben regle 7 gün kala erken testlerden yaptım negatif çıktı bütün belirtiler bir anda gitti sanki gercektne psikolojik olarak belirtim varmış gibi hissediliyorum artık
Benimde şuan 2 gün var dün test yaptım negatifti regli bekliyorum artık regl olmazsam kan veririm . Ben kendimi beklerken ablam hamile çıktı :)

Bende regl olmadan 1 gün önce mide bulantısı ve ishal 😮‍💨 olmaya başlıyorum artık ordan anlarım gibi Şu 3 gün nasıl gecicek bilmiyorum ama
Valla benım kasıklarım ağrıyor 3 gün önceden ağrımaz benım ama erken olacam galıba . Şu an adet donemımdeymıs gıbı üşüyorum ayaklarım hıc ısınmıyor

Back
X