• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo10. Gün belirtiler

Ben de dpo10 dayım kızlar. Dpo 12de erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yok çünkü hiç kasık ağrısı hiç bir belirti yok bende...

Kızlarr bana da bi fikir verin yaa
Sat 21 ekim bat 15 kasım 2 uygulamada 1 uygulamada 18 kasım ama günlerdir akıntım yok denecek kadar az ve âdet öncesi gelen lekelenmelerim de yok 11 kasım erken gebelik testim negatif başka da test yapmadım bekliyorum

Kızlarr bana da bi fikir verin yaa
Sat 21 ekim bat 15 kasım 2 uygulamada 1 uygulamada 18 kasım ama günlerdir akıntım yok denecek kadar az ve âdet öncesi gelen lekelenmelerim de yok 11 kasım erken gebelik testim negatif başka da test yapmadım bekliyorum
Yaptın mı test başka

Dpo 11 regl olmama 3 gün var bu ay hiç göğüs hassasiyetım olmadı,normalde bir hafta önceden başlardı. yumurtlamadan sonra farklı kremsi akıntım oldu, kasık ve bel ağrılarım üç dört gün sürdü farklı olarak 3 gün sonra adet olmazsam test yapacağım

Dpo 11 regl olmama 3 gün var bu ay hiç göğüs hassasiyetım olmadı,normalde bir hafta önceden başlardı. yumurtlamadan sonra farklı kremsi akıntım oldu, kasık ve bel ağrılarım üç dört gün sürdü farklı olarak 3 gün sonra adet olmazsam test yapacağım
Benimde regle 3 gün kaldı

Birebir aynısını yaşıyorum benimde adetime 4 gün kaldı 19 Kasım inşallah bu ay olmuştur

Paylasın bizimlee 💖

Benimde 3 günüm var herhangi bir belirtiniz varmı acaba ben regle 7 gün kala erken testlerden yaptım negatif çıktı bütün belirtiler bir anda gitti sanki gercektne psikolojik olarak belirtim varmış gibi hissediliyorum artık
Benımde bat 19 u . Bugün hafıf hafıf adet olacakmışım gıbı hıssetmeye başladım arada oluyor kasıklarımda . Dün test yaptım negatıf

Back
X