- 21 Eylül 2025
- 61
- 10
- 3
- Konu Sahibi ladyagmur1
Ben de dpo10 dayım kızlar. Dpo 12de erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yok çünkü hiç kasık ağrısı hiç bir belirti yok bende...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi zaten dpo12den sonra yapılması gerekiyormuşBen de dpo10 dayım kızlar. Dpo 12de erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yok çünkü hiç kasık ağrısı hiç bir belirti yok bende...
Hep aynı hıkayedeyızBenimde öyle şuan son testimi yaptım akşam eşim getirecek gelirken![]()
Gerçekten öyle ya bazılarında 5 6 gün önceden belli oluyor anlamadım hiçHep aynı hıkayedeyız![]()
İnsallah bu ay da boşa gıtmezGerçekten öyle ya bazılarında 5 6 gün önceden belli oluyor anlamadım hiç
İnşallahİnsallah bu ay da boşa gıtmez![]()
Yaptın mı test başkaKızlarr bana da bi fikir verin yaa
Sat 21 ekim bat 15 kasım 2 uygulamada 1 uygulamada 18 kasım ama günlerdir akıntım yok denecek kadar az ve âdet öncesi gelen lekelenmelerim de yok 11 kasım erken gebelik testim negatif başka da test yapmadım bekliyorum
Yok yapmadım halaYaptın mı test başka
Kan testi verebilirsin bence artık günün gelmiş zatenYok yapmadım hala
Yarın tekrar test alırım belki kan verip umutlanmak da istemiyorumKan testi verebilirsin bence artık günün gelmiş zaten
En iyisi kan testi regl günün sonuçta ya vardır ya yokturYarın tekrar test alırım belki kan verip umutlanmak da istemiyorum
18 kasımda da olabilirim ama adet döngülerim şu şekildeydiEn iyisi kan testi regl günün sonuçta ya vardır ya yoktur
Benimde regle 3 gün kaldıDpo 11 regl olmama 3 gün var bu ay hiç göğüs hassasiyetım olmadı,normalde bir hafta önceden başlardı. yumurtlamadan sonra farklı kremsi akıntım oldu, kasık ve bel ağrılarım üç dört gün sürdü farklı olarak 3 gün sonra adet olmazsam test yapacağım
Birebir aynısını yaşıyorum benimde adetime 4 gün kaldı 19 Kasım inşallah bu ay olmuşturDpo 11 regl olmama 3 gün var bu ay hiç göğüs hassasiyetım olmadı,normalde bir hafta önceden başlardı. yumurtlamadan sonra farklı kremsi akıntım oldu, kasık ve bel ağrılarım üç dört gün sürdü farklı olarak 3 gün sonra adet olmazsam test yapacağım
Paylasın bizimleeDpo 11 regl olmama 3 gün var bu ay hiç göğüs hassasiyetım olmadı,normalde bir hafta önceden başlardı. yumurtlamadan sonra farklı kremsi akıntım oldu, kasık ve bel ağrılarım üç dört gün sürdü farklı olarak 3 gün sonra adet olmazsam test yapacağım
Benimde 3 günüm var herhangi bir belirtiniz varmı acaba ben regle 7 gün kala erken testlerden yaptım negatif çıktı bütün belirtiler bir anda gitti sanki gercektne psikolojik olarak belirtim varmış gibi hissediliyorum artıkBenimde regle 3 gün kaldı
Benımde bat 19 u . Bugün hafıf hafıf adet olacakmışım gıbı hıssetmeye başladım arada oluyor kasıklarımda . Dün test yaptım negatıfBenimde 3 günüm var herhangi bir belirtiniz varmı acaba ben regle 7 gün kala erken testlerden yaptım negatif çıktı bütün belirtiler bir anda gitti sanki gercektne psikolojik olarak belirtim varmış gibi hissediliyorum artık