• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo7 için biraz fazla belirgin değil mi?

Bipathem

Elbette..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.650
1.672
333
Kızlar 7 gün önce yumurtlama oldu pik yaptı, değerlendirdik ve ertesi gün silikleşti. Bugün bir tane daha kalmıştı ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı, biraz fazla değil mi daha yeni bitti yumurtlama . Gebelik varsa ovulasyon testi de belirgin oluyor diyen arkadaşlar gördüm burda acaba olur mu😍

Eklentiler

• IMG_1071.webp
    IMG_1071.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1072.webp
    IMG_1072.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Benimde geçen ay seninkine benzer durum oldu bende yaptım bu şekilde çok mutluydum regl günü sonuç hüsran :D artık bıktım sadece yumurtlamaya kadar yapıp bırakıyorum bende 36 yaşındayım ha diyince olmuyor artık :(

Bekleyince de böyle oldu bi yarım saat içinde çok şaşkınım

Eklentiler

• IMG_1072.webp
    IMG_1072.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 30
Benimde geçen ay seninkine benzer durum oldu bende yaptım bu şekilde çok mutluydum regl günü sonuç hüsran :D artık bıktım sadece yumurtlamaya kadar yapıp bırakıyorum bende 36 yaşındayım ha diyince olmuyor artık :(
Her şeyden bir anlam çıkarıyorum 7 gün oldu daha, tutmasalar gebelik testi yapıcam o kadar akılsızım… Bari ovulasyon yapayım dedim o da keşke sipsilik cıksaydı:))
Hiç gebeliğim yok ya :(

Kafadan bi kere çıkarıcaksın bu düşünceleri kafan rahat olucak stres insan vücudunun en büyük düşmanı birde zeytinyağında incir kürünü denemeni tavsiye ederim yumurta kalitesini arttırdığı bilinen bi gerçek

Kafadan bi kere çıkarıcaksın bu düşünceleri kafan rahat olucak stres insan vücudunun en büyük düşmanı birde zeytinyağında incir kürünü denemeni tavsiye ederim yumurta kalitesini arttırdığı bilinen bi gerçek
canım incir kürü çok güzel ama prolaktin çok yükseltiyor oda gebe kalmaya engel :)

Back
X