Baya gözüküyor gibi canım testin markası neDpo 8de dis röntgeni cekilmem gerekir diye erken gebelik testi yapmak zorunda kaldım ilkini sabah yaptım ama biraz fazla idrar kullanmisim dağılmıştı yine de çizgi görmüştüm şimdi yine yaptım üç dk icinde çizgi çıktı sizde görüyor musunuz acaba galiba diş tedavimi ertelemek zorunda kalacağım
Sabah innovita erken gebelik yaptım onda çıktı bu da predictor mu neBaya gözüküyor gibi canım testin markası ne
canım dpo 8 için çok erken ama yerleşme bile dpo6-10 arası oluyor. Yerleşicekte kana karışacakta idrara geçecek...Dpo 8de dis röntgeni cekilmem gerekir diye erken gebelik testi yapmak zorunda kaldım ilkini sabah yaptım ama biraz fazla idrar kullanmisim dağılmıştı yine de çizgi görmüştüm şimdi yine yaptım üç dk icinde çizgi çıktı sizde görüyor musunuz acaba galiba diş tedavimi ertelemek zorunda kalacağım
Pembe çok silikcanım dpo 8 için çok erken ama yerleşme bile dpo6-10 arası oluyor. Yerleşicekte kana karışacakta idrara geçecek...
Rengini siz daha iyi görürsünüz gri mi pembe mi
yine de riske atmayıp bugün özelde kan verin sonucu görünPembe çok silik
Şehir dışında olduğum icin kan da veremedim yine de röntgene girmeyeceğim eşime de aynı testi yaptık onda cikmadi tabi doğal olarakyine de riske atmayıp bugün özelde kan verin sonucu görün
dpo8 için çok erken ama yanılmayacak testlerŞehir dışında olduğum icin kan da veremedim yine de röntgene girmeyeceğim eşime de aynı testi yaptık onda cikmadi tabi doğal olarak
İnşallah bakalım ben iki gün sonra tekrar test yaparım eve dönünce de kan veririm bir kimyasalım var çok erken kan vermek istemiyorumdpo8 için çok erken ama yanılmayacak testler
inşallah gebelik vardır sonucu haber verin mutlaka
gecikmeniz var mıİnşallah bakalım ben iki gün sonra tekrar test yaparım eve dönünce de kan veririm bir kimyasalım var çok erken kan vermek istemiyorum
Yok daha çok var regle 7 gün falan var o yüzden sevinemedimgecikmeniz var mı
en doğrusu kan vermeniz testi elinizde varsa tekrarlayınYok daha çok var regle 7 gün falan var o yüzden sevinemedim
Evet evet biliyorum bu sefer adet günü kan vereceğimen doğrusu kan vermeniz testi elinizde varsa tekrarlayın
Canım ben de gördüm çizgiyi inşallah vardır çok sevinirim varsaDpo 8de dis röntgeni cekilmem gerekir diye erken gebelik testi yapmak zorunda kaldım ilkini sabah yaptım ama biraz fazla idrar kullanmisim dağılmıştı yine de çizgi görmüştüm şimdi yine yaptım üç dk icinde çizgi çıktı sizde görüyor musunuz acaba galiba diş tedavimi ertelemek zorunda kalacağım
İnşallah canımCanım ben de gördüm çizgiyi inşallah vardır çok sevinirim varsa
Benim de adete 2 gün kaldı artımed ovülasyon testim de bitti dün yapamadım bugün internetten aldığım geldi onu yaptım aynı saatimde yine çizgi var atsam anlar mısınız? Ben bi şey anlamadım bu işten bu ayİnşallah canımdaha sevinemedim biraz bekleyip farklı markalarla testlere devam etmem lazım 
Tabi at bı bakalımBenim de adete 2 gün kaldı artımed ovülasyon testim de bitti dün yapamadım bugün internetten aldığım geldi onu yaptım aynı saatimde yine çizgi var atsam anlar mısınız? Ben bi şey anlamadım bu işten bu ay
Adete 2 gün ya var ya yok ve 2 ekimden beri yapıyorum test hep böyle çizgiler vardı ve piki de tam gördüm mü bilemiyorum hep attım bu siteye ama 20 si demiştiniz onu da ekliyorum. Bu da innovita son yaptığım onu ilk kez denedim. Ne anlama geliyor sizceTabi at bı bakalım
Senin 7 gün varsa biraz şüpheli evet beklemen daha sağlıklı olacaktır inşallah gönlünden geçeni Rabbim verir sana ❣Bu kadar erken de çizgi çıkmaması lazımdı gibi geliyo yalancı pozitif de olabilir gerçekten benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?