Dr Ahmet Doblan Rinoplasti

Hipokritos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
7
3
86
33
Ahmet Doblan'a rinoplasti olan var mı? instagramda yaptığı burunları takip ediyorum fakat hastalarına ait hiç bir yerde tek bir yorumla karşılaşamadım. Güvenilir mi? Bilen, tecrübesi olan var mı ?

Ahmet Doblan'a rinoplasti olan var mı? instagramda yaptığı burunları takip ediyorum fakat hastalarına ait hiç bir yerde tek bir yorumla karşılaşamadım. Güvenilir mi? Bilen, tecrübesi olan var mı ?
Herhangi bir bilgi edindiniz mi acaba bende aynı durumda kaldım da

Evet ben ve arkadaşım olduk ve ikimizinde burunu çöktü. Arkadaşım ikinci revizyonunu başka bir doktora oldu bende olacağım fakat daha cesaret edemedim. Burnumuzun çökme sebebi olarak kalın derili olduğumuzu söyledi fakat kalın derili ve benden daha vahim durumda olan arkadaşlarımın harika burunları oldu. Doktor şans işi doktor araştırması yaparken kesinlikle deneyimli ve tecrübeli doktor olduğundan emin olun fotoğraflar çok aldatıcı olabiliyor.

Back
X