• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kafam karıştı işte benim uygulamaya göre daha adet olmama 4 gün var döngüm 21 gün internete göre de 2 gün önce olmam gerekiyordu hangisi doğru hangisini ele almam lazım bilmiyorum
yumurtladıktan sonra üzerine 14 gün ekle adet olursun

Eğer kanaman çok uzun sürmezse ztn adet değildir kanama bittikten bir kaç gün sonra kan ver ben senden daha sabırsızdım inanki kadın doğuma 17 ekimde randevum vardı adetimde 9 ekimde başlamalıydı başlamadı 17 sine kadar dayandım geç çıkıyormuş çünki kan testinde
Merhba belirtileriniz neleerdi paylşır mısınz benimm de reglin 28.gunu bugun sat 23 ekimdi heyecanla bi kaç gun. Daha gecsin istiorum

Acil bakarmısınız günüme 3 gün var bi kaset bi erken test yaptım önceki yaptıklarıma göre bi tık koyulaşmış çizgiler diğerleri silik ve hayalet çizgi gibiydi acaba kan versem çıkarmı
Hayırlı olsun tebri ederm Allah bize de nasip etsin inş en kısa zamanda🙏🏻🙏🏻belirtileriniz nelerdi beklenan eegle kac gun kala test yaptınız

Hayırlı olsun tebri ederm Allah bize de nasip etsin inş en kısa zamanda🙏🏻🙏🏻belirtileriniz nelerdi beklenan eegle kac gun kala test yaptınız
Teşekkür ederim. 5 gün öncesinden başladım hergün ilk yaptığım hayalet çizgi gibiydi kuruduktan sonra ortaya çıktı. Her geçen yaptığım bi öncekimden daha belirgin olmaya başladı en son 2 günüm varken yaptım net bi şekilde görülünce kan vermek istedim. 90 çıktı ama yine tam garanti olsun diye 2 gün sonra tekrarladım testi düzenli artış varmı diye 243 e yükselmişti. Doktora gittim haftaya gel dedi daha çok erken olduğu için inşlh isteyen herkese rabbim nasil etsin🌺

Teşekkür ederim. 5 gün öncesinden başladım hergün ilk yaptığım hayalet çizgi gibiydi kuruduktan sonra ortaya çıktı. Her geçen yaptığım bi öncekimden daha belirgin olmaya başladı en son 2 günüm varken yaptım net bi şekilde görülünce kan vermek istedim. 90 çıktı ama yine tam garanti olsun diye 2 gün sonra tekrarladım testi düzenli artış varmı diye 243 e yükselmişti. Doktora gittim haftaya gel dedi daha çok erken olduğu için inşlh isteyen herkese rabbim nasil etsin🌺
İyi akşamlar ya ben de test yaptım ama anlayamıyorum

Merhba belirtileriniz neleerdi paylşır mısınz benimm de reglin 28.gunu bugun sat 23 ekimdi heyecanla bi kaç gun. Daha gecsin istiorum
Valla kuzum hisssettim yalan söylemim en başta his önemli karnım şişti kasıklarıma ağrılar vuruyordu adetten çok çok önce başım dönüyordu midem bulanıyordu kabızlık sorunlarım vardı halsizlik ama en başta hisssettim ve doğru çıktı umarım sende güzel haberlerini alırsın ❤️❤️

Kızlar 3 gün adetim geçti ovülasyon testi ile yaptım gebelik testi ile değil sizce gebelik var mi

Eklentiler

• IMG_4023.webp
    IMG_4023.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 21
Back
X