Dr. Ahmet Karacalar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ahmet beye burun ameliyatı olan varmı revizyon ? Bu üyelikler reklam amaçlı alınıyorda olabilir

ben salı günü ameliyat oldum. athenasu'nun yorumuna kesinlikle katılıyorum, aynı şeyleri yaşadım.. burnumu şu an görmedim, pzt alçı çıkacak sanırım, heyecanla bekliyorum.. Ahmet Karacalar hakkındaki olumsuz yorumlara pek anlam veremedim.. bana her konuda fazlasıyla yardımcı oldu.. yüzümde farkedemediğim hasarları bana anlattı ve ameliyatta onları da düzeltti. birçok dr un yaptığı gibi hastaları başından savmak yerine hastalarını bütünüyle inceliyor ve üzerinde çalışıyor.. herkese aynı burunu değil, yüzünün şekline, dudaklarına, gözlerine göre burun oluşturup ayrıntılarıyla ameliyat öncesi açıklıyor.. hem fiyatta hem ameliyat öncesi aklımdaki soru işaretlerini gidermede hem psikolojik olarak çok yardımcı oldu.. bu arada umarım burnum da güzel olmuştur :)

burnum doğal ve çok güzel olmuş.. hiçbir kan, sızıntı görmedim.. şu an ameliyat olalı bir ay bile olmamasına rağmen çok rahat ve güzel hissediyorum :) korkacak birşey yok, tavsiye ederim arkadaşlar :)

Merhabalar canım bende uzun bir zamandır doktor araştırması yapıyordum ahmet beye ameliyat olmaya karar verdim randevu aldım 21 nisan için ama sence burun estetiği olmak için doğru bir zaman mı? ben güneşten korunuyorum ancak yine de ameliyattan sonraki iyileşme sürecinden bir buçuk ay sonra amerikada olmam gerekicek. ne kadar zamanda bir kontrole gitmen gerekti acaba iki ay sonra türkiyeden ayrılıyor olmam bir sıkıntı yaratır mı bilemiyorum ama uzun bir sürede amerikada olucagım için gitmeden yaptırmak istiyorum sence gidip geldikten sonra yaptırmak daha mı mantıklı ? benimle iletişime geçersen çok sevinirim çok zor bir karar. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…