DR.Ahmet Yılmaz Hastası Hiç Yok Mu ????

a_d

Annesinin Uğur Böceği :)
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
1.608
0
66
Diğer
Arkadaşlar Ahmet Bey hakkında yorumlar istiyorum

hangi ahmet bey arkadaşım milyonlarca doktor ahmet yılmaz var :)))))))))))

Son düzenleme:
bursada kadın doğumcu Ahmet yılmaz.
Medical Parkta görev yapan Ahmet Yılmaz'dan bahsediyorsunuz heralde. Ben gitmedim tanımıyorum ama forumda hakkında hep iyi şeyler okuduğum bir doktordur kendisi.

ben bir kere gittim suyu bitmiş sakat kalır ölür falan dedi
melike hanıma gittim sonra herşeyi normalmiş, kimseye tavsiye etmem gitmeyin
birinide duydum kanamalı acil gitmiş medical parka pazar günüymüş senin gibi yüzlerce
hastam var benim gelemem demiş ahmet bey

Ben de ilk muayenede gitmiştim,kesede bebek görünmedi,,düşük yapacaksın ,bir iki saate bile düşebilir,sakın yola falan çıkma dedi,biz de oradan çanakkaleye gidiyorduk,gitmek zorundaydık mecburen yola çıktık,yol boyunca ağladım,o günü hayatta unutmam,sonra Çanakkalede başka bir doktora gittik ertesi gün,alttan baktı,bebeği gördü,geç döllenmiş onun için karından görünmemiş dedi,herşey normal dedi,kızım şu an 4 yaşında.Herkesin doktorla iletişimi farklı olur tabi,yada her doktorun tarzı farklı ,en kötüsünü söylemek ona göre normal demekki,ama sonuçta karşındaki bir hamile

Kızlar Ahmet Yılmaz'ı kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. ben de hamileliğimin 7. haftasında gittim. Gayet suratsızdı. Tıpkı devlet doktorları gibiydi. Hızlı hızlı soruyor bir an önce git modunda. Neyse baktı Yolk kesem 4mm imiş. yolk kesen sınırın üstünde dedi. %90 düşüreceksin bebeği. haftaya kanamayla geleceksin dedi! Bana bunu söyledi 4 saniye sonra yanındaki türbanlı hemşireyle kikirdediler kendi aralarında. ben göz yaşlarımı tutarak birşeyler sormaya çalışıyorum. Yapabileceğim birşey var mı ilaç vs. diyorum. o, haftaya muhtemelen kanamayla hasteneye geleceksin dedi. oradan çıkıp eve gelene kadar otobüste 1 saat ağladım. eve geldim ağladım. eşime söyledim moralimiz tamamen bozuldu.günlerce endişemiz bitmedi. bu bile bebeğe zarar vermiştir. günlerce ağladım. hatta vazgeçtim bebekten. Diğer bebeğe ne zaman başlarız vs. diye konuşmaya başlamıştık eşimle. ertesi gün acıbademde kendi doktoruma gittim. daha 24 saat bile geçmemişti. doktor kalp atışı gördü.
Sınır 4mm değilmiş 6mm imiş. Bekleyip göreceğiz. Kalp atışını gördük dedi ve çok şükür şu an 14. haftanın içindeyim ve sadece 1 kere kahverengi akıntım oldu.
Allah bilir tabi daha önümüzde çok zaman var. Bebeğimi kaybedebilirim her hamile gibi. Ama gerçekten olumsuz bir durum olsa bile daha önce bebeğini kaybetmiş bir hamileye %90 düşüreceksin demnememli! bunu söylemesinin ardından hangi vicdanla gülüşüyor!

Allah kucağına almayı nasip etsin canım, ben bile ağladım okuyunca, Ahmet Yılmazada kimse gitmesin

Back
X