dr Akif Alkan a giden varmı

tabii gidince haber veririm dört kimyasal gebelik birde dış gebeligim var bazı testler yapıldı bir şey yok deniyo zamana ihtiyaçım varmış zannederim Akif bey bu işin uzmanı birde ondan fikir almak istiyorum

tabii gidince haber veririm dört kimyasal gebelik birde dış gebeligim var bazı testler yapıldı bir şey yok deniyo zamana ihtiyaçım varmış zannederim Akif bey bu işin uzmanı birde ondan fikir almak istiyorum

benim de 4 düşüğüm var.2si kimyasal gebelik 2 si 9. haftada kalbi durdu.sen daha önce akif alkana gittin mi nerden biliyorsun.
bide ücreti hakkında bir bilgin varmı acaba.
ben internetten tesadüfen gördüm.benim de işinin ehli bir doktora ihtiyacım var.akif alkan zeynep kamilde her tahlil vardır orda diyede düşündüm.gerçi çoğunu yaptım değerlendirecek iyi bir doktora ihtiyacım var daha çok.
görüşelim böyle ara ara.

bende senin gibi internette ismini gördüm araştırdım iyi diye düşünüyorum daha önce gitmedim gidince yazarım şuanda korunma sürecin deyim bir daha ki ay içinde gidicem fiyatı konusunda bilgim yok

bende senin gibi internette ismini gördüm araştırdım iyi diye düşünüyorum daha önce gitmedim gidince yazarım şuanda korunma sürecin deyim bir daha ki ay içinde gidicem fiyatı konusunda bilgim yok

ben olurda senden önce gidersem ben de sana yazarım o zman.ben de bülent karsı araştırıyorum ona bu ara randevu almaya çalışıyorum ama boşluk bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…