Dr. Ali Evlice ve Mesut Kaya hakkında fikri olan var mı?

edaeat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
88
28
18
28
Arkadaşlar burun estetiği için Ali Evlice ve Mesut Kaya arasındayım daha önce deneyimleyenleriniz varsa tecrübelerinizi dinlemek isterim lütfen yardımcı olur musunuz

Ben Mesut Kaya hocaya oldum. 1 ay geçti. Şimdilik çok memnunum doğal bi burun isterseniz öneririm. Hocaya ne dediysem onu yaptı kalkık bir burun istememiştim, kavisli inmesini istemedim, bide çok doğal durmasını istedim. Öyle de oldu benim ameliyat olduğumu yakın arkadaşlarım dahi anlamadı ben demeden. Benim asıl ameliyat olma amaçlarımdan birisi ben çok uzun süre gözlük kullandım zaten burun çok hassas bir organ, ben bide gözlüklü burnuma Darbe aldım yıllar içinde İyice sağa doğru kaydı burun ben ağır gözlük kullanıyordum bide gözlüğün ağırlığından mıdır çok çok hafif bir kemer oluşmuştu hoca onu da halletti. Kalın deriliyim ama ben o yüzden önümde daha çooook zaman var ve hala çok şiş burnum ama sabredicez mecburr. Bide siz ince deriliyseniz oh miss hemen Güzel burnunuza kavuşursunuz. Ben bi görüşmenizi öneririm sonra kararınızı kendiniz verirsiniz. Eğer daha fazla sorularınız olursa özelden cevaplayabilirim seve seve. Geçmiş olsun şimdiden.

Ben yakında Mesut Kaya'ya ameliyat olacağım. Ilk gorusmede cok ilgili davrandı memnun kaldım açıkçası içim rahat.
Evet bende bunu yazmayı unuttum Mesut Hoca hastalarına çok ilgili bir hekim gerçekten. Sadece ameliyattan önce değil sonrasında da öyle

Evet baktım ama Ankara da yapıyor sanırım.
Evet öyleymiş dedim ya bilgim yok hakkında ama adanada arıyorsanız niyazi simdivara bakabilirsiniz ama hem uygun hem güzel oldun diyorsanız bir barlas aydoganla da görüşün ondan da memnun olan çok var ayrıca revizyon gerekirse ucretsiz yapıyormuş zaten ilkmuayene de ucretsiz bence bir görüş

Rica ederim şu algıya düşme ama mesela x doktoru diyelim bu adamın takipçisi çok fiyatida pahalı demekki iyi yapiyo deme hepsi aynı işi yapıyor sosyal medyaya çok kanma güzel yapamadıklarını paylaşmıyorlar

Mrb
Barlas beyin asistanını dün aradım muayene 500tl diyince şaşırarak muayeneden vaz geçtim sizde ücretsiz diyorsunuz kafam karıştı doğrusu

ayy çok heyecanlandım rica etsem fotolarını atar mısın ve fiyat neydı bende düşünüyorum nişanımdan önce bulmam gerekiyor yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)))))

ayy çok heyecanlandım rica etsem fotolarını atar mısın ve fiyat neydı bende düşünüyorum nişanımdan önce bulmam gerekiyor yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)))))
özleden tabii ki atabilirim :)

Ben kimseyi görmedim bile hastanede odada tektim. 5 saat filan kalıp çıktım

merhaba ben de Ali Evlice'ye olmayı düşünüyorum da kararsızım kalın derili bir burnum var. yardımcı olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…