Dr. Ali paşa Oskay hangi hastanede?

Goncaulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
3
0
1
40
Merhaba,
Dr.Ali paşa oskay ethica hastanesinden 2 hafta önce ayrılmış ve hangi hastanede olduğu hakkında bir bilgi vermiyorlar. İnternetten de araştırma yaptım ve farklı bir bilgiye ulaşamadım. Ali paşa bey'in hangi hastanede olduğunu veya muayenehanesinin nerede olduğu hakkın da bilgi sahibi olan varmı?
teşekkürler

Ethica Incirli Hastanesi'den ayrildim. Hastalarimi 1 Kasim 2016'dan itibaren muayenehanemde kabul ediyorum.
Adres.Ressam Halim Sok. No.7,Kat:2, Da:22 (Kadir Has çocuk Dünyasi AVM, B-Blok Girisi), Bahcelievler
Tlf:02124421530
GSM:05323235714
e-mail:aposkay@superonline.com
Dr.Ali Pasa Oskay

Ben de bir süredir internetten bakınıyordum kendisine nerede diye, en sonunda cep telefonunda rahatsız edecektim kendisini. Çok teşekkürler ön ayak olduğunuz için. İyi günler G Goncaulu

Hayır maalesef bilmiyorum. Benim de doğum sonrası kontrol için gitmem gerekiyor kendisine ilk fırsatta. Sizden önce gidersem yazarım buraya.

Onunla yaptım. Hatta bebek yapmaya karar verdiğimizde gittim ilk başta. Ardından hamilelik sürecim ve doğumumu baştan sona o takip etti. Benim kastettiğim rutin kontroldü aslında.
Çok çok memnun kaldım. Tam bir profesyoneldir Ali Paşa Bey. Aklınıza gelen herşeyi de sorabilirsiniz her zaman.

Onunla yaptım. Hatta bebek yapmaya karar verdiğimizde gittim ilk başta. Ardından hamilelik sürecim ve doğumumu baştan sona o takip etti. Benim kastettiğim rutin kontroldü aslında.
Çok çok memnun kaldım. Tam bir profesyoneldir Ali Paşa Bey. Aklınıza gelen herşeyi de sorabilirsiniz her zaman.
Aslında ben de kendisinde yaptım doğumu ve genel anlamda süreci etkileyecek bir sıkıntı / olumsuzluk yaşamadık. Sonra Ethica'dan ayrılınca sms geldi ayrıldığına dair. Ama hiç uğrayamadım yeni yerine. Neyse ki detayları öğrendim ama doğum ücretini öğrenemedim hâlâ:) sanırım standart değil.

Back
X