Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ; 10 gün önce Ali Sakinsele '' Burun Ameliyatı '' oldum . Kızlar açıkca şunu söyliyim süper bir doktor. Yengem Ameliyathane hemşiresi ve İstabuldaki çoğu doktorun ameliyatına girmiş ve bu konuda çok bilgili , tecrübeli diyebilirim.Bana ALi sakinsel ve Muhammed Dilberi tercih etti. ikiside ameliyatta çok titiz ve özenli çalışıyormuş . Daha 9 gün oldu ameliyat olalı ama morarmam hiç olmadı sadece gözlerim şişti ve inanmıcaksınız belki tam 1 gün sürdü. 1 gün sonrasında ne şişlik ne morarma hiçbirşey yoktu . ( sigara ve alkol kullanmıyorum ürekli buz tedavisi uyguladım ilk 2 gün bununda etkisi var tabiki ) Asla ağrım olmadı hatta ağrı kesici kullanmadım :) Burnum bile sızlamadı burnunu hissetmeyenler varmış burun estetiği sonrasında ama ben gayet hissettim ilk dakikadan beri :)
Ameliyat sonrası hastaneden çıkana kadar belli saatlerde kontrole geldi. yapmam gerekenleri tekrarladı her sorumu cevapladı. En büyük özelliği ise burnumun doğal olması ..ameliyat sırasında yengem burnumun son halini çekti inanamadım resmen hiç estetikli gibi değil kesinlikle ve kesinliklee tavsiye ederim hatta eminee.oguzz@gmail.com adresinden merak ettiklerinizi cevaplayabilirim resim bile yollarım..