Arkadaşlar merhabalar. Ben burun ucu revizyon ameliyatı için bu doktora ameliyat oldum. Maalesef burnumun olan kavisini bozdu burun ucumu daha uzun ve düşük yaptı. Zaten kalın derili bir burnum varken şuan eski burnumu arar oldum. Bu doktorun şöyle bi sıkıntısı var ofisinde konuştuklarınızı ameliyatta narkoz almadan önce kabul etmiyor onu yapamam vs vs diyor. Neyse Alpaslan beye ameliyattan 1,5 yıl sonra gittim dedim burun ucum ortada hiçbir değişiklik yok hatta kavisi gitti daha uzun bir burun oldu dedim. Kendisi ofisinde yine bütün ilgi ve alakasıyla haklısın işte tekniklerle istediğin gibi bir burun ucu yapacağım dedi derinin izin verdiği kadar. Bende tamam dedim o gün ameliyat tarihi aldım. Benden sadece 1000 lira hastane parası istediler ona da tamam dedim. Ameliyat için 1,5-2 ay bekledim ameliyat günü hastanede başıma gelenler ise bir felaketti. Odaya alındım asistanı geldi bende bunları şunları istiyorum dedim bu arada ben asistanına sizli konuşuyorum kendisi bana habire sen diyor. Bu olayların iki şahidi vardı oda da arkadaşım olan. Ben asistanına bunu bunu istiyorum doktor bey biliyor dedim o da o yapılır mı yapılamaz mı bilemem dedi bende nasıl yani bunları konuştuk doktorla dedim. O da bana SEN ameliyattan önce tekrar konuşursun ,istersen ameliyatta olmayabilirsin bu senin tercihin şuan gidebilirsin tarzı konuştu. Ben hat doktora yaZdım asistanınız ameliyat öncesi moralimi bozdu die. Neyse kızlar ameliyat için ameliyathaneye çıkartıldım. Hazırlandım ameliyathaneye geçtim doktorun gelmesini bekliyorum son kez konusucaz sonra narkoz alacağım. Doktor geldi dedim doktor bey burun ucu kalkıcak değil mi dedim burundaki uzunluk gidicek mi kavis geri gelecek mi derken ofiste hiç konuşmadığımız şeyleri konuşmaya başladı sonra bana sen benim bi tanıdığım olsaydın sana bence ameliyat olma derdim dedi. Çevremizde diğer ameliyathane çalışanları da vardı bende artık sinirlendim dedim ki doktor bey ozaman bunu ofisinizde söyleseydiniz dedim orada başka burada başka konuşuyorsunuz dedim Ameliyattan VaZgectim. Ve olmadığım ameliyat için bile para verdim. Kendisi sosyal medya fenomenlerıne yada çevresi çok geniş olanlara burunlarını beğenmediklerinde paralarını geri iade ediyor. Ben geri istediğimde asistanı beni engelledi kendisi de. Başka bir arkadaşa da aynısını yaptılar kızın burun ucunda deri sarkması var 15 bin Ödemiş revizyon için . Kız et sarkması için aradıgı için sürekli onu da aramadan engellemişler. dava edicem kendisini lütfen siz dikkat edin