Dr.Alper Tuncel meme küçültme ameliyatı

Whiteorchid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
53
21
44
Arkadaşlar merhaba,ben yurtdışında yaşıyorum,uzun zamandır meme küçültme ve karın liposakşını araştırıyordum,bir arkadaşım Alper beyden bahsetti onun bir arkadaşına izsiz meme dikleştirme yapmış,bende memede oluşacak izlerden çekindiğim için kendisiyle iletişime geçtim,slimlipoda oldukça başarılı zaten,karnımdaki hafif sarkıklıklıktan da kurtulacağımı söyledi,önümüzdeki hafta ameliyat oluyorum kısmetse,daha önce kendisine meme küçültme olan arkadaş varmıdır forumda merak ettİm,yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.:KK200:

Perşembe gününe ameliyat randevumu aldım,artık ben yazarım tecrübelerimi.

W Whiteorchid evet düşünüyorum nasıl geçti ameliyatınız memnun kaldınız mı?
Ücret ne kadar verdiniz öğrenebilir miyim.
İyi geçti S sivriburun ,sonrasında biraz dinlenmek gerekiyor,kollarımı kaldırırken filan zorlandım,biraz ağrım da oldu tabi ama şimdi iyiyim,ödemlerim geçti sayılır,ben aynı anda labioplasti de oldum, o yüzden indirim yaptı dr bey sağolsun,özelden yazarım sana fiyatı.

Merhaba,
Düğünüme yaklaşık olarak üç ay kaldı. Bir kaç evvel Doktor Alper Tuncele lazer lipoliz ameliyatı olmuştum. Sonuç şimdilik tatmin edici seviyede. Ödemlerim olmasına rağmen kendimi iyi hissediyorum.
Memelerim çok küçük olduğu için meme büyütme operasyonu da olmak istiyorum. Aylardır araştırma yapıyorum. Fakat Alper Hocaya gelen her hastanın memnuniyet seviyesi beni şaşırttı. Bu yüzden meme operasyonumu da kendisiyle gerçekleştirmeye karar verdim.
Daha önce kendisine ameliyat olan var mı? varsa benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
sizden yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba,
Düğünüme yaklaşık olarak üç ay kaldı. Bir kaç evvel Doktor Alper Tuncele lazer lipoliz ameliyatı olmuştum. Sonuç şimdilik tatmin edici seviyede. Ödemlerim olmasına rağmen kendimi iyi hissediyorum.
Memelerim çok küçük olduğu için meme büyütme operasyonu da olmak istiyorum. Aylardır araştırma yapıyorum. Fakat Alper Hocaya gelen her hastanın memnuniyet seviyesi beni şaşırttı. Bu yüzden meme operasyonumu da kendisiyle gerçekleştirmeye karar verdim.
Daha önce kendisine ameliyat olan var mı? varsa benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
Kendisi ile
Merhaba,
Ben de aynı şeyi istiyorum. Araştırma yaparken buraya yönlendim. Umarım doğru adrese ulaşabilirim.

X